GiannisMetal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα! είμαι κάτοχος του εν λόγω router. Χρησιμοποιώντας το utorrent παρατηρώ ότι η ένδειξη στο status για το αν είμαι συνδεδεμένος είναι στο κόκκινο. Θέλω να κάνω port forward, αλλά δεν ξέρω πως...και το portforward.com δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω...τί να κάνω;;
VasKag Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch585/Utorrent.htm αν δεν ειναι αυτο το router πηγαινε πισω και στη λιστα και βρες το
GiannisMetal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 λέει να φτιάξω static ip και τέτοια...δεν μπορώ απλά να το κάνω βάζοντας ρύθμιση στο router? -----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 03 : 25 : 32----- εντάξει παιδιά, ακολούθησα τις οδηγίες του portforward.com και όλα καλά
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 απλα καλο θα ειναι να δωσεις και στο pc σου static ip ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να παρει αλλη και μετα δεν παιζει το port forward ιδιετερα αμα εχεις πολλα pc σπιτι.sto tcp ip της καρτας δικτυου δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.