Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά αρχείων

tim569

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας και χρονια πολλα.Μπορειτε να μου πειτε πως θα μεταφερω τα αρχεια απο το pc

στο laptop τι καλωδιο θα χρησιμοποιησω και πως θα βαλω τα καλωδια.Εχω συνδεση DSL και η συνδεση γινεται με καλωδιο δικτυου απο το router sto pc.

Δημοσ.

Με ένα φλασάκι τσακ-μπαμ.

Αν όμως θέλεις να μεταφέρεις/βλέπεις συχνά αρχεία από το ένα σύστημα στο άλλο πρέπει να στείσεις δίκτυο μεταξύ τους. Ενα απλό οικιακό δίκτυο.

Καταρχάς το router σου είναι ασύρματο?

Αν ναι τότε μπορείς να κάνεις τα αρχεία που θέλεις να μεταφέρεις στο φορητό υπολογιστή κοινόχρηστα και όταν συνδεθείς με τον φορητό στο δίκτυό σου να δεις τα αρχεία σου στο σταθερό και να τα αντιγράψεις.

Αν δεν έχεις ασύρματο router θα χρειαστείς ένα καλώδιο ethernet όπως αυτό που έχεις και συνδέεις το PC με το router αλλά τύπου cross. Με αυτό τον τρόπο θα συνδέσεις το PC με το laptop και θα δουν το ένα το άλλο και θα κάνεις μεταφορά των αρχείων που έχεις ορίσει ως κοινά.

Επειδή είναι λίγο περασμένη ώρα και είμαι μετά από αρκετή δουλίτσα μπορεί να έγραψα κανένα μαργαρητάρι...οπότε ας επιβαιβαιώσει κάποιος τα παραπάνω και μετά λέμε για τα settings...

Δώσε πάντως λίγες παραπάνω λεπτομέρεις για το ρουτερ, τι ακριβώς θέλεις να μεταφέρεις και τι λειτουργικό σύστημα έχει το κάθε μηχάνημα.

Αντε καλημερα...ώρα για ύπνο.

Δημοσ.

Η καλυτερη λυση μου φαινεται ειναι αυτη με το φλασακι.Ευχαριστω φιλε η καλυτερη ιδεα .Μονο επειδη ειναι μικρο 2GB θα κανω 2 ....δρομολογια.Σ ευχαριστω και παλι και καλη χρονια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...