ASFE Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Πηρα και γω ενα καινουριο την Πεμπτη που μας περασε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Κάποιος θα μας φωτίσει! Δεν εχω ιδεα,οπως δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το gps που γραφει στο seiko που εδειξα Νομιζω δεν ειναι τυχαια εκει γραμμενο To GPS στα ρολόγια απλά ρυθμίζει αυτόματα την ώρα με ακρίβεια ανάλογα σε πια ζώνη ώρας είσαι . Για κάποιον που μονίμως ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο έχει νόημα ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μπηκε ενας μαυριδερος στο κτηριο κ το πηρε απο την εισοδο μεσα ! Το χα κατεβασει να παω βολτα κ ηταν ξεκλειδωτη η εξωπορτα-κλειςτη αλλα οχι κλειδωμενη. Ξεχασα το κινητο μου κ ανεβηκα να το παρω. Βγαινω στο μπαλκονι που ηταν η μαμα μου, και μεσα σε δευτερολεπτα βλεπουμε δυο ποδια να μπαινουν στο κτηριο, κ να βγαινει καβαλα στο ποδηλατο μερα μεσημερι. Φυσικα δε τον προλαβα, βγηκε ολη η γειτονια, κ ο γκομενος της διπλανης ανεβηκε στο μηχανακι κι εφυγε μπας τον βρει, αλλα τζιφος θα το χωσανε καπου αμεσα. Ηρθε η Διας πηγαμε στο τμημα κλπ... Φυσικα ποτε δε βρεθηκε κι ουτε επαιζε να παω στα γνωστα σημεια του κεντρου να το βρω... Προφανως το χε σταμπαρει τη μια και μοναδικη φορα που χα βγει βολτα. Πολυ πολυ μεγαλο ψυχολογικο κοστος χθές κυριακή κατεβηκα μέ ενα φίλο στό παζάρι (μιλάμε γιά τεράστιο παζάρι γιά οσους δέν τό γνωρίζουν) κ βρίσκεται παράλληλα τής ιεράς οδού (εκεί πού θά γινόταν τό γήπεδο τού παναθηναικού) ειχε παρα πολύ κόσμο κ ηταν κ καποια μελαψά καλόπαιδα + τσιγγάνοι ... πού πουλούσαν γύρω στά 10 ποδήλατα σέ εξευτελιστικές τιμές , τά πιό πολλλά ηταν καινούργια τά 5-6 από αυτά ηταν μέ δισκόφρενο μπροστά η κ μπρός - πίσω , γιά πήγαινε τήν αλλη κυριακή κ ρίξε μιά ματιά , μήπως φανείς τυχερός ποτέ δέν ξέρεις .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Σας ευχαριστω πολυ ολλους παιδια. να.προσεχετε πραγματικα σας το λεω. Ναι αλλά πες μας και σε ποια περιοχή την έπαθες, για να την αποφεύγουμε. Μεγειά το ρολόι και εύχομαι ποτέ ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ναι αλλά πες μας και σε ποια περιοχή την έπαθες, για να την αποφεύγουμε. Μεγειά το ρολόι και εύχομαι ποτέ ξανά ευχαριστώ φίλε μου. παιδιά σόρρυ για την καθυστέρηση στους αμπελόκηπους κοντά πανόρμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 χθές κυριακή κατεβηκα μέ ενα φίλο στό παζάρι (μιλάμε γιά τεράστιο παζάρι γιά οσους δέν τό γνωρίζουν) κ βρίσκεται παράλληλα τής ιεράς οδού (εκεί πού θά γινόταν τό γήπεδο τού παναθηναικού) ειχε παρα πολύ κόσμο κ ηταν κ καποια μελαψά καλόπαιδα + τσιγγάνοι ... πού πουλούσαν γύρω στά 10 ποδήλατα σέ εξευτελιστικές τιμές , τά πιό πολλλά ηταν καινούργια τά 5-6 από αυτά ηταν μέ δισκόφρενο μπροστά η κ μπρός - πίσω , γιά πήγαινε τήν αλλη κυριακή κ ρίξε μιά ματιά , μήπως φανείς τυχερός ποτέ δέν ξέρεις .... Εχουν περασει χρονια απο τοτε, το ποδηλατο θα χε γινει ανταλλακτικα ή θα χε πουληθει πολυυυυ καιρο. Σ ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 ευχαριστώ φίλε μου. παιδιά σόρρυ για την καθυστέρηση στους αμπελόκηπους κοντά πανόρμου Πωωωω ρε man, σε εκείνες τις περιοχές μεγάλωσα και θυμάμαι να είχαμε τέτοια σκηνικά από τότε. Νόμιζα ότι θα είχαν βελτιωθεί λίγο τα πράγματα, μετά από τόσα χρόνια, αλλά...φευ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geosim79 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 άπιαστο όνειρο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ρολόι έχω να φορέσω από το δημοτικό (θυμάμαι ένα ψηφιακό αδιάβροχο casio με χρονόμετρα και ρέστα) Εντούτοις αν ποτέ ξαναφορούσα ρολόι, το παρακάτω θα ήταν μονόδρομος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 άπιαστο όνειρο δεν τα μπορώ τα Panerai να πω ότι έχεις όγκο Stalone η Schwarzenegger που τα κάνανε διάσημα... το συζητάμε αλλιώς είναι έτσι: + ότι το μοντέλο που κάνει 20.000 είναι ολόιδιο με αυτό που κάνει 5000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 τα panerai για κάποιο λόγο ποτέ δέν μου άρεσαν. νοιώθω οτι ακόμη και άν κάπου κάποιος κάποτε μου έκανε ένα δώρο θα το πούλαγα αμέσως. κάτι με χαλάει στην όλη αισθητική τους. άν πήγαινα ποτέ σε "γερό" brand (με ότι αυτό συνεπάγεται στο κόστος) θα πήγαινα είτε σε omega είτε σε rolex είτε σε longines είτε σε hublot και τέλος στα αγαπημένα μου breitling, *by the way το skeleton tissot είναι μούναρος... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soufesis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ρολόι στόχος για το 2016 Audemars Piguet Royal Oak offshore black dial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δεν θα έπαιρνα ποτέ ρολόι από πανέρι... Ειδικά τόσο ακριβό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Τελικά, "τσίμπησα" αυτό. Ελπίζω να βγει καλό. Υπάρχει κάποιος λόγος που τα automatic watch winders έχουν επιλογή για να περιστρέφουν το ρολόι clockwise και anticlockwise; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 γιατί κάποιες μηχανές φορτίζουν μόνο αριστερόστροφα, κάποιες μόνο δεξιόστροφα και οι περισσότερες και με τα τους δυο τρόπους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα