kostas_kostas6 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 είμαι μεταξύ αυτών τον δυο μοντέλων , πιο να προτιμήσω και γιατί ? ρωτάω γιατί δεν είμαι καθόλου σχετικός κατέληξα σε αυτά τα δύο μετά από λίγο ψάξιμο και διάβασμα σε διάφορα fora ,γι αυτό ζητάω την γνώμη ειδικού
GR1337 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 MioMoov γιατί έχει καλύτερο πρόγραμμα και τα χρήματα που θα ξοδέψεις θα πιάσουν τόπο. Το destinator ενδέχεται να μείνει χωρίς αναβαθμίσεις χαρτών από Gi στο άμεσο μέλλον.
kostas_kostas6 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 το mio moon μπορεί να ξεκλειδωθεί ; ώστε αν θέλω στο μελών να βάλω άλλο πρόγραμμα
GR1337 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Nαι ξεκλειδώνει, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από θέμα χαρτών και λογισμικού για να εγκαταστήσεις.
pp6210 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Nαι ξεκλειδώνει, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από θέμα χαρτών και λογισμικού για να εγκαταστήσεις. εντ'αξει είναι λίγο υποκειμενικό αυτό, εγώ πιστευω οτι το destinator είναι λίγο πιό εύχρηστο από το μιο και το sygic που έχω δοκιμάσει.... είναι ζύγιασμα μεταξύ ευχρηστίας και πόσο υψηλές είναι οι απαιτήσεις σου. @ kostas_kostas6 έχεις ΡΜ
GR1337 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 εντ'αξει είναι λίγο υποκειμενικό αυτό, εγώ πιστευω οτι το destinator είναι λίγο πιό εύχρηστο από το μιο και το sygic που έχω δοκιμάσει.... είναι ζύγιασμα μεταξύ ευχρηστίας και πόσο υψηλές είναι οι απαιτήσεις σου. @ kostas_kostas6 έχεις ΡΜ Το destinator έχει πολλά προβλήματα. To miomap σχεδόν κανένα. Επίσης το miomap έχει καλό support σε αντίθεση με την ανύπαρκτη MLS. Πραγματικά είναι από τις πιο ανεύθυνες εταιρείες του χώρου. Δεν αξίζει ούτε ευρώ να πληρώσεις για συσκευή τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.