Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντάξει δεν ψάχναμε και ακριβώς το ίδιο πράγμα...εγώ για τόσα που έδωσα και πολύ άργησα! :P

Από τα δύο που έβαλες μου αρέσει πιο πολύ το 2ο από την άποψη ότι δείχνει πιο πολυτελές ας πούμε. Το άλλο όντως είναι (σχετικά) πιο casual οπότε είναι θέμα που και πόσο συχνά θέλεις να το φοράς. Το 2ο ίσως είναι υπερβολικό για κάθε μέρα.

θα το φοράω συνέχεια, συνήθως μένω μόνος και δεν έχω που να το αφήσω χαχα. Δεν ρισκάρω να μου το ψειρίσουν, ειδικά αυτά τα two tone είναι πανάκριβα. 

ϊσως πιο πολυτελές, ίσως πολύ υπερβολικό δηλαδή για χέρι σαουδάραβα ξέρω γω. Πάντως το daytona είναι σίγουρα το αγαπημένο μου εμφανισιακά ρολόι της Rolex. 

Πολύ ωραία και τα 2. Αν και στην αρχή θα έλεγα το πρώτο, όσο τα βλέπω, το 2ο μαρέσει καλύτερα.

εσύ δεν ήσουν που μου έλεγες να μην αλλάξω γνώμη για το sub? χμμμ.. τόσο επιτυχία το gaytona?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Moυ αρέσουν πιο καλά (για το σκοπό που το θέλεις), οι πιο μικρές λεπτομέρειες του daytona και σε συνδιασμό με το χρώμα του καντράν του το κάνουν να δείχνει (όπως είπε ο zio) πιο  ''καλό''.

Edit: Για μένα, άνετα φοριέται και κάθε μέρα.

post-182562-0-03647700-1451483449_thumb.jpg

• Like 1

Στον χρόνο που ψάχνω εγώ ο Zio βρήκε και αγόρασε ρολόι.. και πόσοι άλλοι χαχα.

Είχα κάποιες αλλαγές γνώμης, κάτι σουξουμουξου, κάτι "μόνο μια φορά παίρνω μη μου τα ζαλίζετε" κτλ. Τώρα είμαι μεταξύ δύο (Αυτή την φορά είναι final Ι promise :D

Rolex Two tone submariner (black)

Rolex Daytona two tone (Slate)

Κλίνω προς το 1ο, είναι πιο "εύκολο" ρολόι, δεν τραβάει τόσο την προσοχή, φοριέται και πιο casual κτλ.. Με το άλλο μια λάθος στροφή και σου κόβουν το χέρι από τον αγκώνα :D

Αφού κατέληξες σε Rolex, τουλάχιστον μην τολμήσεις να πάρεις το δεύτερο. 

• Like 2

Χαχαχα γαματοι και οι δύο thanks!

Αλεξ ηταν που δεν ηθελες "κιτρινο" χρυσο χαχα

Για μενα μακραν το πρωτο

Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τηη rolex :D

Το sub είναι διακριτικο

• Like 1

Το δεύτερο πάρε alex_000, είναι vfm

Στα λεφτά αυτά παίρνεις και το ρολόι, και την Άρτα, και τα Γιάννενα

Μονο Swarovski δεν έχει πάνω

:P

• Like 1

Δεν έχεις πολύ καλές σχέσεις με το google εσύ ε? 

Επίσημη τιμή καταλόγου το πρώτο $13.400 το δεύτερο $16.900

(Δεν θα τα πάρω σε αυτές τις τιμές προφανώς)

Μονο εγω βρισκω τα rolex κακογουστα ;;;

Ωραια τα iwc που λεει ο φιλος!

όχι και εγώ βρίσκω οποιδήποτε rolex κακόγουστο εκτός από αυτά τα 2. That said υπάρχουν πολύ ωραιότερα ρολόγια από αυτά σε άλλες μάρκες. Όταν έρθει η ώρα να δώσεις τόσα λεφτά για ρολόι και είναι το πρώτο σου (και το μόνο σου) όμως 80-90% σε rolex θα πας όπως όλος ο πλανήτης. 

tag και iwc

σαν να προτείνεις "Peugeot ή Mercedes"

Δεν έχεις πολύ καλές σχέσεις με το google εσύ ε? 

Επίσημη τιμή καταλόγου το πρώτο $13.400 το δεύτερο $16.900

όχι και εγώ βρίσκω οποιδήποτε rolex κακόγουστο εκτός από αυτά τα 2. That said υπάρχουν πολύ ωραιότερα ρολόγια από αυτά σε άλλες μάρκες. 

Ρε συ alex;! Μήπως είναι λίγο υπερβολή; Δεν παίρνεις εκείνο το πρώτο το longines που σου άρεσε;; :)

No, μίλησα με διάφορους τύπους που φοράνε.. "διάφορα" (εκτός του Φώτη που είχε την ίδια άποψη) και με έπεισαν οτι 4κ σε longines είναι εντελώς πεταμένα λεφτά.

Το rolex είναι money in the bank. Οτι τιμή το πάρω τώρα θα αξίζει το 75% των χρημάτων που έδωσα για τα επόμενα 20 χρόνια. 

No, μίλησα με διάφορους τύπους που φοράνε.. "διάφορα" (εκτός του Φώτη που είχε την ίδια άποψη) και με έπεισαν οτι 4κ σε longines είναι εντελώς πεταμένα λεφτά.

Το rolex είναι money in the bank. Οτι τιμή το πάρω τώρα θα αξίζει το 75% των χρημάτων που έδωσα για τα επόμενα 20 χρόνια. 

Ok, εσύ ξέρεις καλύτερα! Ρόλεξ χωρίς τόσο χρυσό δεν σου άρεσε κανένα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...