argyris22 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 επειδη του χρονου θα κανω μαστερ εχοντας τελειωσει το bachelor στην αγγλια,σκεφτομουν να το κανω στην ιταλια,σε καποιο αγγλοφωνο πανεπιστημιο,εχετε υποψει σας καποιο που να αναγνωριζετε,εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 εισαι βεβαιος οτι υπαρχουν αυτη τη στιγμη αγγλοφωνα πανεπιστημια στην ιταλια? παντως με μια προχειρη αναζητηση στο google στα ιταλικα δεν βρηκα τπτ σχετικο!
argyris22 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 τσέκαρε το bocconi στο μιλάνο ειναι αγγλοφωνο αλλα δεν εχει master στους πολιτκου μηχανικους,ειναι gia management kai economics,thnx
evabb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 επειδη του χρονου θα κανω μαστερ εχοντας τελειωσει το bachelor στην αγγλια,σκεφτομουν να το κανω στην ιταλια,σε καποιο αγγλοφωνο πανεπιστημιο,εχετε υποψει σας καποιο που να αναγνωριζετε,εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι μηπως λεω μηπως ζητσς πολλα; το πολυτεχνειο οπως φανταζομαι γνωριζεις δεν ειναι παιξε γελασε, και απετει καποιες εγκαταστασεις περαν απο καποια θρανια και βιβλια... παιζει να εχουν τα ιταλοφωνα πανεπιστημια καποια μαθηματα του μαστερ στα αγγλικα οπως γινεται και εδω που ειμαι στο βελγιο
argyris22 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 μηπως λεω μηπως ζητσς πολλα; το πολυτεχνειο οπως φανταζομαι γνωριζεις δεν ειναι παιξε γελασε, και απετει καποιες εγκαταστασεις περαν απο καποια θρανια και βιβλια... παιζει να εχουν τα ιταλοφωνα πανεπιστημια καποια μαθηματα του μαστερ στα αγγλικα οπως γινεται και εδω που ειμαι στο βελγιο lol,την περιπτωση να το εχω ψαξει λιγο το θεμα και να μην ζηταω πολλα σκεψου την,μηπως λεω μηπως
evabb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 lol,την περιπτωση να το εχω ψαξει λιγο το θεμα και να μην ζηταω πολλα σκεψου την,μηπως λεω μηπως τοτε τι μας ρωτας εδω;
argyris22 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 τοτε τι μας ρωτας εδω; αμα δεν σε ενδιαφερει το threat που ανοιξα,μπορεις απλα να μην ασχολεισε απο το να καθεσαι και να μου το γ...ς,και για να καταλαβεις εγραψε ο 'afentiko7 τσέκαρε το bocconi στο μιλάνο',που ειναι αγγλοφωνο,και γραφεις απο κατω οτι και καλα δεν υπαρχουν αγγλοφωνα πανεπιστημια,χωρις να εχεις ιδεα επι του θεματος,αντε γεια -----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 11 : 09 : 11----- μιλησα με το ιταλικο προξενειο αλλα ελλειπε η υπευθυνη και ενα παιδι που ηταν εκει,μου ειπε οτι υπαρχουν αγγλοφωνα πανεπιστημια αλλα θα πρεπει να το ψαξω μονος μου στο http://www.miur.it,μου ειπε μαλιστα και για ενα πανεπιστημιο που λεγεται torino(δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι το γραφω σωστα),επειδη το site ine στα ιταλικα μπορει καποιο παιδι που ξερει να μου πει μερικα αγγλοφωνα πανεπιστημια??
