Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

No, μίλησα με διάφορους τύπους που φοράνε.. "διάφορα" (εκτός του Φώτη που είχε την ίδια άποψη) και με έπεισαν οτι 4κ σε longines είναι εντελώς πεταμένα λεφτά.

Το rolex είναι money in the bank. Οτι τιμή το πάρω τώρα θα αξίζει το 75% των χρημάτων που έδωσα για τα επόμενα 20 χρόνια. 

Δεν ειναι money in the bank και σιγουρα δεν πρεπει να το σκεφτεσαι ετσι πριν αγορασεις ενα ρολοι. Η αξια ενος καλου ρολογιου, ειναι οτι θα το κρατησεις για τις επομενες γενιες και θα το δωσεις στον γιο σου καποτε. Και ελπιζω να μην σιχαίνομαι τον γιο μου τοσο ωστε να του παρω χρυσο ρολεξ. 

Οπως ο ιδιος ανεφερες, το 90% που αγοραζουνε πρωτο ρολοι πανε σε ρολεξ. Οχι επειδη ξερουνε, αντιθετως επειδη νομιζουνε οτι με αυτο θα εντυπωσιάσουν μη εχοντας ιδεα. Αμα αυτο θελεις να ειναι το κριτηριο σου, καλως.

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ok, εσύ ξέρεις καλύτερα! Ρόλεξ χωρίς τόσο χρυσό δεν σου άρεσε κανένα;

Από την αρχή ήθελα two tone όπως και το longines που λες

Δεν ειναι money in the bank και σιγουρα δεν πρεπει να το σκεφτεσαι ετσι πριν αγορασεις ενα ρολοι. Η αξια ενος καλου ρολογιου, ειναι οτι θα το κρατησεις για τις επομενες γενιες και θα το δωσεις στον γιο σου καποτε. Και δεν ελπιζω να μην σιχαίνομαι τον γιο μου τοσο ωστε να του παρω χρυσο ρολεξ.

Οπως ο ιδιος ανεφερες, το 90% που αγοραζουνε πρωτο ρολοι πανε σε ρολεξ. Οχι επειδη ξερουνε, αντιθετως επειδη νομιζουνε οτι με αυτο θα εντυπωσιάσουν μη εχοντας ιδεα. Αμα αυτο θελεις να ειναι το κριτηριο σου, καλως.

Όταν πας να δώσεις τόσα λεφτά για ρολόι έλα να μας τα ξαναπείς αυτά. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το double negative.

Τώρα αυτά τα ρολόγια εξυπηρετούν τον σκοπό τους που δεν είναι να λένε την ώρα. . Ένα casio την λέει καλύτερα.

Το χρυσό είναι απλα θέμα γούστου. Το έχω συνηθησει τόσα χρόνια με Ρωσους

Τώρα για το "ξερουνε" δεν ξέρω τι εννοείς για τους άλλους αλλα εγώ έχω ψάξει όλα τα ρολόγια σε όλες τις μάρκες σε αυτό το Budget (μηχανικά, σχεδιαστικά, μεταπολητικα, κτλ) και έχω φορέσει όσα μου άρεσαν στο Λονδίνο. Η επιλογή είναι αυτή που μου αρέσει, το πρέπον θα ήταν να πάρω σκέτο ατσαλι αλλά το ΤT μου αρέσει περισσότερο. Όλα τα χρυσά είναι λίγο πολύ asshole watches.

Ούτε οικόπεδο να αγοράζατε μερικοί.

Νομίζω ότι το συζητήσαμε ξανά, ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του όπου θέλει. Επίσης, τα ποσά δεν είναι ίδια για όλους. Κάτι που για μένα είναι απλησίαστο για κάποιον άλλον είναι πολύ προσιτό...:)

Από την αρχή ήθελα two tone όπως και το longines που λες

Όταν πας να δώσεις τόσα λεφτά για ρολόι έλα να μας τα ξαναπείς αυτά. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το double negative.

Αν και είμαι του διακριτικού γενικά για κάποιο λόγο προτιμώ το 2ο από τα δύο που έβαλες...όπως είπα μου βγάζει μια μεγαλύτερη "πολυτέλεια"

• Like 1

Νομίζω ότι το συζητήσαμε ξανά, ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του όπου θέλει. Επίσης, τα ποσά δεν είναι ίδια για όλους. Κάτι που για μένα είναι απλησίαστο για κάποιον άλλον είναι πολύ προσιτό...:)

Αν και είμαι του διακριτικού γενικά για κάποιο λόγο προτιμώ το 2ο από τα δύο που έβαλες...όπως είπα μου βγάζει μια μεγαλύτερη "πολυτέλεια"

Δεν είπα το αντίθετο. Επίσης ούτε έβαλα χέρι στην τσέπη του καθενός

Ναι ρε συ εννοείται, κουβέντα κάνουμε :)

Η αλήθεια ειναι ότι και εγω σε μερικές αγορές ειμαι αναποφάσιστος μερικές φορές. Το μελετάω μέχρι αηδίας.

Η αλήθεια ειναι ότι και εγω σε μερικές αγορές ειμαι αναποφάσιστος μερικές φορές. Το μελετάω μέχρι αηδίας.

Εγώ μπορεί να είμαι αναποφάσιστος σε πολύ γελοία πράγματα...πχ μπορεί να μου πάρει μια ώρα να αποφασίσω αν θα φάω πίτσα ή γύρο και εντωμεταξύ να κάνω βόλτες με το αμάξι...:D

Εγώ μπορεί να είμαι αναποφάσιστος σε πολύ γελοία πράγματα...πχ μπορεί να μου πάρει μια ώρα να αποφασίσω αν θα φάω πίτσα ή γύρο και εντωμεταξύ να κάνω βόλτες με το αμάξι...:D

Το παθαίνω και εγω αυτό κάτι φορές. Οταν ειναι να παραγειλω φαγητό πχ.

• Like 1

Εγώ πάντα το ψάχνω μέχρι αηδίας, είτε για 300 είτε για 3000 ευρω

Στα video club παλιά όταν μας βλέπανε φώναζαν security

• Like 1

Εγώ πάντα το ψάχνω μέχρι αηδίας, είτε για 300 είτε για 3000 ευρω

Ε καλο είναι να ψάχνεις πολύ πριν κανεις μια αγορα

• Like 1

To πρώτο είναι λίγο υπερβολικό λόγο χρυσού. Το δεύτερο αν και αντικειμενικα μπορεί να είναι πιο ωραίο είναι πάρα πολύ υπερβολικό και στα όρια του κιτς, εκτός αν είσαι τίποτα σαουδαραβας πρίγκηπας. Θα πάω να το ξαναδώ live, αλλά κολλάω σε τόση υπερβολή.

To πρώτο είναι λίγο υπερβολικό λόγο χρυσού. Το δεύτερο αν και αντικειμενικα μπορεί να είναι πιο ωραίο είναι πάρα πολύ υπερβολικό και στα όρια του κιτς, εκτός αν είσαι τίποτα σαουδαραβας πρίγκηπας. Θα πάω να το ξαναδώ live, αλλά κολλάω σε τόση υπερβολή.

Καλα κανεις κ κολλας, του χουνε φορτωσει την αρτα τα γιαννενα και το ιονιο μαζι!!!

Το πρώτο είναι τρίχρωμο στην ουσία, με το μαύρο καντράν. Ενώ το άλλο μου φαίνεται πιο ομοιόμορφο. Δεν κάνει τόση αντίθεση όση το άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...