Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

zio το δικο σου πως παει ;; το καμαρωνεις;;

NA σε δω στο fiataki να παιζει τεζα παολα κ να εχεις το χερακι εξω απο το παραθυρο με την ρολογια,Αρχοντας!!

Χαχα το ευχαριστιέμαι φίλε, μου αρέσει!

Εντωμεταξύ ταιριάζει πολύ με το εσωτερικό του αυτοκινήτου!

Μαύρο-κόκκινο με κόκκινες ραφές και τα δύο! :D

fiat-bravo-1.4-t-jet-sport-09.jpg

herrenuhren-festina-f16847-4.jpg

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα και καλή χρονιά. Μπήκα και γω στο τρυπάκι της αγοράς ρολογιού ,ποτέ δεν φορούσα :) Είμαι 24 και ψάχνω γ κάποιο ρολόι μέχρι 100 .Σε τι μαρκες να κοιτάξω ? Το θέλω για καθημερινό σχετικά αλλα να μπορώ να το βάλω και σε μια βραδινή έξοδο.

Καλη χρονια Zeda!!

Για εμενα κοιτα κατι σε festina,ωραια κ οικονομικα ρολογακια αλλιως κατι σε oozoo τα οποια κ αυτα ειναι οικονομικα αλλα οχι τοσο ομορφα.Αυτα εχω να προτεινω εγω.

• Like 2

Καλη χρονια Zeda!!

Για εμενα κοιτα κατι σε festina,ωραια κ οικονομικα ρολογακια αλλιως κατι σε oozoo τα οποια κ αυτα ειναι οικονομικα αλλα οχι τοσο ομορφα.Αυτα εχω να προτεινω εγω.

Θα έλεγα και τα casio edifice, έχουν κάποια πολύ όμορφα ρολογάκια! Seiko και timex επίσης είχα βρει κάποια που μου άρεσαν. Δεν ξέρουμε όμως τι περίπου στυλ ψάχνεις! Ψηφιακό, αναλογικό, κάτι πολύ μοντέρνα τεράστια (diesel κλπ).

Καλή χρονιά!

• Like 1

Προτείνω και εγω με την σειρά μου κάτι σε police και timberland. Και diesel ειναι μερικά οικονομικά. Όπως είπε και ο zio πες μας τι στυλ σου αρέσει .

• Like 1

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Για αναλογικό ενδιαφέρομαι . Ένα που μου άρεσε για να καταλάβετε περίπου το στυλ είναι αυτό 

http://www.rologia.com.gr/CASIO-Collection-Stainless-Steel-Bracelet-MTD-1075BK-1A1VEF.html  

• Like 2

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Για αναλογικό ενδιαφέρομαι . Ένα που μου άρεσε για να καταλάβετε περίπου το στυλ είναι αυτό 

http://www.rologia.com.gr/CASIO-Collection-Stainless-Steel-Bracelet-MTD-1075BK-1A1VEF.html  

Πολύ ωραίο! Πιστεύω αν δεις τις μάρκες που αναφέρθηκαν θα βρεις αρκετά που να σου αρέσουν!

• Like 1

Όμορφα και τα δύο! Ειδικά το seiko!

Το seiko το πήρα με τον πρώτο μου μισθό. Ως μηχανικό μένει που κ που λίγο πίσω αλλά είναι το αγαπημένο μου. το casio είχε περίπου 500 ευρώ στην Ελλάδα ( ήταν το πιο ακριβό casio) και το είχα φέρει απ έξω στα μισά λεφτά.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...