HALF EVIL Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Γύρισα. Οι φώτο που υποσχέθηκα. Συγκρατηθείτε όσο μπορείτε να μην κράξετε, καταλαβαίνω και εγώ θα έκραζα η Rolex boutique Ρολόι νο 1 (για μένα) Ρολόι νο 2 (για τον φίλο) Close up Bracelet από πίσω Επιστροφή από το αεροδρόμιο Selfie για την margaret το μεσημέρι πριν φύγω δουλειά αυτά. Με γειά σου. Το δικό σου μου αρέσει. Του Ρώσου δεν θα τόπερνα με τίποτε. Btw και η Mercedes μου αρέσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω πως θα ένιωθα λίγο περίεργα με κάτι τόσο ακριβό πάνω μου πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω πως θα ένιωθα λίγο περίεργα με κάτι τόσο ακριβό πάνω μου πάντως... τραβάς μια φρίκη αρχικά αλλά σε 2-3 μέρες το συνηθίζεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g2econdo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό το ρολόι υπάρχει στο καρπό μου 24/7. Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή και μπορώ να πω ότι είναι κομμάτι μου πλέον. Men's Ingersoll IN7903GWH Wyoming Skeleton Watch350 ή 400, δεν μπορώ να θυμηθώ, αλλά από Γερμανία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό το ρολόι υπάρχει στο καρπό μου 24/7. Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή και μπορώ να πω ότι είναι κομμάτι μου πλέον. Πολύ ωραίο! Γράψε κανένα στοιχείο! (μάρκα, τιμή κλπ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό το ρολόι υπάρχει στο καρπό μου 24/7. Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή και μπορώ να πω ότι είναι κομμάτι μου πλέον. Πολυ ωραιο,οπως ολα τα ingersoll 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πολλά τα λεφτά για Κινέζικο ρολόι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πολλά τα λεφτά για Κινέζικο ρολόι. Για ποιο λες και πόσα είναι τα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Τα Ingersoll γενικά. Είναι mushroom brand που πέρασε στα χέρια Κινέζικής εταιρίας και τα ρολόγια της έχουν κινέζικους μηχανισμούς που φαίνονται για κλώνοι αντίστοιχων ETA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το σκέφτομαι με την πρώτη ευκαιρία. Τι λέτε ? [ATTACH]1473549[/ATTACH] Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Τα armani πάνε 300-500. Σε αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα από εταιρία που κάνει μόνο ρολόγια (seiko κυρίως) Αν δεν σε νοιάζει αυτό ωραίο φαίνεται. Ψιλοαντιγραφή του longines conquest classic chrono. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Έβγαλε αυτό σήμερα το massdrop. Στα λεφτά που το δίνει είναι κλεψιά. https://www.massdrop.com/buy/seiko-snzh-watch?utm_placement=4&referer=TTCGSH&mode=guest_open&utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_campaign=Automated%20Daily%20Promotional%202016-02-24&utm_term=Daily%20Promotional 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Απορία προς όσους έχουν ένα αυτόματο (automatic) ρολόι το οποίο δεν φοράνε κάθε μέρα ή/και προς όσους έχουν περισσότερα και τα φοράνε εναλλάξ: Έχετε αγοράσει automatic watch winder; Εάν όχι, πώς διασφαλίζετε ότι το ρολόι θα παραμείνει "φορτισμένο"; Υ.Γ.: Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και φωτογραφίες με τα δικά μου ρολόγια. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2016 από wizzy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Απορία προς όσους έχουν ένα αυτόματο (automatic) ρολόι το οποίο δεν φοράνε κάθε μέρα ή/και προς όσους έχουν περισσότερα και τα φοράνε εναλλάξ: Έχετε αγοράσει automatic watch winder; Εάν όχι, πώς διασφαλίζετε ότι το ρολόι θα παραμείνει "κουρδισμένο"; Υ.Γ.: Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και φωτογραφίες με τα δικά μου ρολόγια. Back in London, εχω αυτο (with the 6 spots) http://www.amazon.co.uk/Fortis-Robust-Winder-Watches-Aevitas/dp/B00ZAHT2RU/ref=sr_1_58?ie=UTF8&qid=1456473787&sr=8-58&keywords=watch+winder Εδω δυστυχως δεν εχω παρει ακομα, οποτε ''χανεται'' ο χρονος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Back in London, εχω αυτο (with the 6 spots) http://www.amazon.co.uk/Fortis-Robust-Winder-Watches-Aevitas/dp/B00ZAHT2RU/ref=sr_1_58?ie=UTF8&qid=1456473787&sr=8-58&keywords=watch+winder Εδω δυστυχως δεν εχω παρει ακομα, οποτε ''χανεται'' ο χρονος.... OK, ένα αυτόματο ρολόι έχω, οπότε προσανατολίζομαι για μονής θέσης. Το ερώτημα είναι το εξής: Τα κρατούσε φορτισμένα ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα