Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gypsygoldac4.jpg1.JPG

δες το πρωτα απο κοντα και μετα μιλα. ειναι κοσμημα-ρολοι ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ εξυπνουλη. αλλα δεν περιμενω απο αντρα να καταλαβει τπτ. :P

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ρολόγια-μπιμπελό θεωρούνται πλέον ξεπερασμένα.

σε ποια ζωη; κατι αναλογο εχω τωρα αλλο στο πιο ροκ και οσες γυναικες το βλεπαν γυαλιζε το ματι τους, στο τελος μου το ματιασαν και εσπασε το τζαμι του.

Δημοσ.

δεν μας χεζεις ρε φρι :P θα φοραω οτι γουσταρω κι ας μην ειναι στα γουστα σου. ουτεποτε ειπε κανεις κατι για το γουστο μου αντε τωρα.:X

Δημοσ.
δεν μας χεζεις ρε φρι :P θα φοραω οτι γουσταρω κι ας μην ειναι στα γουστα σου. ουτεποτε ειπε κανεις κατι για το γουστο μου αντε τωρα.:X

Βασικά κι εγώ όποιον έβλεπα να φοράει τέτοιο ρολόι θα έκλανα μέντες να του πώ τίποτα.

Περιοδικό CITY : Τα κοστούμια ποιανού ιδέα ήταν ;

Γιώργος Μάγγας: Τα κοστούμια τα βγάλαμε εγώ με την Τζούλη, τη γυναίκα μου, όπου πηγαίναμε παίρναμε υφάσματα και τα ράβαμε. Μ’ αρέσουν πολύ τα ωραία ρούχα…

Δημοσ.
Βασικά κι εγώ όποιον έβλεπα να φοράει τέτοιο ρολόι θα έκλανα μέντες να του πώ τίποτα.

Περιοδικό CITY : Τα κοστούμια ποιανού ιδέα ήταν ;

Γιώργος Μάγγας: Τα κοστούμια τα βγάλαμε εγώ με την Τζούλη, τη γυναίκα μου, όπου πηγαίναμε παίρναμε υφάσματα και τα ράβαμε. Μ’ αρέσουν πολύ τα ωραία ρούχα…

μαζεψε τα μουχλιασμενα σου τυρια απο το ψυγειο και μετα μιλα. να δουμε ποιος ειναι γυφτος στην προκειμενη περιπτωση. :P

• Super Moderators
Δημοσ.
μαζεψε τα μουχλιασμενα σου τυρια απο το ψυγειο και μετα μιλα.

screenshot or it didn't happen...

Δημοσ.
Μπρί, καμαμπέρ και ροκφόρ έχει το ψυγείο μου. :X

θες να σκοτωσεις καποιον ε; ελα και δεν θυμαμαι που το ειχες ποσταρει αυτο για το κεφαλοτυρι που εγινε ροκφορ :P

Δημοσ.
Τι σχέση έχει αυτό με το οτι οι στιλιστικές σου επιλογές πλησιάζουν αυτές των συμπαθέστατων αθιγγάνων;

κι εσυ τους πλησιαζεις αλλιως. :P

οταν μαθεις να συνδιαζεις χρωματα και στυλ τοτε μιλα για στυλιστικες επιλογες γτ ενα μεμονομενο αντικειμενο δεν εκφραζει ολοκληρο στυλ, μπορει να δενει αψογα με καταληλο ντυσιμο κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...