Προς το περιεχόμενο

Revolutionary Road

greg_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις ειδα την ταινία. δεν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο σεναριο γι΄αυτό και βασίζεται στις συγκλονιστικές κατα τη γνωμη μου ερμηνείες των 2 πρωταγωνιστών που πανε ΄σφαίρα΄για τα oscar. πολυ καλος και ο Michael Shannon σε μικρο ρολο.

η τελευταια σκηνη της ταινιας ειναι ολα τα λεφτά, δείχνει την ηλικιωμένη γειτόνησα να κάθετε σε μια καρεκλα και να σκοτίζει τ΄αρχίδια του άντρα της μιλώντας συνεχώς και αυτος ο παππούς θεούλης...

Δημοσ.

Xμ, καλο ηταν ΓΕΝΙΚΑ, απλα μου αφησε την αισθηση οτι δεν ειπε και κατι φοβερο, κατι που δεν εχουμε ξαναδει και δυστυχως κατι που δνε εχουμε ξαναζησει

Βεβαια η νουβελα του 1950 πιθανοτατα τοσο σκληρη και επαναστατικη μπορει να θεωρηθηκε ριζοσπαστικη

Αλλα αν ενα American Psycho με μονο 10 χρονια χρονικη καθυστερηση εμοιαζε ωρες ωρες out of date αυτο εμοιαζε καπως...βαρετο. Παρολαυτα, ταινια χωρις υποθεση(εχεις δικιο, δεν γινοταν τιποτα συγκεκριμενο, στην ουσια κοινωνικη μελετη ειναι οχι ταινια) και με κρατησε, μπραβο στον Μεντες αν και δεν ειναι ουτε Ice Storm του Λι ουτε εστω American Beauty του ιδιου του Μεντες και καπως 'χαιρετουσε' τον εαυτο του σκηνθετικα, σε φαση τι γαματος που ειμαι

Μαρεσε που την ειδα, δεν πιστευω οτι θα την ξαναεβλεπα. Το βιβλιο ισως πριν χρονια να το διαβαζα αλλα δυστυχως στα 30 μου μολις και ομως δεν βρηκα κατι που να μην το εχω δει τριγυρω ή στον εαυτο μου

Ο παπους θεος. Εκανε αυτο που ελεγε η 'Ειπριλ' στην ταινια, απλα ζουσε την καθε μερα κουτσα στραβα, οσο μπορουσε καλυτερα, να περασει η γαμωζωη να παμε να πεθανουμε, και οποτε τον επρηζε χαμηλωνε το ακουστικο. Πλακα πλακα αν καποιος μου ελεγε οτι θα χασω την ακοη μου αλλα θα υπηρχε ενα μηχανηματακι που θα ακουγα τελεια και μαλιστα θα κατεβαζα την ενταση οταν μιλουσε η δικια μου και με επρηζε δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ξινιζα

Μονο σε μενα φανηκε πολυ πιο γερασμενη η Γουινσλετ σε σχεση με τον Τιτανικο αποτι ο ΝτιΚαπριο?

Δημοσ.

greg_m, ευχαριστώ που είπες την τελευταία σκηνή. Έπρεπε όμως να μας μεταφέρεις τον ακριβή διάλογο γιατί δεν το χάλασες αρκετά......

Δημοσ.
greg_m, ευχαριστώ που είπες την τελευταία σκηνή. Έπρεπε όμως να μας μεταφέρεις τον ακριβή διάλογο γιατί δεν το χάλασες αρκετά......

sorry pop corn.....:cry::cry:

επιφυλάσσομαι για την επομενη:mad:

Δημοσ.

@popcorn

Η τελευταια σκηνη ειναι συμβολικη και πρεπει να δεις την ταινια για να την καταλαβεις, never the less δεν σου χαλασε τιποτα ιδιεταιρο, δεν εχει καποιο twist στο τελος

Δημοσ.

o paredwse μου εστειλε αυτο (για το μήνυμα του popcorn)

Αγαπητέ/Αγαπητή greg_m,

Έχετε δεχθεί μια παρατήρηση στο Insomnia.gr.

Αιτιολογία: Δημοσίευση spoiler για ταινία

Η παρατήρηση αυτή προσθέτει 1 πόντο(ους) και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την απαγόρευση εισόδου στο site μέχρι να λήξει. Οι σοβαρές παρατηρήσεις δεν λήγουν ποτέ.

συνεχίζω να πιστεύω οτι δεν κατεστρεψα την ταινια. οσο καιρο γραφω εδω μεσα, προσεχω.

πιστευω επίσης οτι αν ο paredwse ειχε δει την ταινια δεν θα μου εκανε παρατήρηση.

ps: καλή χρονια να εχουμε.

Δημοσ.

@KaizerSoze

Τι θα πει, δε μου χάλασε τπτ το ιδιαίτερο; Ήταν spoiler, τελεία και παύλα. Το έκανα θέμα επειδή αυτή την ταινία περιμένω να βγει στο cinema να τη δω (πες με βλάκα) εδώ και καιρό. Έχω διαβάσει πολλά σχετικά με την ταινία και κατάφερα μέχρι στιγμής να κρατηθώ μακριά από spoilers. Γι' αυτό χαλάστηκα. Δεν τις μπορώ τις δικαιολογίες του τύπου δε σου χάλασα την έκπληξη και τέτοια. Και μην παίρνεις ως δεδομένο ότι χρειάζεται να έχω δει την ταινία για να καταλάβω το συμβολισμό. Ξέρω ήδη τα μηνύματα της ταινίας.

PS: Φαντάζομαι ακούστηκα επιθετικός. Δεν το πηρα και τόσο πατριωτικά, απλά μου βγήκε λίγος θυμός της στιγμής. :P

Δημοσ.

Λοιπον, δεν ξερω αν εχεις διαβασει το βιβλίο Ή αν ειδες την ταινια

Εγω την ειδα και σου λεω ξανα

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΠΟΙΛΕΡ

Δεν σου κανει δηλαδη spoil τιποτα απο την υποθεση οπως

οτι πεθαινει η Γουινσλετ ή πως πηδιεται με τον γειτονα

οπως δεν θα σου εκανε αν σου ελεγα πως ο Ντι Καπριο στην σκηνη που την πεφτει στην Γουινσλετ μιλαει γαματα

Δεν εχει απολυτως ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ στην ταινια, δεν σου αποκαλυπτει ΤΙΠΟΤΑ, και ο σκηνοθετης την εβαλε για καποιο λογο που πρεπει να δεις την ταινια για να τον καταλαβεις, θελει να δειξει κατι αλλα αυτο το ''κατι'' δεν εχει καμια διαφορα αμα το ξερεις απο πριν

ΥΓ. Δεν ξερω ουτε τον τοπικ σταρτερ ουτε εσενα απλα ακου αυτο, στην αρχαια Ελλαδα οι θεατες ηξεραν απο πριν την υποθεση του εργου που θα εβλεπαν στο θεατρο ωστε να ειναι ελευθεροι να σκεφτουν το νοημα του εργου. ΕΙΔΙΚΑ το Revolutionary Road ειναι μια ταινια που μπορω να σου πω σε 5 γραμμες την αρχη και το τελος και δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια, η υποθεση ειναι γραμμικη και η ταινια θελει να πει πραγματα, οχι να δειξει. Μην στεναχωριεσαι λοιπον, δεν εχασες τιποτα

Δημοσ.

1) Είναι γεγονότα της ταινίας και ακόμη και αν δεν είναι κάτι ουσιαστικό, δε βλάπτει να μπει το tag spoiler.

2) Την υπόθεση του έργου την ξέρω ήδη. Δε μίλησα γι' αυτό. Μάλλον κάτι άλλο εννοείς για την αρχαία Ελλάδα.

3) Αφού δε μπορώ να διαβάσω το spoiler που έβαλες, τι νόημα έχει η όλη πρόταση;

Δημοσ.
1) Είναι γεγονότα της ταινίας και ακόμη και αν δεν είναι κάτι ουσιαστικό, δε βλάπτει να μπει το tag spoiler.

Δεν ειπα οτι βλαπτει, ειπα οτι μην το κανεις μεγαλυτερο το θεμα αποτι ειναι

2) Την υπόθεση του έργου την ξέρω ήδη. Δε μίλησα γι' αυτό. Μάλλον κάτι άλλο εννοείς για την αρχαία Ελλάδα.

Οχι. Εννοω αυτο που λεω. Σου ειπε την τελευταια σκηνη. Ε και?Ποιο ειναι, το usual suspects?ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ την υποθεση, θα επρεπε να καταλαβεις αν εχει ή οχι σημασια

3) Αφού δε μπορώ να διαβάσω το spoiler που έβαλες, τι νόημα έχει η όλη πρόταση;

Γιατι σε ενα φορουμ δεν γραφουμε μονο ο ενας στον αλλο, αλλιως μιλαγαμε με πμ ή στο MSN. Ειναι ποστ και για αλλους, πχ τους μοντς ή αλλους χρηστες που δεν τους πειραζει να το διαβασουν, για να καταλαβουν το σκεπτικο μου

Επισης η προταση στεκει και χωρις να το διαβασεις, απλα αντι για το tag σκεπψου ενα μαυρο κουτι που γραφει "πραγματικο spoiler"

Δημοσ.

Βρε καλέ μου,

1) Δεν το έκανα εγώ μεγαλύτερο θέμα. Έκανα μια παρατήρηση, ζήτησε το παιδί συγγνώμη και έληξε. Εσύ σχολίασες κάτι και σου απάντησα.

2) Επαναλαμβάνω, την υπόθεση και στη σημερινή Ελλάδα-κόσμο ολόκληρο την ξέρουμε. Άλλο είπα. Αλλά δεν έχει ουσία αυτό το θέμα.

3) Δεκτό αν και μάλλον μόνο εγώ ενδιαφέρομαι (δεν είναι υποχρεωμένος ο κάθε moderator να σκέφτεται τόσο εις βάθος την κάθε περίπτωση) οπότε απλά διαγράφω νοητά την πρόταση αφού ουσιαστικά επαναλαμβάνει την άποψη ότι δεν ήταν spoiler.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...