Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

OK, ένα αυτόματο ρολόι έχω, οπότε προσανατολίζομαι για μονής θέσης. Το ερώτημα είναι το εξής: Τα κρατούσε φορτισμένα ή όχι;

Φυσικα, no problem at all.... Yπαρχουν οι απλοι winders, που εχουν μια προκαθορισμενη ταχυτητα περιστροφης, και winders που ρυθμιζεις εσυ την ταχυτητα....

Επισης αν θες να το παιρνεις μαζι σου σε ταξιδια κλπ, δες αυτα που παιρνουν ΑΑ batteries, εχει φυσικα και ρευματος, αλλα και να το συνδεεις σε usb με το pc/laptop.

Δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε, ολα τα watches παντα on time ηταν.

Tελος, τα automatic watches -αναλογα την κατασκευη- κρατανε συνηθως 30-50 ωρες περιπου.

Εχω ακουσει καλα λογια για τον συγκεκριμενο.... http://www.amazon.com/WOLF-270002-Heritage-Single-Winder/dp/B0055OCSTC/ref=pd_srecs_cs_241_5?ie=UTF8&dpID=415nq0UtrVL&dpSrc=sims&preST=_SL500_SR170%2C250_&refRID=1GSCD6G4CD02MXKK3BE9

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικα, no problem at all.... Yπαρχουν οι απλοι winders, που εχουν μια προκαθορισμενη ταχυτητα περιστροφης, και winders που ρυθμιζεις εσυ την ταχυτητα....

Επισης αν θες να το παιρνεις μαζι σου σε ταξιδια κλπ, δες αυτα που παιρνουν ΑΑ batteries, εχει φυσικα και ρευματος, αλλα και να το συνδεεις σε usb με το pc/laptop.

Δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε, ολα τα watches παντα on time ηταν.

Tελος, τα automatic watches -αναλογα την κατασκευη- κρατανε συνηθως 30-50 ωρες περιπου.

OK man, thanks.

Βασικά, αυτά που λειτουργούν με μπαταρίες είναι ακριβότερα από αυτά που λειτουργούν με ρεύμα (όσα έχω βρει είχαν σχεδόν διπλάσια τιμή!), οπότε μάλλον θα προτιμήσω τα δεύτερα. Τα winders που συνδέονται και σε USB υπολογιστή δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν!

Το αυτόματο που έχω (νομίζω ότι) δεν κρατάει τόσες ώρες - πλέον.

OK man, thanks.

Βασικά, αυτά που λειτουργούν με μπαταρίες είναι ακριβότερα από αυτά που λειτουργούν με ρεύμα (όσα έχω βρει είχαν σχεδόν διπλάσια τιμή!), οπότε μάλλον θα προτιμήσω τα δεύτερα. Τα winders που συνδέονται και σε USB υπολογιστή δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν!

Το αυτόματο που έχω (νομίζω ότι) δεν κρατάει τόσες ώρες - πλέον.

http://www.amazon.co.uk/Excelvan-Rectangle-Automatic-Single-Brushed/dp/B00M0FIH26

:-)

ή αυτο http://www.amazon.com/Swiss-KubiK-SK01AE001-Master-Collection/dp/B002LCQDLK  :devil:

Καλά, είπαμε, για watch winder ενδιαφέρομαι, όχι να χρεοκοπήσω! (για το δεύτερο μιλάω) Χώρια που το δεύτερο είναι πιο ακριβό από το ρολόι!

Το πρώτο "παίζει" σε καλή τιμή, αλλά δεν αποστέλλεται την Κύπρο. Θα ψάξω άλλο με παρόμοια χαρακτηριστικά και δυνατότητα αποστολής στην Κύπρο.

• Like 1

Υπάρχει και μια άποψη που λέει ότι τα κουρδιστήρια είναι ανεπιθύμητα καθώς προκαλούν αυξημένη φθορά στο μηχανισμό του ρότορα και στο ελατήριο του barillet.

Καμία αντίρρηση. Αλλά από το να το έχω να κάθεται ακίνητο στο συρτάρι επειδή, προφανώς, δεν το φοράω κάθε μέρα, προτιμώ το κουρδιστήρι.

επιστρέφω στο thread μιάς και είχα άσχημες εξελίξεις.... δυστηχώς την κυριακή που μας πέρασε με λήστεψαν στο δρόμο και μαζί με το πορτοφόλι μου πήραν και το ρολόι που είχα ποστάρει λίγο καιρό πρίν.... ολοκαίνουριο...

μία κατάσταση που δέν εύχομαι ουτε στον εχθρό μου να συμβεί...

έβαλα αγγελία κι εδώ μπάς και έβρισκα κάποιο ίδιο μεταχειρισμένο να γλυτώσω λίγα χρήματα (μιάς και ανέβηκε πολύ η τιμή του) αλλά τζίφος....

σήμερα αποφάσισα και πήρα ξανά το ίδιο. ορίστε λοιπόν το "καινούριο" μου ρολόι.... ξανά.....

post-326580-0-07634400-1457028422_thumb.jpg

post-326580-0-19261300-1457028431_thumb.jpg

post-326580-0-90669600-1457028441_thumb.jpg

post-326580-0-29020800-1457028452_thumb.jpg

• Like 4

δυστηχώς άλεξ, το μόνο που θα σου πώ (για να μήν αρχίσετε να ρωτάτε τί, πώς, ποιός, κτλ είναι οτι είμαι 90 κιλά 1.85 άντρας και κατουρήθικα πάνω μου....

άς μείνουμε στο ρολόι λοιπόν....

Σας ευχαριστω πολυ ολλους παιδια. να.προσεχετε πραγματικα σας το λεω.

οσων αφορα το ρολοι οπως ειχα ξαναπει το αδικουν απιστευτα οι φωτο.

στα χρηματα του και στο brand ηταν μονοδρομος. οσο σπορ πρεπει αλλα.και οσο σοβαρο για βραδυ. θεωρω οτι φοριεται με τα παντα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...