Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αν ήταν 666 feet under the sea θα άξιζε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Don't do it Alex! (να αλλάξεις γνώμη εννοώ...) ^^ χαχα σας τα έχω ζαλίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ^^ χαχα σας τα έχω ζαλίσει Όχι απλά είμαι φαν του sub (ειδικά του καινούριου χωρίς τον κύκλωπα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ΑΝτε καλά, οταν το οαρεις βαλε φωτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Όχι απλά είμαι φαν του sub (ειδικά του καινούριου χωρίς τον κύκλωπα) Ναι εννοείται nodate. Στα 70 που δεν θα βλέπω καλά θα δω για Κύκλωπες... ΑΝτε καλά, οταν το οαρεις βαλε φωτο Οκ ------------------------------------------ Ένα ακόμα θέμα είναι ότι πάντα μου άρεσε το συγκεκριμένο στυλ ρολογιού. Όταν ήμουν 19 ο father αποφάσισε να μου κάνει δώρο ένα ρολόι (για τις πανελλήνιες?? δεν θυμάμαι).. Αυτό το sector είχα διαλέξει και είναι το μόνο άλλο ρολόι που είχα ποτέ αν και δεν το φοράω πια. Κάπου 300 ευρώ έκανε και σκεφτόμουν ότι είναι γελοία ακριβό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Κάπου 100 χιλιάδες δραχμές θες να πεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Κάπου 100 χιλιάδες δραχμές θες να πεις 106.000 δρχ. ακόμα το θυμάμαι .. τόσο εντύπωση μου είχε κάνει η τιμή του... Δεν πάιζαν καθόλου λεφτά τότε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ψιλοαποφάσισα να πάω με το submariner παρόλο που δεν είναι το best looking watch. Λόγοι: Είναι από τα ultimate ρολόγια να έχεις, αν έχεις μόνο ένα ρολόι, και δεν είσαι collector. Φοριέται πάντα με t-shirt και jean, leather jackets που φοράω συχνά, αλλά ακόμα και με black tuxedo οπότε δεν το βγάζεις ποτέ είναι durable και ανθεκτικό, δεν φοβάσαι να το φοράς είναι Rolex η πιο αναγνωρίσιμη luxury μάρκα που υπάρχει. Κρατάει value όσο κανένα άλλο ρολόι στον κόσμο, οπότε είναι και επένδυση εκτός από αγορά. Χάνει το πολύ 25% της αξίας. είναι μαύρο και γουστάρω πολύ το μαύρο, και σχετικά μάτσο ρολόι Δεν φοβάσαι να το βρέξεις ούτε παραλία ούτε μπάνιο Αν κάνεις αγόρι you pass it on όταν ξαναλάξω γνώμη θα σας πω Ωραίο, σου πάει και όπως είπες, φοριέται παντου και πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ψιλοαποφάσισα να πάω με το submariner Θα το πάρεις μισό μισό και αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Θα το πάρεις μισό μισό και αυτό? τι εννοείς μισό μισό ? αν εννοείς two tone , όχι γιατί: έχει Κύκλωπα είναι πολύ vulgar .. too much. Παρόλο που είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφο (σίγουρα περισσότερο από το steel submariner), είναι yellow gold και παραπάει το πράμα είναι για εμπόρους ναρκωτικών ή σαουδάραβες ξέρω γω δεν φοριέται όλες τις ώρες και με όλα τα ρούχα Είναι πανάκριβο κοντά 11κ ευρώ περίπου. Αν πάρεις μια λάθος στροφή θα σου κόψουν το χέρι γιατί το φοράει αυτός νομίζω αυτό είναι κατάλληλο για collector που θα το έχει για συγκεκριμένα occasion. Αν εννοείς το gmt επίσης όχι. Δεν βγαίνει χωρίς κύκλωπα και δεν μου αρέσει ο pepsi χρωματικός συνδιασμός. Προτιμώ σκέτο μάυρο χωρίς Κύκλωπα (no date). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 two tone εννούσα.. δεν ήξερα τιμή. Χαχα.. γειά σου Άδωνη.. Κοστολόγιο αυτό που λες, 4-6 περίπου? Kαι ένα από Ελλάδα (όχι σαν αυτό που θες να πάρεις): http://www.chrono24.com.gr/rolex/submariner-116613-date-18k-gold-steel-2014-boxpapers--id3680505.htm Αν και χρυσό όπως είπες, με το μπλε μου αρέσει και δεν μου χτυπάει, αλλά είναι και πώς το βλέπει ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Κοντά στα 6 νομιζω ανάλογα με τι έκπτωση θα πετύχεις και δεν κάνει εκπτώσεις εύκολα ή Rolex. Στον κατάλογο είναι κάπου 7. Σε κάποια forum λενε ότι το βρίσκεις Ελλάδα και 5 αν δεν πας σε authorised dealer αλλά σε sd. Δεν ξέρω αν αξίζει το risk είναι το πιο copied ρολόι στον πλανήτη με μαϊμούδες τρομερής ποιοτητας. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει ------------ Το σκέφτηκα για μεταχειρισμένο όπως αυτά που βρίσκεις στο chrono, αλλά δεν θέλω γιατί το παίρνω να μου θυμίζει μια επαγγλεματική ιστορία, ένα milestone κτλ. Θέλω να είναι δικό μου. Φυσικά δεν είναι ότι δεν μπορω να το πάρω καινούριο δηλαδη αν αποφάσισω να δώσω τα 8 δίνω και δέκα δεν κολαμε εκεί.. Rolex μεταχειρισμένο μόνο για vintage collectors δεν αξιζει αλλιώς, δεν είναι ότι πέφτουν μισοτιμης όπως τα υπόλοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μίλησα με τον φίλο μου που είπα ότι έχει ακριβά ρολόγια και μου είπε, ας πας και σε sd. Και του λέω, δηλαδή δεν υπάρχει ρίσκο να πέσει σε μαιμού? Και μου λέει, γιατί ρε συ, άμα πάει σε κανένα σοβαρό κοσμηματοπωλείο δεν έχει θέμα. Αυτός ενημερωτικά, μιας και λέμε για χρυσό, έχει (πέραν από submariner) το daytona yellow gold paul newman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και πήρα και δώρο είπα να επενδύσω σε αυτό! :P 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και πήρα και δώρο είπα να επενδύσω σε αυτό! :P μεγιά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα