zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Σίγουρα δεν σου πούλησαν καμιά μαϊμού ε;; Και τα δύο είναι πολύ ωραία! Μεγειά, να το χαρείς! (Είχα την εντύπωση ότι είχες πει ότι θα έπαιρνες χωρίς ημερομηνία; ) Δεν έχω like, αργότερα ή αύριο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Thanks , δε χρειάζεται like. Μαιμου στο official store?! ..όχι ρε. Έχω κάρτα με warranty στο όνομα μου. Η διαδικασία να περάσουν τα ρολόγια με τα ονόματα μας στο database τους και να βγάλουν τις κάρτες πήρε κάνα μισάωρο Το two tone (gold / silver) δεν βγαίνει χωρίς date. Το συνήθισα το bubble είναι χαρακτηριστικό της εταιρίας , Ι don't mind. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Thanks , δε χρειάζεται like. Μαιμου στο official store?! ..όχι ρε. Έχω κάρτα με warranty στο όνομα μου. Η διαδικασία να περάσουν τα ρολόγια με τα ονόματα μας στο database τους και να βγάλουν τις κάρτες πήρε κάνα μισάωρο Το two tone (gold / silver) δεν βγαίνει χωρίς date. Το συνήθισα το bubble είναι χαρακτηριστικό της εταιρίας , Ι don't mind. Πλάκα έκανα ρε συ Όμορφο το βρίσκω κι εγώ με την ημερομηνία, καλύτερο είναι μάλλον. Και του φίλου σου πολύ ωραίο ρολόι φαίνεται πάντως! Εγώ σκέφτομαι σε λίγο καιρό να πάρω ένα ακόμη ή με μπρασελέ ή με καφέ λουράκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Το ρολόι του φίλου είναι υπερβολικό για τα γούστα μου αλλά είναι Ρώσος και είναι άλλη κουλτούρα. (και το δικό μου είναι λίγο υπερβολικό αλλά αυτό μου άρεσε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Με γεια φιλε κ να το χαρεις!! Αν επιτρεπετε ποσο εχει ;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Το ρολόι του φίλου είναι υπερβολικό για τα γούστα μου αλλά είναι Ρώσος και είναι άλλη κουλτούρα. (και το δικό μου είναι λίγο υπερβολικό αλλά αυτό μου άρεσε) Έτσι όπως το είχες γράψει προχθές το περίμενα πολύ πιο υπερβολικό του φίλου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Με γεια φιλε κ να το χαρεις!! Αν επιτρεπετε ποσο εχει ;; 13 / 38 Έτσι όπως το είχες γράψει προχθές το περίμενα πολύ πιο υπερβολικό του φίλου! είναι υπερβολικό στα χαρτιά γιατί είναι full χρυσό με baguette διαμάντια (κοίτα εκεί που δείχνει τις ώρες). Από κοντά όμως ναι παλεύεται.. το δικό μου χτυπάει πιο πολύ στο μάτι λόγω μεγέθους bracelet και κάσας αλλά είναι πιο σπορ οπότε οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Γύρισα. Οι φώτο που υποσχέθηκα. Συγκρατηθείτε όσο μπορείτε να μην κράξετε, καταλαβαίνω και εγώ θα έκραζα η Rolex boutique Ρολόι νο 1 (για μένα) Ρολόι νο 2 (για τον φίλο) Close up Bracelet από πίσω Επιστροφή από το αεροδρόμιο Selfie για την margaret το μεσημέρι πριν φύγω δουλειά αυτά. Xαιρομαι που με ακουσες και δεν πηρες το πανακριβο omega που αρχικα σκεφτοσουν . Πολυ καλες επιλογες και οι 2 στειλε μου pm και σε ποια πολη συγκεκριμενα το πηρες .Με γεια ειναι ρολοι για μια ζωη ,σερβις καθε 4 χρονια περιπου . Μην αφηνεις για μεγαλο χρονικο διαστημα τον μηχανισμο "να καθεται " 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Xαιρομαι που με ακουσες και δεν πηρες το πανακριβο omega που αρχικα σκεφτοσουν . Πολυ καλες επιλογες και οι 2 στειλε μου pm και σε ποια πολη συγκεκριμενα το πηρες .Με γεια ειναι ρολοι για μια ζωη ,σερβις καθε 4 χρονια περιπου . Μην αφηνεις για μεγαλο χρονικο διαστημα τον μηχανισμο "να καθεται " Φίλε ευχαριστώ θα σου στείλω όλα τα details. Η rolex επίσημα έχει αναφέρει ότι στα καινούρια ρολόγια με 5 ετες warranty (2015 και μετά) το πρώτο service μετά 10 χρόνια και μετά το πρώτο κάθε 4-5. To ρολόι το φοράω και θα το φοράω καθημερινά. Δεν είμαι συλλέκτης ούτε θα γίνω. Ένα και καλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ρολόι χειρός φορούσα μέχρι να πάρω κινητό στο λύκειο (πρώτη λυκείου). Ξαναφόρεσα όταν πηγα στρατό το 2009, ειχα πάρει ένα φθηνό της πλάκας. Απο τότε που απολύθηκα και μετά δεν ξαναπήρα, την ώρα την βλέπω απο το κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 το ρολόι δεν είναι μόνο για να βλέπουμε την ώρα, είναι status symbol και "κόσμημα" για τον άνδρα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Η μόνη κατηγορία προϊόντων που τα ανδρικά είναι ακριβότερα από τα γυναικεία 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Γνωρίζει κάποιος να προτείνει ανδρικό ρολόι με λουράκι στα 100-120€ κατά προτίμηση μάρκας που ασχολείται αποκλειστικά με ρολόγια Ingersoll Silvertone mechanical watch black genuine leather strap Site: εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 ένα πρόσφατο δωράκι από τη γυναικά seico velatura SNAF41P1 Stainless Steel Case and Band with Black Hard Coating Anti-Reflective Coated Sapphire Crystal Screw Case Back Case diameter 47.0 mm 10 bar W.R. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 επισης Site: αυτο μ' άρεσει περισσοτερο αλλα ξεφευγει απο το budget που εβαλες 216,79€ χωρις παρεξηγηση αλλα καποια ρολογια που ποσταρονται θυμιζουν transformers (ταινια).Γραφτηκε και συμφωνω 100% είναι status symbol και "κόσμημα" για τον άνδρα και προσωπικο ζητουμενο η διακριτικοτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα