fylatos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Alex εγω στα λεφτά που δίνεις θα πήγαινα στο aquanaut της patek με απλό ατσάλι και τέλος.
cb_papi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ή Vacheron Constantin overseas Κρίμα είναι να δώσεις τόσα λεφτά για Rolex, εκτός αν σκοπεύεις να ξαναπάρεις ακριβό ρολόι στο μέλλον. 1
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Τα oris είναι πολύ ποιοτικά και affordable (για το μηχανισμο που προσφερουν) μηχανικά ρολόγια. Απλά είναι γνωστά μόνο σε όσους ασχολούνται παραπάνω και το brand δεν έχει prestige Από εκεί ξεκίνησα το ψαξιμο και ανεβαζα budget κάθε ευδομαδα Πάρ'το σύντομα αν είναι έτσι! 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 glikos ναι ειναι ρολοι που δεν εχει πολλα φρουφρου για να εντυπωσιασει στα 1500 που στοιχιζει αλλα απο την ωρα που το επιασα καταλαβα πως εχω να κανω με ακριβο ρολοι πριν ακουσω την τιμη.Το καλο με τα διακριτικα ρολογια ειναι οτι δυσκολα να βρεις καποιον να σου πει ΄ρε φιλε ασχημο ρολοι εχεις ΄ γενικα ειναι ρολοι αποδεκτο στα περισσοτερα ματια..Πιστευω καταλαβες τι θελω να πω.. Τα ρολογια με πιο εντονη προσωπικοτητα θα εχουν φιλους αλλα κ εχθρους. Εγω ψηθηκα παντως για καλο ακριβο ρολοι !!!
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 glikos ναι ειναι ρολοι που δεν εχει πολλα φρουφρου για να εντυπωσιασει στα 1500 που στοιχιζει αλλα απο την ωρα που το επιασα καταλαβα πως εχω να κανω με ακριβο ρολοι πριν ακουσω την τιμη.Το καλο με τα διακριτικα ρολογια ειναι οτι δυσκολα να βρεις καποιον να σου πει ΄ρε φιλε ασχημο ρολοι εχεις ΄ γενικα ειναι ρολοι αποδεκτο στα περισσοτερα ματια..Πιστευω καταλαβες τι θελω να πω.. Τα ρολογια με πιο εντονη προσωπικοτητα θα εχουν φιλους αλλα κ εχθρους. Εγω ψηθηκα παντως για καλο ακριβο ρολοι !!! Ναι συμφωνώ. Σκέφτεσαι να το πάρεις?
alex_000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Alex εγω στα λεφτά που δίνεις θα πήγαινα στο aquanaut της patek με απλό ατσάλι και τέλος. Θέλω να φοράω κάποιο "ιστορικό" ρολόι και θέλω μπλρασελέ αλλιώς θα αλλάζω λουρι κάθε χρόνο με την ζέστη που έχει εδώ. Αν ήθελα να πάω Patek θα σκεφτόμουνα το nautilus που τηρεί τις προϋποθέσεις, αλλά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Ή Vacheron Constantin overseas Κρίμα είναι να δώσεις τόσα λεφτά για Rolex, εκτός αν σκοπεύεις να ξαναπάρεις ακριβό ρολόι στο μέλλον. Kαι αυτή την σειρά την είδα όπως και το από πάνω. Δεν σκοπεύω να το γυρίσω σε collector, ίσως ξαναπάρω κάποιο ρολόι σε 10 χρόνια, εκτός αν πετύχουν κάποια σχέδια που έχω, ποιος ξέρει. O χρονογράφος είναι πολύ ωραίος από την σειρά αλλά γελοία ακριβός (λογικό γιατί μιλάμε για μια από τις τοπ 3 luxury εταιρίες στον κόσμο) Πάρ'το σύντομα αν είναι έτσι! με τους 2 πάνω που μπλέξαμε αν δεν σκάσεις κάνα 20ρικο δεν κάνεις τίτποτα
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ναι συμφωνώ. Σκέφτεσαι να το πάρεις? Μπα τοσο ακριβο δεν εχω να παρω,ειδικα αυτην την περιοδο Η δικια μου τσεπη οταν λεει καλο ρολοι εννοει μεχρι 300-400
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μπα τοσο ακριβο δεν εχω να παρω,ειδικα αυτην την περιοδο Η δικια μου τσεπη οταν λεει καλο ρολοι εννοει μεχρι 300-400 Μια χαρά! Βρίσκεις πολύ καλό
vchristod84 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Για τα Daniel Wellington,τι γνώμη έχετε; Έχω αυτό με το άσπρο-μπλε λουράκι, χρυσό περίγραμμα καντράν,το μεγάλο μέγεθος (αντρικό). Όσες κοπέλες το έχουν δει πάνω μου, έχουν πει τα καλύτερα!
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Για τα Daniel Wellington,τι γνώμη έχετε; Έχω αυτό με το άσπρο-μπλε λουράκι, χρυσό περίγραμμα καντράν,το μεγάλο μέγεθος (αντρικό). Όσες κοπέλες το έχουν δει πάνω μου, έχουν πει τα καλύτερα! To δεξί της φωτογραφίας δηλαδή; Όμορφα ρολόγια μου φαίνονται, διακριτικά και λιτά.
vchristod84 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 To δεξί της φωτογραφίας δηλαδή; Όμορφα ρολόγια μου φαίνονται, διακριτικά και λιτά. Αυτό ακριβώς! Το πήρα το καλοκαίρι στο Βόλο όταν ειχαοαει διακοπές. Δεν το είχα ξαναδεί αυτό το σχέδιο και μου κίνησε το ενδιαφέρον να το δοκιμάσω... Μετά είδα ότι (σχεδόν) έχει γίνει της μόδας. Δεν ξέρω τι παίζει με τα ίδια που κυκλοφορούν στο eBay με 5€ το ακριβότερο. Ελπίζω να μην είναι το ίδιο με το δικό μου!
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό ακριβώς! Το πήρα το καλοκαίρι στο Βόλο όταν ειχαοαει διακοπές. Δεν το είχα ξαναδεί αυτό το σχέδιο και μου κίνησε το ενδιαφέρον να το δοκιμάσω... Μετά είδα ότι (σχεδόν) έχει γίνει της μόδας. Δεν ξέρω τι παίζει με τα ίδια που κυκλοφορούν στο eBay με 5€ το ακριβότερο. Ελπίζω να μην είναι το ίδιο με το δικό μου! Εσύ πόσο το πήρες; Στο skroutz βλέπω πάνω από 100άρικο οπότε μάλλον αντίγραφα είναι αυτά του ebay
vchristod84 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εσύ πόσο το πήρες; Στο skroutz βλέπω πάνω από 100άρικο οπότε μάλλον αντίγραφα είναι αυτά του ebay130€ το είχα πάρει,από κοσμηματοπωλείο.
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 130€ το είχα πάρει,από κοσμηματοπωλείο. Αποκλείεται να είναι το ίδιο εκτός αν έπεσες σε απατεώνα! Πάντως για πολλά πράγματα έχει στο ίντερνετ τρόπους να ξεχωρίζεις τα αυθεντικά, κάνε μια αναζήτηση και για το ρολόι σου. Μπορεί να μπορείς να το τσεκάρεις. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 zio το δικο σου πως παει ;; το καμαρωνεις;; NA σε δω στο fiataki να παιζει τεζα παολα κ να εχεις το χερακι εξω απο το παραθυρο με την ρολογια,Αρχοντας!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα