Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρει κανείς γιατί το ρολόι μου (festina) αλλάζει ημερομηνία το μεσημέρι; Νομίζω κάτι έγινε τέλος Φλεβάρη που τη ρύθμισα χειροκίνητα. Χθες την άλλαξα βράδυ μόνος μου με τη λογική να αλλάξει πάλι σε 24 ώρες αλλά σήμερα το μεσημέρι άλλαξε πάλι μόνη της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλάζει το μεσημέρι γιατί νομίζει ότι είναι μεσάνυκτα, βάλε σωστά την ώρα αρχίζοντας από τα μεσάνυκτα

Ευχαριστώ αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς...:)

Με αφορμη και εγω αυτο που εγραψε πιο πισω ο Βασιλης για το Tissot του θα πω και εγω κατι αναλογο για το παρακατω Seiko

Ποιος θα μου δωσει 1,5χιλιαρικο να το παρω;; : )

attachicon.gifSeiko7.jpg

Ποιος θα δωσει 1.5 χιλιαρικο για Seiko οταν στα ιδια χρηματα βρισκεις βαρβατο(λογικα και αυτοματα)Tissot ή και Tag Heuer ή και με λιγα παραπανω βλεπω ξεκινανε μεχρι και τα απλα Omega.

Ομορφο δεν αντιλεγω(αν και χαλια μπρασελε γαι τα χρηματα αυτα)αλλα δυστηχως ο ανταγωνισμος λεει για αλλα ρολογια.

Εγω θα δωσω (αν ειχα) 1,5χιλιαρικο για seiko 

Δεν θα επερνα ρολοι με βαση την μαρκα ( που μια χαρα μαρκα ειναι η seiko ) αλλα με βαση το τι μου αρεσει

Εγω δεν βλεπω μπρασελε στην φωτο,για λαστιχενιο;; μου κανει,ασε που δεν μπορω τ μπρασελε

Ισως κ να υπαρχει ομορφο ρολοι απο την tag η απο την omega σε αυτα τα χρηματα αλλα εγω δεν βρηκα καποιο,Για πιο λογο λοιπον να επερνα ενα tag σε αυτα τα λεφτα μονο κ μονο για την μαρκα ;;

Αυτα ειναι προβληματα εφοσον ειχαμε τα λεφτα,αν τα αποκτησω με χαρα θα ζητησω αποψεις κ συμβουλες  : )

Με αφορμη και εγω αυτο που εγραψε πιο πισω ο Βασιλης για το Tissot του θα πω και εγω κατι αναλογο για το παρακατω Seiko

Ποιος θα δωσει 1.5 χιλιαρικο για Seiko οταν στα ιδια χρηματα βρισκεις βαρβατο(λογικα και αυτοματα)Tissot ή και Tag Heuer ή και με λιγα παραπανω βλεπω ξεκινανε μεχρι και τα απλα Omega.

Ομορφο δεν αντιλεγω(αν και χαλια μπρασελε γαι τα χρηματα αυτα)αλλα δυστηχως ο ανταγωνισμος λεει για αλλα ρολογια.

Η seiko βγάζει κάποιους εξαιρετικούς μηχανισμούς και τα υψηλού κόστους ρολόγια είναι σαφέστατα καλύτερα από τα entry level swiss auto. Δε μιλάμε για τα kinetic (που είναι κι αυτά έξυπνη καινοτομία) αλλά για long reserve auto.

Η seiko βγάζει κάποιους εξαιρετικούς μηχανισμούς και τα υψηλού κόστους ρολόγια είναι σαφέστατα καλύτερα από τα entry level swiss auto. Δε μιλάμε για τα kinetic (που είναι κι αυτά έξυπνη καινοτομία) αλλά για long reserve auto.

Αυτο δεν ξερω απο που προκυπτει αλλα οκ.

Αν ψαξεις τα βραβεία που έχει πάρει για τα grand seiko στα 3-10000€ θα καταλάβεις ότι έχει μοντέλα που πάνε εξαιρετικά καλά απέναντι σε entry eta μηχανισμούς. Δε μιλάμε για ρολόγια με grand compilations.

Πχ. Εδώ που έχει πάρει πρώτη θεση

http://www.0024watchworld.com/european-watches-of-the-year-2012/

Αλλά γενικά τα καλά seiko δεν έχουν θέμα ποιότητας.

• Like 2

Παιδια ψαχνωντσς για ενα ρολοι για καθαρα βραδυ/κοστουμι γιορτες κτλ επεσε το ματι μου σε καποιον "nikias gold" και εχει καποια εξαιρετικα ρολογια μεταχειρισμενα μεν αλλα σε καινουργη κατασταση και με ενα ετος εγγυηση.

μιας και δεν προκειται νσ προβω σε αλλη αγορα συντομα οταν το αποφασισω ειναι εμπιστος;;; ειναι χαμηλες οι τιμες; θα εινσι αυθεντικα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...