Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, δεν το σύγκρινα με αυτά που έβαλες, απλά το είδα τυχαία στο βίντεο και μιας και τα είχες βάλει εδώ το πόσταρα.

Το καλό είναι ότι δεν είναι και πολύ μεγάλα όπως νόμιζα..

Όχι, έχουν νορμάλ μέγεθος (για μένα). Τα πολύ μεγάλα ρολόγια δεν ξέρω αν θα τα φορούσα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Aσημί το μπρασελέ ή να είναι και χρυσό-ασημί ή χρυσό σκέτο? Να είναι πολύ κυριλέ, κάπως ή για κάθε μέρα? (αν και σχετικά είναι αυτά)

Από Ελλάδα μόνο?

Aσημί το μπρασελέ ή να είναι και χρυσό-ασημί ή χρυσό σκέτο? Να είναι πολύ κυριλέ, κάπως ή για κάθε μέρα? (αν και σχετικά είναι αυτά)

Από Ελλάδα μόνο?

ναι ασημι το μπρασελε και πιο πολυ καθημερινο. οχι δεν εχω θεμα μπορω να αγορασω και απο το εξωτερικο αν υπαρχει κατι που μ αρεσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά παίζει να βρούμε κάτι σαν το παρακάτω ( πανέμορφο απλά ) μέχρι 50-60 ευρώ και με διάμετρο 39-41

MVMT_black_tan_leather_male_1.jpg

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από 7nisiotis

Προσωπικά πάντως εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω πώς βγαίνει το pricing σε κάτι τέτοια. Άντε πες αν έχει κάποια καλή κατασκευή από ατσάλι, ή αν έχει χρυσό/ασήμι κλπ, αν είναι ακριβείας και έχει κάποιο περίπλοκο μηχανισμό ή κάποια εξεζητημένη λειτουργία οκ. Αλλά κάτι που εκ πρώτης όψεως φαίνεται απλό και πλαστικό με ένα πάνινο λουράκι γιατί 120;

δεν κατακρίνω τίποτα φυσικά τη λογική ψάχνω

Έχει σαν feature ηλιακή φόρτιση. Αυτό και η ποιότητα κοστίζει τόσο. Τι να πούμε και για τα ρολόγια των πολλών χιλιάδων ευρώ δηλαδή;

Και δεν είναι πλαστικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ όμορφο και το citizen, πω ρε παιδιά έχω πάθει πλάκα με το design αυτό που εχουν τα mvmt.

Κάτι σαν το 1 και 2 μπορούμε να βρούμε μεχρι 60 ευρώ και με διάμετρο μέχρι 40mm. Το προηγούμενο μου ρολόι ηταν ενα Casio F200 γενικά ψάχνω σε αυτές τις διαστάσεις.

post-376588-0-32850500-1452369384_thumb.jpg

Επεξ/σία από 7nisiotis

Πολύ όμορφο και το citizen, πω ρε παιδιά έχω πάθει πλάκα με το design αυτό που εχουν τα mvmt. 

Κάτι σαν το 1 και 2 μπορούμε να βρούμε μεχρι 60 ευρώ και με διάμετρο μέχρι 40mm. Το προιγούμενο μου ρολόι ηταν ενα Casio F200 γενικά ψάχνω σε αυτές τις διαστάσεις. 

Αν ψάξεις στο σκρουτζ αναλογικό μέχρι 60€ πιστεύω θα βρεις. Μια γρήγορη ματιά που έριξα έχει σε αυτό το στυλ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...