Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πήρα τελικά, μου αρέσει! Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις συμβουλές. Ευχαριστώ και ξεχωριστά τον alex γιατί νομίζω από το δικό του ποστ και μετά μου μπήκε η ιδέα να πάρω ρολόι! :)

post-242105-0-37452100-1450808383_thumb.jpg

post-242105-0-46252100-1450808596_thumb.jpg

Επεξ/σία από zio10
  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ και ξεχωριστά τον alex γιατί νομίζω από το δικό του ποστ και μετά μου μπήκε η ιδέα να πάρω ρολόι! :)

Για σενα 15 ευρω, στελνω τραπεζικο λογαριασμό σε πμ να τα βάλεις

Εξαιρετικό γούστο πάντως. Πολυ ωραίο το ρολογακι

• Like 1

Καλοφορετο!!

Για σενα 15 ευρω, στελνω τραπεζικο λογαριασμό σε πμ να τα βάλεις

Εξαιρετικό γούστο πάντως. Πολυ ωραίο το ρολογακι

Thanks και στους δύο! Είδα εκατοντάδες μοντέλα στο ίντερνετ και τελικά πήρα κάποιο που δεν είχα δει!

Alex φτηνά τη βγάλαμε, να ξανασυνεργαστούμε! :D

Ειναι το πιο σχετικο θεμα για την ασχετη ερωτηση μου :P Λοιπον.

Ειχε ο πατερας μου ειχε το παρακατω ρολοι και μια μερα πηγε να αλλαξει την ωρα και του βγηκε το καρφακι και του εμεινε στο χερι. Το εστειλε για επισκευη με ενα γνωστο μας στο μαγαζι που το ειχε παρει λογω εγγυησης και να μην τα πολυλογω το μαγαζι εκλεισε για καποιο περιεργο λογο και ο τυπος του μαγαζιου εξαφαντιστηκε μαζι με το ρολοι του πατερα και φανταζομαι πολλων αλλων. Αυτο που θελω να ρωτησω τωρα,μας εμεινε το μπρασελε λουρακι που ειναι αφορετο και ολα τα κουτια,χαρτια κλπ κλπ. Αυτα εχουν καμια αξια να το δωσουμε? Πιανουν τιποτα?

http://www.skroutz.gr/s/5594011/Omega-Seamaster-Planet-Ocean-Co-axial-8500-Caliber-Rubber-Strap-23232462101005.html

Ειναι το πιο σχετικο θεμα για την ασχετη ερωτηση μου :P Λοιπον.

Ειχε ο πατερας μου ειχε το παρακατω ρολοι και μια μερα πηγε να αλλαξει την ωρα και του βγηκε το καρφακι και του εμεινε στο χερι. Το εστειλε για επισκευη με ενα γνωστο μας στο μαγαζι που το ειχε παρει λογω εγγυησης και να μην τα πολυλογω το μαγαζι εκλεισε για καποιο περιεργο λογο και ο τυπος του μαγαζιου εξαφαντιστηκε μαζι με το ρολοι του πατερα και φανταζομαι πολλων αλλων. Αυτο που θελω να ρωτησω τωρα,μας εμεινε το μπρασελε λουρακι που ειναι αφορετο και ολα τα κουτια,χαρτια κλπ κλπ. Αυτα εχουν καμια αξια να το δωσουμε? Πιανουν τιποτα?

http://www.skroutz.gr/s/5594011/Omega-Seamaster-Planet-Ocean-Co-axial-8500-Caliber-Rubber-Strap-23232462101005.html

Τι λες τώρα ρε συ! Και ήταν και γνωστός σας ε; Το κυνηγήσατε καθόλου;

Δεν μας το "εφαγε" ο γνωστος μας,ο τυπας με το μαγαζι μας την εκανε! Hταν απο εξωτερικο το ρολοι αν και ειχαμε ακρες εκει,ακρη γενικα δεν βρηκαμε!  :unsure:

• Like 1

Να πω ότι μετά από 3 μέρες με το ρολογάκι μου ήδη το έχω συνηθίσει, δεν βγάζω το κινητό να δω την ώρα και γενικά είναι λες το φορούσα πάντα κι ας είχα πάρα πολλά χρόνια να φορέσω! Μου φαίνεται δεν θα μείνω μόνο στο ένα! :)

• Like 1

Να πω ότι μετά από 3 μέρες με το ρολογάκι μου ήδη το έχω συνηθίσει, δεν βγάζω το κινητό να δω την ώρα και γενικά είναι λες το φορούσα πάντα κι ας είχα πάρα πολλά χρόνια να φορέσω! Μου φαίνεται δεν θα μείνω μόνο στο ένα! :)

Eνα δεν ειναι ποτε αρκετο, if you know what i mean.  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...