stratigos24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Κόλλησα... http://www.skywatches.com.sg/reviews/orient-m-force-automatic-scuba-diver-watch-sel06001h-el06001h.htm http://uhrforum.de/orient-m-force-power-reserve-red-devil-diver-sel06001h0-t109163 Και με μπλε dial: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 ^Όμορφο ρολόι! Ανάποδα είναι όμως; Για να το φοράς στο δεξί ας πούμε; (αλήθεια σε ποιο χέρι φοράτε το ρολόι; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Και καλα αριστερό. Στην τελευταία φωτο μου φαίνεται πολύ σφιχτό πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ζιο, Σε όποιο χέρι θες το βάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ζιο, Σε όποιο χέρι θες το βάζεις. Νομίζω ότι πιο συνηθισμένο είναι στο αριστερό πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Για το orient λέω που ρώτησες αν είναι ανάποδα.. Γενικά, ναι, αριστερό φοράνε οι πιο πολλοί τα ρολόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Για το orient λέω που ρώτησες αν είναι ανάποδα.. Γενικά, ναι, αριστερό φοράνε οι πιο πολλοί τα ρολόγια. Το είπα γιατί νομίζω ότι σχεδόν όλα έχουν την κορώνα (έτσι δε λέγεται αυτό που ρυθμίζεις την ώρα δεξιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, το κατάλαβα ότι το είπες για αυτό, αλλά δεν έχει να κάνει.. Βέβαια, υπάρχει μια περίπτωση να ενοχλήσει (το παραπάνω orient) λίγο αν μπει στο δεξί και η κορώνα να ''χτυπάει'' το χέρι, αλλά στο συγκεκριμένο νομίζω δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα, όπως πχ σε κάτι παλιά tw, oozoo κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ενα ξαδερφακι μου αγορασε το συγκεκριμενο oris,προσωπικα δεν την ηξερα την μαρκα,καπου στο 1500 παιζει,πως σας φαινεται;;απο κοντα ειναι πολυ πιο ωραιο!! To λουρακι ειναι ιμαντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα μου αρέσει. Δεν θα πίστευα ότι κάνει τόσο αλλά πέρα απ'αυτό μου φαίνεται όμορφο ρολόι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ναι ισως να μην δειχνει τοσο ακριβο, αν κ ξανα λεω απο κοντα ειναι πιο ομορφο κ ειναι πολυ στιβαρο ,σιγουρα πιο στιβαρο απο το δικο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fatals Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Mια χαρά είναι τα Oris. Φημίζονται περισσότερο για τα diver τους.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 πισω στο autoblog εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει τόσο το Oris. Ειδικά για τόσα λεφτά. Αλλά εντάξει γούστα είναι αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Τα oris είναι πολύ ποιοτικά και affordable (για το μηχανισμο που προσφερουν) μηχανικά ρολόγια. Απλά είναι γνωστά μόνο σε όσους ασχολούνται παραπάνω και το brand δεν έχει prestige Από εκεί ξεκίνησα το ψαξιμο και ανεβαζα budget κάθε ευδομαδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα