murcielago580 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.ψαχνω κινητο εδω και καποιες μερες και ειδα σημερα στα mediamαrkt πως το νοκια ν95 8gb το κατεβασανε στα 399 ευρω.απο οτι εψαξα μονο εκει το βρηκα τοσο φθηνο(plaisio το εχουν 530).αυριο θα το αγορασω και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για το gps καθως δεν εχω ασχολειθει ποτε.διαβασα πως για καποιο καιρο θα εχω δωρεαν το νοκια maps οποτε οσο ισχυει αυτο ολα καλα.απο εκει και περα μολις περασει αυτο το διαστημα βρηκα οτι κυκλοφορουν τα garmin route 66 και καπου ειδα και το mls αλλα 99 ευρω το οποιο θεωρω κοροιδια να δινω κι αλλα λεφτα.ποιο μου προτεινεται και επισης θα ηθελα καποιος που ξερει να μου πει καθε ποτε γινονται ανανεωσεις των χαρτων με τις νεες οδους αλλα και οσες αλλαγες δρομων γινονται.πχ ειναι ανα καποιο τακτο χρονικο διαστημα η σε τυχαιο χρονο καθε φορα.και επισης αν το garmin γτ αυτο ειδα να παιζει πιο πολυ αν εχει φωνητικη καθοδηγηση.ευχαριστω και καλες γιορτες σε ολους!!!!
simply_the_best Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν αφού με το καλό το πάρεις, θα εγκαταστήσεις το GarminXT. Eίναι το καλύτερο μέχρι τώρα πρόγραμμα για gps σε S60 κινητό. Έχει ελληνική φωνητική καθοδήγηση και μπορείς να του εγκαταστήσεις τους νεότερους ελληνικούς χάρτες καθώς και τα λεγόμενα POIs (σημεία ενδιαφέροντος πχ βενζινάδικα, wi-fi spots κλπ). Δεν υπάρχει προκαθορισμένη ημερομηνία που βγαίνουν ανανεώσεις. Έχει καλυφθεί πλήρως το θέμα στα sites τύπου myphone.
stefa_1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Mπορεις επισης να βαλεις και τους σπασμενους χαρτες Nokia maps με φωνητικη καθοδηγηση που χρησιμοποιω εγω στο Ν95
murcielago580 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον μολις το πηρα στα χερια μου και το φορτιζω.οποτε αναμενω... sfera_1 για πες λεπτομερειες...απο που τους βρισκω σπασμενους τους νοκια maps???? -----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 06 : 51 : 56----- το ανοιξα το κινητο και τωρα ψαχνω το gps γιατι δεν εχω ιδεα.ενω μου βγαζει την θεση μου μου λεει δεν υπαρχει συνδεση.παταω επιλογες-εργαλεια-συνδεση και μου λεει δεν υπαρχει συνδεση στο διαδικτυο ενω εχω κανει συνδεση με το router μου.επισης εχει δυνατοτητα η οθονη να περιστραφει ετσι ωστε να φαινεται ο χαρτης οριζοντια και οχι κατακορυφα?
murcielago580 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 εντυπωσεις μια χαρα παο φωτο δεν εχω παραπονο ανενα ισως σε παολυτο σκοταδι να εχει καποιο προβλημα αλλα αυτο γτ το συγκρινω με το κ800 που ειχα το οποιο ειχε xenon flash.απο εκει και περα δεν κολλαει(ευτυχως) και ολα μεχρι στιγμης μια χαρουλα.πολυ καλη τιμη 399 στο mediamαrkt και απορω πως το πλαισιο το εχει ακομα 530. με το gps ομως δεν μπορω να βγαλω ακρη.....δεν μπορω να κανω συνδεση και επισης δεν ξερω πως να βαλω φωνητικες οδηγιες.βλεπω μονο το χαρτη ολης της ελλαδας(δεν εψαξα για εξωτερικο) αλλα καταφερα να κανω εντοπισμο της θεσης μου μονο μια φορα.ολες τις αλλες που παταω θεση μου με βγαζει σε αλλο στενο... -----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 11 : 59 : 26----- οταν κανω απενεργοποιηση gps και μετα ενεργοποιηση gps δεν μου βγαζει απο πανω το μυνημα "αναμονη για gps" και μαλλον γιαυτο δλδ δεν συνδεεται με δορυφορο δεν μου βγαζει και την θεση μου σωστα. μπορει κανεις να βοηθησει????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.