Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

full5.jpg

Κάτι μ'έχει πιάσει με ρολόγια σε πιο μίνιμαλ στυλ. Όπως αυτό της AÃRK, το Eclipse black & gold. Όμως η τιμή $199 δικαιολογείται ρε παιδιά με τα παρακάτω χαρακτηριστικά; Αξίζει η συγκεκριμένη αγορά;

• Case size 38mm Diameter
  • Case material 316L Stainless steel
  • Case thickness 8.3mm
  • Finishing Black / gold plated
  • Movement Japanese quartz movement
  • Crown Stainless steel
  • Lens Sapphire coated mineral glass
  • Back case Stainless steel
  • Strap 18mm Italian calf leather
  • Buckle Stainless steel
  • Battery life 3 years
  • Water resistance 50 meters
  • Wrist fitting Aprx. 160mm - 205mm
  • Warranty 2 years
Δημοσ.

Δεν ειναι καρτα γραφικων, για να την συγκρινεις με μια αλλη και να πεις τοσα φρειμς βγαζει τοσο αξιζει...

Αμα πιστευεις οτι τα αξιζει, τοτε τα αξιζει. 

• Like 2
Δημοσ.

;) έλα παραδέξου το, με το που διάβασες sapphire σού'ρθε αυτό ε.

Θα ψάξω μήπως υπάρχει και κανα review πάντως...πιο πολύ να δω αν είναι ποιοτική κατασκευή.

Δημοσ.

Κάτι μ'έχει πιάσει με ρολόγια σε πιο μίνιμαλ στυλ. Όπως αυτό της AÃRK, το Eclipse black & gold. Όμως η τιμή $199 δικαιολογείται ρε παιδιά με τα παρακάτω χαρακτηριστικά; Αξίζει η συγκεκριμένη αγορά;

Χμμ, κατά την απαίδευτη γνώμη μου και ναι και όχι. Ομορφο ρολόι γυναικείο, μινιμαλίστ, ευανάγνωστο, ταιριάζει με πολλά ενδυματολογικά στυλ. Συγκεντώνει πολλά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Απο την άλλη, δεν με ψήνει το επιχρυσωμένο και μαυρισμένο μέρος, θα φτουρήσει ή θα ξεφτίσει; Ιδίως στις μέρες μας που τα πάντα είναι αναλώσιμα μου αρέσει να ψάχνω για πράγματα με αντοχή μέσα στον χρόνο τόσο απο αισθητική σκοπιά όσο και απο άποψη ποιότητας κατασκευής. Το τζαμάκι του είναι πολλά υποσχόμενο αλλά μαζί και ρίσκο.

Εν κατακλείδι, άμα σου αρέσει και σου ταιριάζει πάρ' το αλλά αφού πρώτα το δοκιμάσεις. Μου φαίνεται κάπως τσιμπημένο αλλά άμα βγει καλή αγορά δεν θα τα κλάις. Προσωπικά θα το κοστολογούσα στα 120-150€ βαριά-βαριά (αλλά δεν ξέρω και πολλά γυρω απ' αυτά όπως είπα ήδη).

Για κοπελα πιο απ τα 2 θα διαλεγατε? Το 1ο ειναι unisex αλλα δεν ξερω αν ταιριαζει σε κοπελα γιατι φαινεται λιγο χοντροκομμενο.

http://www.seriouswatches.eu/brands/issey-miyake/issey-miyake-w-silay002.html

http://www.citywatches.co.uk/citizen/citizen-eco-drive-aml-chronograph-fb1360-54d-womens-watch.html

Αν υπαρχει καμια αλλη προταση στα λεφτα αυτα δεκτη.

Κατα την γνώμη μου και τα δυο παραείναι μεγάλα για γυναίκα. Προσωπικά δεν μου αρέσει αυτή η τάση τα γυναικεία ρολόγια να μιμούνται τα ανδρικά, όπως κάνει το δεύτερο. Τουλάχιστον το ΜΙΥΑΚΕ είναι πιο ευανάγνωστο. Πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, είναι του στυλ της; Μια άλλη απορία, η εν λόγω γυναίκα θα τις χρησιμοποιήσει τις επιπλέον λειτουργίες ή απλώς θα καταλαμβάνουν χώρο στο καντράν;

Αντε πάλι με το στανιό να ενσωματώνoνται δυο απαντήσεις μου σε ένα ποστ! Κάνω κάτι λάθος;;

• Like 2
Δημοσ.

Tσεκαρε και αυτο, απο την Skagen  :-)

cf8bc3bd1cbe165993a43cf4764fcebd.jpg

http://www.amazon.co.uk/Skagen-Womens-Quartz-SKW2216-Leather/dp/B00NBT006G/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1452778795&sr=8-11&keywords=skagen+women+watch

?format=1000w

• Like 1
Δημοσ.

full5.jpg

• Case size 38mm Diameter
  • Case material 316L Stainless steel
  • Case thickness 8.3mm
  • Finishing Black / gold plated
  • Movement Japanese quartz movement
  • Crown Stainless steel
  • Lens Sapphire coated mineral glass
  • Back case Stainless steel
  • Strap 18mm Italian calf leather
  • Buckle Stainless steel
  • Battery life 3 years
  • Water resistance 50 meters
  • Wrist fitting Aprx. 160mm - 205mm
  • Warranty 2 years

Nenya είναι ρολόι quartz για το οποίο πληρώνεις κυρίως το design του, υλικά κατασκευής και το marketing της μάρκας. Την μάρκα δεν την ξέρω. Για το design αν σου αρέσει αυτό ενώ δεν βρίσκεις κάποιο άλλο που να σου αρέσει εξίσου, ναι το αξίζει. Επίσης είναι ατσάλι με sapphire coating στον κρύσταλλο, οπότε είναι ανθεκτικό χωρίς να γρατζουνίζεται πολύ και φτιαγμένο με σωστά υλικά. Τέλος το leather strap αξίζει ίσως παραπάνω από όσο νομίζεις δεν είναι τζάμπα! Για καλά ρολόγια μόνο το strap πάει 200-250 ευρώ. Το gold plating αν είναι από real gold λέει πολύ περισσότερο από το βαμμένο με χρυσό χρώμα. 

Όσον αφορά το quartz το ίδιο είναι το ρολόι των 40 ευρώ και το ρολόι των 200..

οπότε ναι, αν σου αρέσει - με εξαίρεση την μάρκα που δεν έχω άποψη- μάλλον τα αξίζει. Αν βγάλουμε το design / Μάρκα από μέσα θα βρεις πολλά παρόμοια με ίδια υλικά στα μισά λεφτά. 

• Like 2
Δημοσ.

Αντε πάλι με το στανιό να ενσωματώνoνται δυο απαντήσεις μου σε ένα ποστ! Κάνω κάτι λάθος;;

Αν κάνεις παράθεση ή γράψεις μια απάντηση πολύ σύντομα μετά τη δημοσίευση του μηνύματος την βάζει στο ίδιο (το προηγούμενο) μήνυμα. Πρέπει να περάσει κάποια ώρα για να θεωρηθεί καινούργιο μήνυμα αλλά δεν ξέρω πόση ώρα ακριβώς.

Nenya το συγκεκριμένο ρολόι δεν το βρίσκω και κάτι ιδιαίτερο (αισθητικά, δεν ξέρω από κατασκευές, υλικά κλπ) και αυτό το μισό μισό μαύρο χρυσό δεν θα έλεγα ότι μου αρέσει...από κοντά μπορεί να είναι καλύτερο όμως!

• Like 1
Δημοσ.

:/ πιθανόν να ξεβάψει το χρυσό που λέτε. Κατά τ'άλλα ναι, σ'αυτό το στυλ θα ψάχνω, μ'αρέσει η απλότητα.

Unabomber ωραίο και της Skagen :)

Θα πάω για έρευνα αγοράς, thx for your answers!

Δημοσ.

Μεχρι να ρθει το καλο, πηρα κατι που γλυκοκοιταζα καιρο

https://www.dropbox.com/s/g0hthmgbvp7f504/photo%2016-1-16%20-%2020%2057%2013.jpg?dl=0

Θα παρω και το καφε δερματινο λουρακι που υπαρχει, να τα συναλλαζω

Αυτό που έλεγες ε; Πολύ ωραίο! Μεγειά! :)

Nenya κανένα τέτοιο κοίτα κι εσύ που θέλεις απλά σχέδια!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ναι δεν ειχα τετοιο στυλ ρολοϊ , ειναι καπως retro και με το δερματινο λουρακι θα ναι και πιο "επισημο" . Ειναι πολυ λεπτο και ελαφρυ εχω συνηθισει να φοραω γκουμουτσες και το κοιταγα λιγο περιεργα στην αρχη :P

109€ στο the mall

Δημοσ.

https://www.dropbox.com/s/dxu13aco2euc3zy/Photo%2027-1-16%2C%207%2046%2050%20%CE%BC%CE%BC.jpg?dl=0

Ψαχουλεύα στα συρτάρια και βρηκα αυτο. Μου πε ο πατερας μου οτι του το χαν φερει απο Ιαπωνία , καμια 40ρια χρονια πριν. Το ρολοι φαινοταν νεκρό αλλα μολις το κούνησα , αρχισε να κινείται ο λεπτο δεικτης και φώναξα it's alive! :P

Οποτε φανταζομαι πως προκειται για αυτοματο , που αν και δουλευει θα θελει καποιο σερβις.

Ποσο θα κόστιζε περιπου αν το πηγαινα για ρετουσάρισμα ; Βασικα αναφερομαι σε σερβις στην αντιπροσωπεια , και να το περναγα με κανα γυαλιστικο..

Αξιζει λετε τον κοπο;

(Actus 5 , απ ο,τι βρηκα στο google ειναι οντως αυτοματο)

• Like 2
Δημοσ.

Μην βάλεις γυαλιστικο άσε την πατίνα είναι όλη η ομορφιά. Το σερβίς όπου και να το κανεις αν είναι καλός ο τεχνίτης θα είναι το ίδιο μιας και δε μιλάμε για σύγχρονο κομμάτι. Το ρολόι έχει αποκλειστικά συναισθηματική αξία αν και γνώμη μου, είναι όμορφο.

Λάδωμα και καθάρισμα θα βγει στα 40-50€. Λογικά δε θα έχει φθορές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...