zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό το tudor πολύ όμορφο είναι, όπως και το carrera! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ όμορφο το carrera. Btw είδα σε μια βιτρίνα σήμερα έναν χρονογράφο, σκέτος έρωτας. Δεν το είδα απο κοντά διότι βιαζόμουν , λιγο το πήρε το μάτι μου. Θα πάω αύριο να το τσεκάρω. Μάρκα, τιμή κλπ. Αν και τώρα τελευταία μου κόλλησε να πάρω ενα ρολόι τύπου casio. Με βαρόμετρο, πυξίδα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ όμορφο το carrera. Btw είδα σε μια βιτρίνα σήμερα έναν χρονογράφο, σκέτος έρωτας. Δεν το είδα απο κοντά διότι βιαζόμουν , λιγο το πήρε το μάτι μου. Θα πάω αύριο να το τσεκάρω. Μάρκα, τιμή κλπ. Αν και τώρα τελευταία μου κόλλησε να πάρω ενα ρολόι τύπου casio. Με βαρόμετρο, πυξίδα κλπ. Τι μάρκα χρονογράφο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είδα διότι πέρασα βιαστικά. Δεν σταμάτησα. Αύριο λογικά θα περάσω να δω. Μου έκανε τρελο κλικ πάντως. Τελικά τι έκανες με το ρολόι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είδα διότι πέρασα βιαστικά. Δεν σταμάτησα. Αύριο λογικά θα περάσω να δω. Μου έκανε τρελο κλικ πάντως. Τελικά τι έκανες με το ρολόι? Ακόμα στην αναζήτηση μέσω ίντερνετ έχω μείνει, πιο πολύ γιατί δεν έχω πάει ακόμα σε μαγαζιά. Έχω μια ιδέα τι μου αρέσει, οπότε όποιο από αυτά μου αρέσει περισσότερο live θα το πάρω. Από βδομάδα το βλέπω όμως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ωραία. Ποσταρε φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ωραία. Ποσταρε φωτο Εννοείται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Zio σταμάτα την αναζήτηση μέσω νετ και βγες βόλτα. Δεν έχουν καμία σχέση τα ρολόγια στις φώτο με live. Με τα Ω πχ στις φώτο φαίνονται νορμάλ αλλά όταν τα είδα live έπαθα ζημιά. --------------------------------------------- Μια που πιάσαμε τα μάυρα, αν είχα κολλήσει με all black θα πήγαινα σε omega moonwatch "Dark side of the moon". Παίρνεις από τα πιο κλασσικά ρολόγια στην ιστορία σε φοβερό edition αν ήταν bracelet μπορεί να ξανασκεφτόμουνα το submariner.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 ^Φοβερό είναι αυτό! Έχω σταματήσει να κοιτάζω στο νετ (οκ σχεδόν!) απλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να πάω να δω μερικά...είμαι ψιλοαποκλεισμένος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και λέμε για μαύρα: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βρήκα ρολόι! Το είδα από κοντά και μου άρεσε πολύ, στη φωτογραφία χάνει κατά τη γνώμη μου. Θα το πάρω σήμερα ή αύριο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ανέβασες και το budget ε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ανέβασες και το budget ε;; Όχι πολύ αλλά ελαφρώς ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Αντε με το καλο !!Ηθελες να εχει κ κοκκινο δεν αντεξες : p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο μεγιές!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα