evabb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δες το πρωτα απο κοντα και μετα μιλα. ειναι κοσμημα-ρολοι ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ εξυπνουλη. αλλα δεν περιμενω απο αντρα να καταλαβει τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Τα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ρολόγια-μπιμπελό θεωρούνται πλέον ξεπερασμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Jewel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 το τριτο δν μαρεσει ουτε εμενα το δευτερο ομως ναι πολυ!! ουτε εμενα μαρεσουν τα μπιμπελο-ρολογια θελω κλασσικα.....γουστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Τα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ρολόγια-μπιμπελό θεωρούνται πλέον ξεπερασμένα. σε ποια ζωη; κατι αναλογο εχω τωρα αλλο στο πιο ροκ και οσες γυναικες το βλεπαν γυαλιζε το ματι τους, στο τελος μου το ματιασαν και εσπασε το τζαμι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 κατι αναλογο εχω τωρα αλλο στο πιο ροκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Το ρολόι που έχω κρατήσει και ευχαριστηθεί περισσότερο είναι ένα Buler! Αθάνατο με πανάλαφρη καδένα και ομορφούλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δεν μας χεζεις ρε φρι θα φοραω οτι γουσταρω κι ας μην ειναι στα γουστα σου. ουτεποτε ειπε κανεις κατι για το γουστο μου αντε τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δεν μας χεζεις ρε φρι θα φοραω οτι γουσταρω κι ας μην ειναι στα γουστα σου. ουτεποτε ειπε κανεις κατι για το γουστο μου αντε τωρα. Βασικά κι εγώ όποιον έβλεπα να φοράει τέτοιο ρολόι θα έκλανα μέντες να του πώ τίποτα. Περιοδικό CITY : Τα κοστούμια ποιανού ιδέα ήταν ; Γιώργος Μάγγας: Τα κοστούμια τα βγάλαμε εγώ με την Τζούλη, τη γυναίκα μου, όπου πηγαίναμε παίρναμε υφάσματα και τα ράβαμε. Μ’ αρέσουν πολύ τα ωραία ρούχα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά κι εγώ όποιον έβλεπα να φοράει τέτοιο ρολόι θα έκλανα μέντες να του πώ τίποτα. Περιοδικό CITY : Τα κοστούμια ποιανού ιδέα ήταν ; Γιώργος Μάγγας: Τα κοστούμια τα βγάλαμε εγώ με την Τζούλη, τη γυναίκα μου, όπου πηγαίναμε παίρναμε υφάσματα και τα ράβαμε. Μ’ αρέσουν πολύ τα ωραία ρούχα… μαζεψε τα μουχλιασμενα σου τυρια απο το ψυγειο και μετα μιλα. να δουμε ποιος ειναι γυφτος στην προκειμενη περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μπρί, καμαμπέρ και ροκφόρ έχει το ψυγείο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 μαζεψε τα μουχλιασμενα σου τυρια απο το ψυγειο και μετα μιλα. screenshot or it didn't happen... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μπρί, καμαμπέρ και ροκφόρ έχει το ψυγείο μου. θες να σκοτωσεις καποιον ε; ελα και δεν θυμαμαι που το ειχες ποσταρει αυτο για το κεφαλοτυρι που εγινε ροκφορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Τι σχέση έχει αυτό το ατυχές γεγονός με το οτι οι στιλιστικές σου επιλογές πλησιάζουν αυτές των συμπαθέστατων αθιγγάνων; και όχι μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο για καθε μερα: Και αυτο για οταν φευγω με το μηχανακι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Τι σχέση έχει αυτό με το οτι οι στιλιστικές σου επιλογές πλησιάζουν αυτές των συμπαθέστατων αθιγγάνων; κι εσυ τους πλησιαζεις αλλιως. οταν μαθεις να συνδιαζεις χρωματα και στυλ τοτε μιλα για στυλιστικες επιλογες γτ ενα μεμονομενο αντικειμενο δεν εκφραζει ολοκληρο στυλ, μπορει να δενει αψογα με καταληλο ντυσιμο κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα