ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ναι Που βρισκεται αυτη η επιλογη? Τα Preferences ειναι χαωδη λογικά , στο all programs της επιφάνειας εργασίας στη θέση καταχώρισης του KM player θα βρεις το setup wizard του προγράμματος ( μιλάω για την τελευταία έκδοσή του ) Ανοιξέ το κι επίλεξε user define setting =>Performance (1ghz) Μετά άφησε απλώς όλες τις προτσεκαρισμένες ρυθμίσεις μέχρι να κλείσει το wizard ... Aν συνεχίσεις να έχεις προβλήματα μάλλον θα πρέπει να δεις το θέμα της μνήμης , ίσως και επανασεταρίσματος των drivers κάρτας γραφικών ... (πάντως ο επεξεργαστήs σου στα 2.8 , αν έχει και H.T. , όπως νομίζω , είναι κάτι παραπάνω από αρκετός για 720p. ) Νομίζω είπες επίσης πως έχεις κάρτα NVIDIA 7600 gs .Eχω ακριβώς την ίδια σε άλλο p.c. με ανάλογη σύνθεση ( athlon xp 3200 και 2 gb ddr1 ) επίσης χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα σε high Definition 720p. (Εννοειται φυσικά ότι για 1080p. χρειάζεσαι ένα καλό διπύρηνο μηχανάκι ή μια λύση όπως ο W.D. Media player , όπως έπραξα κι εγώ , καθότι πολύ πιο συμφέρουσα οικονομικά επιλογή από ότι ένα καινούργιο p.c. με ανάλογες προδιαγραφές , ενώ εχει παράλληλα εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης , ακόμη και στα divx) ..........Κάτι που ξέχασα και που ίσως είναι σημαντικό . Πριν επιχειρήσεις να ξαναδοκιμάσεις με το ΚΜplayer , φρόντισε να απεγκαταστήσεις τα διάφορα codecs , όπως το Κ- Lite κι άλλα παρόμοια για matroska files.Καλύτερο θα ήταν να καθάριζες συνάμα και το registry με ένα πρόγραμμα όπως το Your unistaller. Μετά επανεκκίνηση και δοκιμές με το KM player..Ισως έτσι αποφύγεις τα προβλήματα ... Δεν είναι σπάνιο να προκύπτουν προβλήματα και περίεργα conflicts λόγω των άπειρων codecs που στοιβάζουμε στο p.c. μας ...
modex Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Τελικα εκανα uninstall οτι ειχα περασει και registry cleanup και ξαναπερασα Haali γιατι χωρις αυτο κολλαγε και σε MPC και σε KM και στο Splash Με Haali περασμενο δεν κολλαει ουτε σε MPC ουτε σε KM (με τι ρυθμιση που ειπε ο ΑΝΤΩΝΗΣ). Δεν ειναι τελειως smooth, εχει κατι ψιλα κολληματακια μετα απο πολυ ωρα αλλα στρωνει αμεσως. Με αλλη τοση μνημη πιστευω θα ειναι OK. 1000 thnx guys btw το Splash ειναι συμπαθεστατο. Θα το προτιμησω για SD αφου στα HD κολλαει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.