Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου πε ο πατερας μου οτι του το χαν φερει απο Ιαπωνία , καμια 40ρια χρονια πριν.

Αν η ιστορία πίσω απ'το ρολόι είναι παρόμοια με αυτή:

εγώ θα το καθάριζα.

:P

Δημοσ.

Lol :P

Θα ρωτησω και σε μεγαζι ποσο θελουν για τη συντηρηση κ αν ειναι στα 40-50 θα το φτιαξω τωρα.

Για λουρι δε ξερω αν θα το κρατησω με το μπρασελε αυτο, σκεφτομαι μηπως παρω καποιο ΝΑΤΟ ιμαντα. Παντως θα βαι μια καλη δοκιμη, να δω τι εστι αυτοματος μηχανισμος

Δημοσ.

Vostok Amphibia 090916m (090 είναι ο κωδικός της κάσας, 916 του καντράν, m δηλώνει matte κάσα φινιρισμένη με σφαιριδιοβολή). Καταδυτικό ρολόι κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου στο Chistopol της Ρωσσίας από τη Vostok, μια εταιρία με αδιάκοπη παραγωγή από το 1942.

Αυτόματός μηχανισμός, ατσάλινη κάσα. Στεγανοποίηση με καπάκι που συκρατείται από μπαγιονέτ δακτυλίδι και θολωτό οργανικό κρύσταλο που αυτοστεγανοποιούνται όσο αναιβένει η πίεση. Μόντα δικιά μου η στεφάνη από ατσάλι με Seiko δαχτυλίδι καθώς και το λουράκι τύπου Zulu.

Εδιτ: Άλλη μια εικόνα όπου φένεται καλύτερα το φινίρισμα.

swN2ALN.jpg

• Like 4
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκινάω ταξίδι Κυπρο Λονδίνο Ελβετία για να παραλαβω τα ρολόγια το δικό μου και ένα τουμπανο full gold με διαμαντια για ένα φίλο.

Margaret φωτο που υποσχεθηκα όταν γυρισω

• Like 2
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος να προτείνει ανδρικό ρολόι με λουράκι στα 100-120€ κατά προτίμηση μάρκας που ασχολείται αποκλειστικά με ρολόγια

http://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia/m/1294/Lorus/f/361549/%CE%94%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B1.html

Θυγατρική της Seiko !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κάποιος να προτείνει ανδρικό ρολόι με λουράκι στα 100-120€ κατά προτίμηση μάρκας που ασχολείται αποκλειστικά με ρολόγια

με λουρακι προφανως εννοεις δερματινο ?

http://goo.gl/Wa3PE1

http://invictawatch.com/about-invictainvicta-mens-13054-force-chronograph-oli

Επεξ/σία από ramolimento
Δημοσ.

Γύρισα. Οι φώτο που υποσχέθηκα. Συγκρατηθείτε όσο μπορείτε να μην κράξετε, καταλαβαίνω και εγώ θα έκραζα :D

η Rolex boutique 

m5WuOw7.jpg?1

Gmbn5z3.jpg?1

Ρολόι νο 1 (για μένα)

8KzWm3R.jpg?1

qsj8PTc.jpg?1

Ρολόι νο 2 (για τον φίλο)

swFeVa1.jpg?1

Close up

NsMlVo1.jpg?1
AwGY3Iu.jpg?1

Bracelet από πίσω

QRUw3I7.jpg?1
 4ViYm2Z.jpg?1

Επιστροφή από το αεροδρόμιο

QuWh4NG.jpg?1

Selfie για την margaret το μεσημέρι πριν φύγω δουλειά

cAhxzOF.jpg?1

αυτά. 

• Like 7
Δημοσ.

Γιατι να σε κραξει Αλεξ, δε τα κλεψες απο κανεναν!

Με γεια , ειναι υπέροχο και σου παει πολυ!!! Τελικα φαινεται να εκανες την καλυτερη επιλογη!

Να το χαρεις!

(Τρεχουν σαλια)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...