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 αγαπητε αργυρη ριξε αν θελεις μια ματια http://www.unito.it/index_english.htm πιστευω οτι απο το προξενειο αναφερονταν στο πανεπιστημιο του τορινο και το link που σου δινω πιο πανω ειναι το επισημο site του στα αγγλικα. απο κατι δημοσιευματα που πετυχα καταλαβα, αν και διαβασα πολυ βιαστικα, οτι το συγκεκριμενο πανεπιστημιο πρωτοπορει στην ιταλια μετατρεποντας καποια απο τα προγραμματα του απο ιταλοφωνα σε αγγλοφωνα (!!!) το γεγονος εγινε αφορμη για επερωτησεις στο ιταλικο κοινοβουλιο ... ελπιζω να βοηθησα
argyris22 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 αγαπητε αργυρη ριξε αν θελεις μια ματια http://www.unito.it/index_english.htm πιστευω οτι απο το προξενειο αναφερονταν στο πανεπιστημιο του τορινο και το link που σου δινω πιο πανω ειναι το επισημο site του στα αγγλικα. απο κατι δημοσιευματα που πετυχα καταλαβα, αν και διαβασα πολυ βιαστικα, οτι το συγκεκριμενο πανεπιστημιο πρωτοπορει στην ιταλια μετατρεποντας καποια απο τα προγραμματα του απο ιταλοφωνα σε αγγλοφωνα (!!!) το γεγονος εγινε αφορμη για επερωτησεις στο ιταλικο κοινοβουλιο ... ελπιζω να βοηθησα βοηθησες και πολυ αλλα απο οτι ειδα το τορινο δεν εχει για πολιτικους μηχανικους,θα περιμενω να κατεβω ελλαδα να παω στο ιταλικο προξενειο,τhnx για τη βοηθεια και το ενδιαφερων
evabb Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 αμα δεν σε ενδιαφερει το threat που ανοιξα,μπορεις απλα να μην ασχολεισε απο το να καθεσαι και να μου το γ...ς,και για να καταλαβεις το τι μ.....ς εισαι εγραψε ο 'afentiko7 τσέκαρε το bocconi στο μιλάνο',που ειναι αγγλοφωνο,και γραφεις απο κατω οτι και καλα δεν υπαρχουν αγγλοφωνα πανεπιστημια,χωρις να εχεις ιδεα επι του θεματος,αντε γεια προφανως δεν ειδες οτι μιλαγα συγκεκριμενα για πολυτεχνειο στα αγγλικα στην ιτλια... οικομικα κτλ πανεπιστημια στα αγγλικα εχει και στην ζιμπαμπουε. αν εχεις κανει τις σπουδες που πρεπει για να ζητας τετοιο μαστερ θα επρεπε να ξερεις πως λειτουργει το ακαδημαικο συστημα γι αυτες τις σπουδες. ΥΓ η πρωτη μου απαντηση δεν νομιζω οτι εδειχνε αδιαφορια... επισης ευχαριστω για το μπινελικι γτ δεν ειμαι κακος ανθρωπος να σου κουβαλησω εδω του μοντς για παραβιαση ορων του φορουμ. τριτον μαθε λιγο ελληνικα για να καταλαβενεις οτι το ευα ειναι γυναικειο ονομα οχι αντρικο
argyris22 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 προφανως δεν ειδες οτι μιλαγα συγκεκριμενα για πολυτεχνειο στα αγγλικα στην ιτλια... οικομικα κτλ πανεπιστημια στα αγγλικα εχει και στην ζιμπαμπουε. αν εχεις κανει τις σπουδες που πρεπει για να ζητας τετοιο μαστερ θα επρεπε να ξερεις πως λειτουργει το ακαδημαικο συστημα γι αυτες τις σπουδες. ΥΓ η πρωτη μου απαντηση δεν νομιζω οτι εδειχνε αδιαφορια... επισης ευχαριστω για το μπινελικι γτ δεν ειμαι κακος ανθρωπος να σου κουβαλησω εδω του μοντς για παραβιαση ορων του φορουμ. τριτον μαθε λιγο ελληνικα για να καταλαβενεις οτι το ευα ειναι γυναικειο ονομα οχι αντρικο και πολυτεχνειο στην ιταλια στα αγγλικα υπαρχει, 2 οι μοντς ηρθαν απο μονοι τους δεν χρειαστηκε να τους κουβαλησεις 3 ελληνικα ξερω,αγγλικα ειναι που δεν ξερω,για να μεταφρασω οτι το evabb σημαινε ευα δυστηχως δεν εχω κανει της σπουδες που χρειαζεται ενα τετοιο μαστερ,αλλα ευτυχως εμαθα πολλα απο σενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.