zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 zio το δικο σου πως παει ;; το καμαρωνεις;; NA σε δω στο fiataki να παιζει τεζα παολα κ να εχεις το χερακι εξω απο το παραθυρο με την ρολογια,Αρχοντας!! Χαχα το ευχαριστιέμαι φίλε, μου αρέσει! Εντωμεταξύ ταιριάζει πολύ με το εσωτερικό του αυτοκινήτου! Μαύρο-κόκκινο με κόκκινες ραφές και τα δύο! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeda Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα και καλή χρονιά. Μπήκα και γω στο τρυπάκι της αγοράς ρολογιού ,ποτέ δεν φορούσα Είμαι 24 και ψάχνω γ κάποιο ρολόι μέχρι 100 .Σε τι μαρκες να κοιτάξω ? Το θέλω για καθημερινό σχετικά αλλα να μπορώ να το βάλω και σε μια βραδινή έξοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλη χρονια Zeda!! Για εμενα κοιτα κατι σε festina,ωραια κ οικονομικα ρολογακια αλλιως κατι σε oozoo τα οποια κ αυτα ειναι οικονομικα αλλα οχι τοσο ομορφα.Αυτα εχω να προτεινω εγω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλη χρονια Zeda!! Για εμενα κοιτα κατι σε festina,ωραια κ οικονομικα ρολογακια αλλιως κατι σε oozoo τα οποια κ αυτα ειναι οικονομικα αλλα οχι τοσο ομορφα.Αυτα εχω να προτεινω εγω. Θα έλεγα και τα casio edifice, έχουν κάποια πολύ όμορφα ρολογάκια! Seiko και timex επίσης είχα βρει κάποια που μου άρεσαν. Δεν ξέρουμε όμως τι περίπου στυλ ψάχνεις! Ψηφιακό, αναλογικό, κάτι πολύ μοντέρνα τεράστια (diesel κλπ). Καλή χρονιά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Προτείνω και εγω με την σειρά μου κάτι σε police και timberland. Και diesel ειναι μερικά οικονομικά. Όπως είπε και ο zio πες μας τι στυλ σου αρέσει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeda Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Για αναλογικό ενδιαφέρομαι . Ένα που μου άρεσε για να καταλάβετε περίπου το στυλ είναι αυτό http://www.rologia.com.gr/CASIO-Collection-Stainless-Steel-Bracelet-MTD-1075BK-1A1VEF.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Πολύ ωραίο εμένα μου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Για αναλογικό ενδιαφέρομαι . Ένα που μου άρεσε για να καταλάβετε περίπου το στυλ είναι αυτό http://www.rologia.com.gr/CASIO-Collection-Stainless-Steel-Bracelet-MTD-1075BK-1A1VEF.html Πολύ ωραίο! Πιστεύω αν δεις τις μάρκες που αναφέρθηκαν θα βρεις αρκετά που να σου αρέσουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Εγώ από τη συλλογή μου ξεχωρίζω το μηχανικό μου seiko premier και το casio edifice σε σκούρο χρώμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Όμορφα και τα δύο! Ειδικά το seiko! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Όμορφα και τα δύο! Ειδικά το seiko! Το seiko το πήρα με τον πρώτο μου μισθό. Ως μηχανικό μένει που κ που λίγο πίσω αλλά είναι το αγαπημένο μου. το casio είχε περίπου 500 ευρώ στην Ελλάδα ( ήταν το πιο ακριβό casio) και το είχα φέρει απ έξω στα μισά λεφτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σκεφτομαι να χτυπησω ενα daniel wellington με ΝΑΤΟ λουρακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το κακομοιρο μη το πονεσεις κρυαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κι οχι τιποτα αλλο αλλα κανει και κρυο αυτες τις μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ποιο είναι το ΝΑΤΟ λουράκι; Ωραία ρολογάκια είναι αυτά, πολύ κομψά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα