xgol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 To δεύτερο, μακράν του πρώτου. Πανέμορφο ρολόι. Αν θέλεις την άποψη μου, δεν αξίζει να σπαταλάμε τόση ενέργεια σε μια επιλογή ενός υλικού αντικειμένου. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε, οπότε πάρε κάποιο και είμαι σίγουρος πως θα το χαρείς! 1
alex_000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 To δεύτερο, μακράν του πρώτου. Πανέμορφο ρολόι. Αν θέλεις την άποψη μου, δεν αξίζει να σπαταλάμε τόση ενέργεια σε μια επιλογή ενός υλικού αντικειμένου. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε, οπότε πάρε κάποιο και είμαι σίγουρος πως θα το χαρείς! thanks εγώ νομίζω το ψάξιμο είναι η μισή χαρά το γουστάρω πολύ δεν βιάζομαι Συνήθως θέλω 1+ ώρα για να πάρω πουκάμισο. Τι να κάνω για κάτι που θα το φοράω κάθε μέρα για τα επόμενα 10 - 15 χρόνια.. κανονικά θα έπρεπε να μην αποφασίσω ποτέ 1
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είπα το αντίθετο. Επίσης ούτε έβαλα χέρι στην τσέπη του καθενός Eγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι μπαινετε σε καποια νηματα και ασχολειστε απο τη στιγμη που δε σας ενδιαφερει κ δε συμφωνειτε. . . Η περίεργα σκοτωσε τη γατα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Θα συμφωνούσα με αυτό αν είχε ανοίξει δικό του topic ο alex, αλλά από την στιγμή που γράφει σε "γενικό" ο Glikos έχει κάθε δικαίωμα να κάνει αυτό το post... 1
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Eγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι μπαινετε σε καποια νηματα και ασχολειστε απο τη στιγμη που δε σας ενδιαφερει κ δε συμφωνειτε. . . Η περίεργα σκοτωσε τη γατα Έχε χάρη που δεν ανοίγω το στόμα μου διότι δεν γίνομαι ρουφιάνος. Επίσης είχαμε πει κάτι στο τηλ και δεν το τηρείς. Θα συμφωνούσα με αυτό αν είχε ανοίξει δικό του topic ο alex, αλλά από την στιγμή που γράφει σε "γενικό" ο Glikos έχει κάθε δικαίωμα να κάνει αυτό το post... Μάλλον έχει κάποιο θέμα μαζί μου η Σταυρούλα.
Papakaliati Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Από την αρχή ήθελα two tone όπως και το longines που λες Όταν πας να δώσεις τόσα λεφτά για ρολόι έλα να μας τα ξαναπείς αυτά. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το double negative. Τώρα αυτά τα ρολόγια εξυπηρετούν τον σκοπό τους που δεν είναι να λένε την ώρα. . Ένα casio την λέει καλύτερα. Το χρυσό είναι απλα θέμα γούστου. Το έχω συνηθησει τόσα χρόνια με Ρωσους Τώρα για το "ξερουνε" δεν ξέρω τι εννοείς για τους άλλους αλλα εγώ έχω ψάξει όλα τα ρολόγια σε όλες τις μάρκες σε αυτό το Budget (μηχανικά, σχεδιαστικά, μεταπολητικα, κτλ) και έχω φορέσει όσα μου άρεσαν στο Λονδίνο. Η επιλογή είναι αυτή που μου αρέσει, το πρέπον θα ήταν να πάρω σκέτο ατσαλι αλλά το ΤT μου αρέσει περισσότερο. Όλα τα χρυσά είναι λίγο πολύ asshole watches. Κοιτα, το χρυσο ρολοι δεν ειναι θεμα γουστου, ειναι θεμα κακογουστιας. Το οτι το εχεις συνηθησεις τοσα χρονια με τους Ρωσους, συμαινει οτι εχεις συνηθησει το κιτσ. Εκτως αμα θελεις να μου πεις οτι οι Ρωσοι νεοπλουτοι ειναι η επιτομη του στυλ. Θα πρεπει να προσπαθεις να αποβαλεις το κιτσ, οχι να το ενστερνιστείς. Προσωπικη αποψη φυσικα ολα αυτα, περιττο να το πω οτι δεν εκφραζω καμια μεγαλη Αληθεια. 2
alex_000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κοιτα, το χρυσο ρολοι δεν ειναι θεμα γουστου, ειναι θεμα κακογουστιας. Το οτι το εχεις συνηθησεις τοσα χρονια με τους Ρωσους, συμαινει οτι εχεις συνηθησει το κιτσ. Εκτως αμα θελεις να μου πεις οτι οι Ρωσοι νεοπλουτοι ειναι η επιτομη του στυλ. Θα πρεπει να προσπαθεις να αποβαλεις το κιτσ, οχι να το ενστερνιστείς. Προσωπικη αποψη φυσικα ολα αυτα, περιττο να το πω οτι δεν εκφραζω καμια μεγαλη Αληθεια. Βασικά για να συννενοηθούμε κιόλας. Αυτό είναι χρυσό sub Αυτό είναι two tone sub. και αυτό είναι το SS sub (stainless steel) Δεν σκοπεύω να πάρω ούτε θα φορούσα χρυσό ρολόι , ακόμα και αν μου το δίνανε τζάμπα. Δεν θα έπρεπε να σου φαίνονται το ίδιο ( το gold και το TT) , και σίγουρα το two tone δεν είναι κιτς ούτε κακόγουστο στο βαθμό του χρυσού, ειδικά αν συνήθως είσαι ντυμένος με σακάκι. Είναι ένα ατσάλινο ρολόι με ένα hint από χρυσό και κάνει το ρολόι πολύ versatile για dressing up χωρίς να είναι εγγλημα να το κάνεις dress down με ένα τζιν και ένα polo μπλουζάκι η πουκαμισάκι. Τώρα αν κάποιος φοράει συνήθως bob Marley t-shirt και jeans ναι δεν θα έπρεπε να κοιτάει το TT. Οποιοσδήποτε δει δίπλα δίπλα το TT και το SS θα παραδεχτεί ότι το TT είναι πολύ πιο όμορφο και εντυπωσιακό ανεξάρτητα αν "φοβάται" να το φορέσει η όχι. Είχα αποφασίσει να πάρω το ατσάλινο από φόβο μην πέσω στο κιτς η τι θα σκέφτεται ο καθένας αλλά στο τέλος αποφάσισα να προτιμήσω να πάρω αυτό που μου αρέσει. Αυτα τα ρολόγια βγαίνουν από τα 50ς και θα είναι διαχρονικά για πολλά χρόνια ακόμα.. Οπως σήμερα το χρυσό είναι κιτς, έτσι σε 5 χρόνια θα αλλάξει η μόδα και το χρυσό θα είναι απαραίτητο πχ. Το νόημα είναι να πάρεις ότι σου αρέσει. Όσον αφορά το daytona, ναι είναι over the top παρόλο που είναι two tone, αλλά το σκεφτόμουν σαν επιλογή γιατί βρήκα ένα καλό deal. Μάλλον παραείναι "κάπως" και κωλύομαι τελικά. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2015 από alex_000
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Το πρώτο πάει ασορτί με το υπόλοιπο συνολάκι... http://www.newsaction.gr/wp-content/uploads/2015/09/113-600x400.jpg 2
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Με τόσα που βλέπω πάντως εδώ έχω ψηθεί να μου κάνω δώρο ένα ρολόι με το νέο έτος. Αν και πλέον δεν τα φοράω συχνά. 1
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Με τόσα που βλέπω πάντως εδώ έχω ψηθεί να μου κάνω δώρο ένα ρολόι με το νέο έτος. Αν και πλέον δεν τα φοράω συχνά. Αντε ρε! Καλοφορετο! Οσο για τα υπολοιπα που ειπες ειναι απλα μαλακιες και δεν τα σχολιαζω καν
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αντε ρε! Καλοφορετο! Οσο για τα υπολοιπα που ειπες ειναι απλα μαλακιες και δεν τα σχολιαζω καν Ας μην το πάμε οφ τοπικ. Τέλος.
ASFE Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Διακρινω ενταση.. Ον τοπικ Θελω και αυτο...!! 2
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Με τόσα που βλέπω πάντως εδώ έχω ψηθεί να μου κάνω δώρο ένα ρολόι με το νέο έτος. Αν και πλέον δεν τα φοράω συχνά. Πάρε φίλε! Κι εγώ από δω κόλλησα και τελικά το ευχαριστιέμαι πολύ κι ας μην θυμάμαι από πότε είχα να φορέσω! Asfe πολύ ωραίο! Ίσως με λουράκι αντί για μπρασελέ να είναι ακόμα πιο ωραίο! 2
ASFE Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ναι εχω στειλει mail για λουρακι και μου ειπε οτι γινεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα