agspan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας Εχω το πακετο της Nova κανονικα με αποκωδικοποιητή πιατο κλπ και συνδρομη βλέπω κανονικα Nova στο σαλονι. Μηπως γνωριζει κάποιος πως γίνεται να δω σε pc στο αλλο δωματιο η αν δεν γίνεται να δω σε τηλεόραση παλι σε αλλο γωματιο εψαξα σε μηχανες αναζήτησης αλλά δεν φώτισα τιποτε ουσιαστικό Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Πρέπει να χεις tv tuner στο pc και να πας στον τηλεορασά της γειτονιάς να αγοράσεις έναν "κλέφτη" (έτσι το λένε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeathBoy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας Εχω το πακετο της Nova κανονικα με αποκωδικοποιητή πιατο κλπ και συνδρομη βλέπω κανονικα Nova στο σαλονι. Μηπως γνωριζει κάποιος πως γίνεται να δω σε pc στο αλλο δωματιο η αν δεν γίνεται να δω σε τηλεόραση παλι σε αλλο γωματιο εψαξα σε μηχανες αναζήτησης αλλά δεν φώτισα τιποτε ουσιαστικό Ευχαριστώ Απλό είναι παίρνεις ένα καλωδιάκι και συνδέεις τη μια τηλεόραση με την άλλη.........οτι θα βλέπεις στην μια θα βλέπεις και στην άλλη,για μένα βολεύει........νομίζω πως με ένα ομοαξωνικό είσαι οκ αλλά γι αυτό ρώτα καλύτερα σε κατάστημα με δορυφορικά σύγουρα θα ξέρουν να σου πουν περισσότερα, για να βάλεις πάντως στο Pc είναι πολύ δύσκολο........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agspan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Θα πάω σε μαγαζι αλλα οταν εψαξα αυτοι ηταν α@@#τοι ευχαριστώ Αν καποις γνωριζει κατι αλλο δεκτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANDY_VEGA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε μου υπαρχουν 2-3 τροποι να κανεις αυτο που θέλεις. εξαρταται και το τι απαιτησεις εχεις Ο πιο απλος τροπος ειναι αν ο δεκτης του ΝΟΒΑ που εχεις εχει RF εξοδο τραβας απλα ενα καλώδιο κεραιας στην τηλεοραση που θέλεις ή (στο pc που πρεπει να εχει tv tuner οπως είπε και ο φίλος παραπανω) και σκαναρεις τις συχνοτητες της τηλεορασης(ή του tv tuner) και σε καποια θα σου πιασει το ΝΟΒΑ. Ενας ακομα τροπος είναι απο μία εξοδο SCART της τηλεόρασης με 2 μετατροπεις απο scart σε rca ενας σε κάθε ακρη π.χ. http://elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=54_55_1089&products_id=800 και ενα τριπλο rca καλώδιο ή ενα S-video και 2 rca για στεροφωνικο ήχο προυποθετει ομως η δέυτερη TV να έχει Scart είσοδο ή αν εχει RCA εισοδο χρειαζεσαι 1 μετατροπεα (scart to RCA adaptor) Τώρα αν θέλεις να αλλαζεις και καναλια απο το αλλο δωμάτιο βαζεις και ενα τετοιο: http://elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=10_656&products_id=241 Kαι τέλος ο αλλος πιο ακριβος τροπος αλλα σου δινει δυνατοτητα να βλέπεις διαφορετικο καναλι σε κάθε TV με ένα νοβα χρειαζεσαι 2 δεκτες που κανουν cardsharing κλπ κλπ... δες ποιος σου κάνει αναλογα με το τι εξοπλισμο εχεις και τα ξαναλέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniamike Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 αγορασε ενα PVR δεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agspan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 φιλε ANDY VEGA πολυ καλο, θα τα φτιαξω και θα πάρω και το ασυρματο για εντολες τηλεχειριστηρίου, πιστεύω αυτο να κανει δουλεια.. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sculper Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 να ρωτήσω κάτι... εγώ θέλω να μεταφέρω ήχο,εικόνα και τηλεχειρισμό ασύρματα σε άλλο δωμάτιο.... ο αποκοδηκοποιητής έχει μία scart...... ακούω προτάσεις....... είδα αυτό αλλά δεν ξέρω.....αν κάνει http://elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=10_656&products_id=8548 να είστε καλά και χρόνια πολλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pass02 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 ακούω προτάσεις....... είδα αυτό αλλά δεν ξέρω.....αν κάνει http://elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=10_656&products_id=8548 θα σου κανει δουλεια πιστευω, ψαξε λιγο τις τιμες και την ποιοτητα. καλη χρονια σε ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thangr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 καλή χρονιά σε όλους. Γραφω στο συγκεκριμένο Post γιατί αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι σχετικό με το θέμα. σχεδιάζω να αγοράσω το πακέτο της Nova PVR για να έχω την εικόνα της Nova σε 2 δωμάτια μέσα στο σπίτι. Από ότι μου είπαν από τη Nova και ενσύρματης μεταφοράς του σήματος στη 2η τηλεόραση αλλά και ασύρματης. Η ασύρματη με ενδιαφέρει γιατί δεν θέλω καλώδια μέσα στο σπίτι. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, αν κάποιος γνωρίζει ή έχει την εμπειρία, για το κατα πόσο η ασύρματη μεταφορά του σήματος που δίνει η Nova δουλεύει χωρίς προβλήματα. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 c a r d splitter legonte ayta p 8elete,kante search στο Google κ θα σας βγαλει κ gr eshops. επιτρεπεται μονο για οικιακη χρηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somade Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ο απόλυτος έλεγχος όχι μόνο από το σπίτι αλλλα και από παντού μέσω internet είναι ένας SLINGBOX Ψάχτε στο google και θα με θυμηθείτε.....όλοι όσοι το χρησιμοποιούν είναι κατενθουσιασμένοι, όπως και εγώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ο απόλυτος έλεγχος όχι μόνο από το σπίτι αλλλα και από παντού μέσω internet είναι έναςSLINGBOX Ψάχτε στο google και θα με θυμηθείτε.....όλοι όσοι το χρησιμοποιούν είναι κατενθουσιασμένοι, όπως και εγώ!! Eσυ με τι μηχανημα το εχεις συνδεσει? Δηλαδη εγω που εχω Dreambox και κανω C/S μεσα στο σπιτι στον αλλο όροφο μπορω με τουτο να δωσω εικονα σε φιλο μεσω internet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotlid Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ο απόλυτος έλεγχος όχι μόνο από το σπίτι αλλλα και από παντού μέσω internet είναι έναςSLINGBOX Ψάχτε στο google και θα με θυμηθείτε.....όλοι όσοι το χρησιμοποιούν είναι κατενθουσιασμένοι, όπως και εγώ!! Αν καταλαβα φιλε εχεις συνδεσει ασ πουμε τον αποκωδικοποιητη της νοβα στο slingbox. To slingbox στο ρουτερ και μετα σε αλλο δωματιο βλεπεις νοβα στον υπολογιστη σου μεσω internet. Για να δουμε σε αλλο δωματιο νοβα στην τηλεοραση ο μονος τροπος ειναι να συνδεσουμε το pc με την tv? Με τον browser του ps3 γινεται τιποτα η γενικα με αλλη συσκευη εκτος pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxos Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ο Αποκωδικοποιητής είναι στο ένα υπνοδωμάτιο και θέλουμε να έχουμε και στο Σαλόνι όπου μεταξύ τους έχουν περίπου 10m απόσταση ας πούμε με άλλο δωμάτιο ενδιάμεσα, έχω δοκιμάσει δυο διαφορετικά μοντέλα αναμεταδοτών αλλά είχα προβλήματα με το wifi, το Card Splitter δεν παίζει να το κάνω, το Slimbox αν είναι η διαδικασία που αναφέρει ο kotlid δεν βολεύει, από εκεί και πέρα η μόνη λύση που ξέρω είναι αυτά Link έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο ή κάποια άλλη λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα