zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ναι, δεν το σύγκρινα με αυτά που έβαλες, απλά το είδα τυχαία στο βίντεο και μιας και τα είχες βάλει εδώ το πόσταρα. Το καλό είναι ότι δεν είναι και πολύ μεγάλα όπως νόμιζα.. Όχι, έχουν νορμάλ μέγεθος (για μένα). Τα πολύ μεγάλα ρολόγια δεν ξέρω αν θα τα φορούσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 εχουμε καμια προταση για γυναικειο χρονογραφο με μπρασελε και μεγαλο σχετικα(46mm) μεχρι 230€? ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Aσημί το μπρασελέ ή να είναι και χρυσό-ασημί ή χρυσό σκέτο? Να είναι πολύ κυριλέ, κάπως ή για κάθε μέρα? (αν και σχετικά είναι αυτά) Από Ελλάδα μόνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Aσημί το μπρασελέ ή να είναι και χρυσό-ασημί ή χρυσό σκέτο? Να είναι πολύ κυριλέ, κάπως ή για κάθε μέρα? (αν και σχετικά είναι αυτά) Από Ελλάδα μόνο? ναι ασημι το μπρασελε και πιο πολυ καθημερινο. οχι δεν εχω θεμα μπορω να αγορασω και απο το εξωτερικο αν υπαρχει κατι που μ αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά παίζει να βρούμε κάτι σαν το παρακάτω ( πανέμορφο απλά ) μέχρι 50-60 ευρώ και με διάμετρο 39-41 Ευχαριστώ Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2016 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Και πως θα βλέπεις τι ώρα είναι με τόση μαυρίλα; Εγώ τελικά πήρα αυτό: 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ωραιο φιλε !! Ποσο εχει αν επιτρεπεται ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 120 φιλαράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά πάντως εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω πώς βγαίνει το pricing σε κάτι τέτοια. Άντε πες αν έχει κάποια καλή κατασκευή από ατσάλι, ή αν έχει χρυσό/ασήμι κλπ, αν είναι ακριβείας και έχει κάποιο περίπλοκο μηχανισμό ή κάποια εξεζητημένη λειτουργία οκ. Αλλά κάτι που εκ πρώτης όψεως φαίνεται απλό και πλαστικό με ένα πάνινο λουράκι γιατί 120; δεν κατακρίνω τίποτα φυσικά τη λογική ψάχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πολύ ωραίο το citizen και ωραίο λουράκι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Έχει σαν feature ηλιακή φόρτιση. Αυτό και η ποιότητα κοστίζει τόσο. Τι να πούμε και για τα ρολόγια των πολλών χιλιάδων ευρώ δηλαδή; Και δεν είναι πλαστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πολύ όμορφο και το citizen, πω ρε παιδιά έχω πάθει πλάκα με το design αυτό που εχουν τα mvmt. Κάτι σαν το 1 και 2 μπορούμε να βρούμε μεχρι 60 ευρώ και με διάμετρο μέχρι 40mm. Το προηγούμενο μου ρολόι ηταν ενα Casio F200 γενικά ψάχνω σε αυτές τις διαστάσεις. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2016 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς, ψάξε ebay/amazon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Φιλε Παοκ τι εκανες με εκεινα τα ωραια ρολογια;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πολύ όμορφο και το citizen, πω ρε παιδιά έχω πάθει πλάκα με το design αυτό που εχουν τα mvmt. Κάτι σαν το 1 και 2 μπορούμε να βρούμε μεχρι 60 ευρώ και με διάμετρο μέχρι 40mm. Το προιγούμενο μου ρολόι ηταν ενα Casio F200 γενικά ψάχνω σε αυτές τις διαστάσεις. Αν ψάξεις στο σκρουτζ αναλογικό μέχρι 60€ πιστεύω θα βρεις. Μια γρήγορη ματιά που έριξα έχει σε αυτό το στυλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα