Unabomber Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 OK, ένα αυτόματο ρολόι έχω, οπότε προσανατολίζομαι για μονής θέσης. Το ερώτημα είναι το εξής: Τα κρατούσε φορτισμένα ή όχι; Φυσικα, no problem at all.... Yπαρχουν οι απλοι winders, που εχουν μια προκαθορισμενη ταχυτητα περιστροφης, και winders που ρυθμιζεις εσυ την ταχυτητα.... Επισης αν θες να το παιρνεις μαζι σου σε ταξιδια κλπ, δες αυτα που παιρνουν ΑΑ batteries, εχει φυσικα και ρευματος, αλλα και να το συνδεεις σε usb με το pc/laptop. Δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε, ολα τα watches παντα on time ηταν. Tελος, τα automatic watches -αναλογα την κατασκευη- κρατανε συνηθως 30-50 ωρες περιπου. Εχω ακουσει καλα λογια για τον συγκεκριμενο.... http://www.amazon.com/WOLF-270002-Heritage-Single-Winder/dp/B0055OCSTC/ref=pd_srecs_cs_241_5?ie=UTF8&dpID=415nq0UtrVL&dpSrc=sims&preST=_SL500_SR170%2C250_&refRID=1GSCD6G4CD02MXKK3BE9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Φυσικα, no problem at all.... Yπαρχουν οι απλοι winders, που εχουν μια προκαθορισμενη ταχυτητα περιστροφης, και winders που ρυθμιζεις εσυ την ταχυτητα.... Επισης αν θες να το παιρνεις μαζι σου σε ταξιδια κλπ, δες αυτα που παιρνουν ΑΑ batteries, εχει φυσικα και ρευματος, αλλα και να το συνδεεις σε usb με το pc/laptop. Δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε, ολα τα watches παντα on time ηταν. Tελος, τα automatic watches -αναλογα την κατασκευη- κρατανε συνηθως 30-50 ωρες περιπου. OK man, thanks. Βασικά, αυτά που λειτουργούν με μπαταρίες είναι ακριβότερα από αυτά που λειτουργούν με ρεύμα (όσα έχω βρει είχαν σχεδόν διπλάσια τιμή!), οπότε μάλλον θα προτιμήσω τα δεύτερα. Τα winders που συνδέονται και σε USB υπολογιστή δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν! Το αυτόματο που έχω (νομίζω ότι) δεν κρατάει τόσες ώρες - πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 OK man, thanks. Βασικά, αυτά που λειτουργούν με μπαταρίες είναι ακριβότερα από αυτά που λειτουργούν με ρεύμα (όσα έχω βρει είχαν σχεδόν διπλάσια τιμή!), οπότε μάλλον θα προτιμήσω τα δεύτερα. Τα winders που συνδέονται και σε USB υπολογιστή δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν! Το αυτόματο που έχω (νομίζω ότι) δεν κρατάει τόσες ώρες - πλέον. http://www.amazon.co.uk/Excelvan-Rectangle-Automatic-Single-Brushed/dp/B00M0FIH26 ή αυτο http://www.amazon.com/Swiss-KubiK-SK01AE001-Master-Collection/dp/B002LCQDLK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 http://www.amazon.co.uk/Excelvan-Rectangle-Automatic-Single-Brushed/dp/B00M0FIH26 ή αυτο http://www.amazon.com/Swiss-KubiK-SK01AE001-Master-Collection/dp/B002LCQDLK Καλά, είπαμε, για watch winder ενδιαφέρομαι, όχι να χρεοκοπήσω! (για το δεύτερο μιλάω) Χώρια που το δεύτερο είναι πιο ακριβό από το ρολόι! Το πρώτο "παίζει" σε καλή τιμή, αλλά δεν αποστέλλεται την Κύπρο. Θα ψάξω άλλο με παρόμοια χαρακτηριστικά και δυνατότητα αποστολής στην Κύπρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά, "τσίμπησα" αυτό. Ελπίζω να βγει καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει και μια άποψη που λέει ότι τα κουρδιστήρια είναι ανεπιθύμητα καθώς προκαλούν αυξημένη φθορά στο μηχανισμό του ρότορα και στο ελατήριο του barillet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καμία αντίρρηση. Αλλά από το να το έχω να κάθεται ακίνητο στο συρτάρι επειδή, προφανώς, δεν το φοράω κάθε μέρα, προτιμώ το κουρδιστήρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 επιστρέφω στο thread μιάς και είχα άσχημες εξελίξεις.... δυστηχώς την κυριακή που μας πέρασε με λήστεψαν στο δρόμο και μαζί με το πορτοφόλι μου πήραν και το ρολόι που είχα ποστάρει λίγο καιρό πρίν.... ολοκαίνουριο... μία κατάσταση που δέν εύχομαι ουτε στον εχθρό μου να συμβεί... έβαλα αγγελία κι εδώ μπάς και έβρισκα κάποιο ίδιο μεταχειρισμένο να γλυτώσω λίγα χρήματα (μιάς και ανέβηκε πολύ η τιμή του) αλλά τζίφος.... σήμερα αποφάσισα και πήρα ξανά το ίδιο. ορίστε λοιπόν το "καινούριο" μου ρολόι.... ξανά..... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Έλεος έχει ξεφύγει η κατάσταση στην Έλλάδα. Κρίμα φίλε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 δυστηχώς άλεξ, το μόνο που θα σου πώ (για να μήν αρχίσετε να ρωτάτε τί, πώς, ποιός, κτλ είναι οτι είμαι 90 κιλά 1.85 άντρας και κατουρήθικα πάνω μου.... άς μείνουμε στο ρολόι λοιπόν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Aρκει που εισαι καλα φιλε!! Πολυ ωραιο το ρολογακι !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 είμαι 90 κιλά 1.85 άντρας και κατουρήθικα πάνω μου.... . Too much information 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Πολύ δυσάρεστο Βασίλη...ας πούμε μικρό το κακό μιας και ξαναγόρασες το (πολύ ωραίο) ρολόι! Καλοφόρετο χωρίς άλλες ατυχίες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Κριμα.. Ελπιζω να μη ξαναχεις τετοια εμπειρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Σας ευχαριστω πολυ ολλους παιδια. να.προσεχετε πραγματικα σας το λεω. οσων αφορα το ρολοι οπως ειχα ξαναπει το αδικουν απιστευτα οι φωτο. στα χρηματα του και στο brand ηταν μονοδρομος. οσο σπορ πρεπει αλλα.και οσο σοβαρο για βραδυ. θεωρω οτι φοριεται με τα παντα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα