sam_@ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 παιδια ψαχνω προγραμματα που να μου δειχνουν τις 8ερμοκρασιες του pc μου (cpu,hard drive,gpu)...υπαρχουν?? αν υπαρχουν ποσταρετε λινκς για download...ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Το everest φιλαρακο ειναι νομιζω αυτο που ψαχνεις,δεν εχεις παρα να κανεις μια απλη αναζητηση και να το κατεβασεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Everest (αλλα το φουλ για να δεις και στους δισκους). για CPU/MOBO/HDD/VGA Για VGA μονο -> Rivatuner Για HDD μονο -> HD tune, HD sentinel (προτεινεται) Για CPU μονο -> Coretemp, Realtemp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam_@ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 vga: 34 C HDD:38 C cpu: core #0 = 5 C core #1 = 14 C οκ ειμαι στις 8ερμοκρασιες? οτι εδειξαν τα προγραμματα Rivatuner,HD tune,Coretemp εγραψα... -----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 04 : 31 : 32----- **το εβερεστ μου φανηκε δυσκολο κ δεν το χρησιμοποιησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 vga: 34 CHDD:36 C cpu: core #0 = 5 C core #1 = 14 C οκ ειμαι στις 8ερμοκρασιες? οτι εδειξαν τα προγραμματα Rivatuner,HD tune,Coretemp εγραψα... καποιο λαθος εχεις κανει με την θερμοκρασια της cpu!δοκιμασε με το everest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam_@ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 στο κουτι του pc του εχω ανεμιστηρακια μπροστα στον σκληρο,μπροστα απτο ανεμεστηρακι του επεξεργαστη κ αλλα δυο για εξαερισμο στο πανω μερος του κουτιου και στο γνωστο σημειο (back panel)για καλυτερο αερισμο-εξαερισμο -----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 04 : 36 : 32----- που ακριβως παω στο εβερεστ για την 8ερμοκρασια της cpu?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 5 & 14? με τι ψύχεις με πάγο πάνω στην CPU? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam_@ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 να δειτε και μονοι σας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Οι θερμοκρασιες σου ειναι οκ, εκτος απο του επεξεργαστη που ειναι εντελως λανθασμενη. Δοκιμασε και με το Everest (πας στη καρτελα Computer-> Sensor). Επισης μπορει να σου φαινεται δυσκολο, αλλα ειναι το καλυτερο και περιεχει επακριβως πληροφοριες για τα παντα στο pc σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 δουλεύει καλά το Core Temp με τους Athlon 64 Brisbane? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 δουλεύει καλά το Core Temp με τους Athlon 64 Brisbane? Κάτι λέει ένας χρήστης εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Ελα μου ντε... Παντως με Manila AM2 Sempron δουλευει οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.