Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλεξ, απο τις φωτογραφιες, το πρωτο Longiness και το Rolex Milgauss δείχνουν να σου καθονται καλυτερα στον καρπο. Ισχυει;

Αποψη μου ειναι να κινηθεις ειτε στο Ρολεξ  Μilgauss (ειναι ιδανικη περιπτωση γιατι συνδυαζει το κλασικο της Ρολεξ με το μοντερνο ντιζαιν, σοιδανικο μεγεθος), αλλα οχι στα χρωματα που δοκιμασες, αλλα σε αυτο με το μαυρο-πρασινο καντραν:

Milgauss_4.jpg

Aλλιως, αν θες να κινηθεις σε απολυτα κλασικη ομρφια με αψεγαδιαστη ποιοτητα, να δεις καποιο Grand Seiko:

Grand-Seiko-Hi-Beat-36000-GMT-1.jpg

Grand-Seiko-Spring-Drive-GMT-SBGE015-Wat

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλεξ, απο τις φωτογραφιες, το πρωτο Longiness και το Rolex Milgauss δείχνουν να σου καθονται καλυτερα στον καρπο. Ισχυει;

ναι ισχύει, δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει το πράσινο milgauss

• Like 1

Πέρασα 4 ωραίες μέρες στον πολιτισμό (Λονδίνο) και καθώς ακόμα δεν έχω καταλήξει βρήκα την ευκαιρία να δοκιμάσω αρκετά -εκεί στις κυριλέ αγορές (oxford st, reagent, bond st) σε κάθε γωνία κυριολεκτικά έχει boutique rolex και Ω.

Σκέφτηκα αφού τα σκάω ας τα σκάσω.. μαζί μας θα τα πάρουμε? Απλά δεν θέλω να ξεφύγω από τα πλαίσια της λογικής. Πάρτε μερικές φώτο μαζί με σχόλια κτλ. για το πως το βλέπω το πράμα. Όπου έχει χρυσό είναι 18κ

• longines conquest moonphase. (αυτό με το οποίο είχα αναστήσει το νήμα πριν από 2 ευδομάδες). 

Τιμή καταλόγου 4.500. Το 2ο καλύτερο οπτικά ρολόι. Σε real life δεν φαίνεται τόσο φορτωμένο όπως στις φώτο. Μια χαρά είναι.. αλλά μου τα έχουν ζαλίσει όλοι θα δώσεις τόσα να πάρεις longines... το boss λέει δεν μπαίνεις μέσα στην εταιρία με longines χαχαχα

FVJRlAz.jpg?1

45L1Ujh.jpg?1

• Longines conquest chronograph two tone.. Αυτό που άρεσε στην margaret το βρήκα real life. Προτιμώ το από επάνω ειδικά δίπλα δίπλα. Τιμή καταλόγου 4100.

wdn1VlG.jpg?1

rv9qUWQ.jpg?1

• Tudor grandtour chronograph. Στις φώτο (στο internet ) φαίνεται πολύ καλύτερο. Real life ήταν πολύ meh... η Tudor ανήκει στην rolex και είναι η "μικρή" πειραματική , φτηνή rolex. Κάπου 5800

KXn8SPQ.jpg?1

• Ω aqua terra gmt steel, κάπου 6500 τιμή καταλόγου. Φοβερό ρολόι πολυ όμορφο όπως λέει ο Φώτης λίγο fail Ω σε αυτά τα λεφτά

ZoRsNJH.jpg?1

DcZoDjf.jpg?1

• Ω aqua terra gmt 2 tone steel / gold. To πιο ωραίο ρολόι από όλα. Τιμή καταλόγου κάπου 10.500. Πολύ ακριβό για Ω . Πιστεύω το steel aqua terra έπρεπε να είναι στα 4 και το 2 tone στα 6.5.. εκεί δεν θα είχε ανταγωνισμό. 

4F35E5P.jpg?1

l1T5VBm.jpg?1

• Rolex sea dweller, το καινούριο που είναι ίδιο size με το subariner. Το submariner no date θα πάρω αν πάω εκεί αλλά είναι 95% ίδια σε μέγεθος και look με το seadweller οι διαφορές είναι σχεδόν ανύπαρκτες αν δεν τα δεις δίπλα δίπλα. Τιμή καταλόγου (για το sub) κάπου 7k. Ultra classic ρολόι το αναγνωρίσιμο 60 χρόνια, τρομερό πλεονέκτημα ότι φοριέται άνετα με όλα τα ρούχα, τζινάκι αλλά και κουστούμι η και tuxedo. Είναι κάπως σαν punch in the face στυλ. fuck off 

(στην τρίτη φώτο είναι το sub αλλά με ένα χαζό καπάκι.

00OKnpO.jpg?1

y1cXunv.jpg?1

QJk5BHM.jpg?1

• Rolex milgaus. Το πιο trendy Rolex. Κάπου 6.5 .. μου άρεσε αρκετά εώς πολύ για rolex (ξενέρα :D). Γενικά rolex μου αρέσουν μόνο αυτό το sub και το gaytona

YSuGaBl.jpg?1

EHa6myM.jpg?1

Κανένα δε μου άρεσε. Ιδέα μου ή τα βρίσκω όλα πολύ μεγάλα για το χέρι σου;

Στη φωτογραφία του donpaganistis μου φαινόταν πολύ ώραίο το milgaus πάντως.

Κανένα δε μου άρεσε. Ιδέα μου ή τα βρίσκω όλα πολύ μεγάλα για το χέρι σου;

Στη φωτογραφία του donpaganistis μου φαινόταν πολύ ώραίο το milgaus πάντως.

μάλλον μικρά είναι θα έλεγα για τα τωρινά trends (παλιά φορούσαμε πολύ μικρότερα ρολόγια)

Αλεξ μεταξυ των δυο γαλλων συνεχιζει να μ αρεσει το δευτερο :P

Το "trendy" rolex δε θα το σκεφτομουν , δε

μου κολλαει με την τιμη του, υποτιθεται πως θες ενα καλό ρολόι (οχι οτι δεν ειναι αυτο καλο) και το χρωμα με χαλαει, αυτο το πρασινο βασικα που εχει γυρω γυρω.

Το αλλο rolex ειναι τοσο all time classic σχεδιο , που παιζει τρελα και σε μαϊμουδες οπως και σε αντιγραφες απο αλλες εταιρειες.

Για μενα το παιχνιδι ειναι αναμεσα στον γάλλο και το πρωτο Ω , κι επειδη εσενα σ αρεσε ο αλλος γαλλος καταληγουμε στο Ω :P

Πέρασα 4 ωραίες μέρες στον πολιτισμό (Λονδίνο) και καθώς ακόμα δεν έχω καταλήξει βρήκα την ευκαιρία να δοκιμάσω αρκετά -εκεί στις κυριλέ αγορές (oxford st, reagent, bond st) σε κάθε γωνία κυριολεκτικά έχει boutique rolex και Ω.

Κυρίλα η Oxford Street; Ε όχι δα.  :-D

Αλεξ μεταξυ των δυο γαλλων συνεχιζει να μ αρεσει το δευτερο :P

Για μενα το παιχνιδι ειναι αναμεσα στον γάλλο και το πρωτο Ω , κι επειδη εσενα σ αρεσε ο αλλος γαλλος καταληγουμε στο Ω :P

οι γάλλοι ποιοι είναι;

Κυρίλα η Oxford Street; Ε όχι δα.  :-D

Ένα μικρό κομμάτι της από bond street μέχρι Regent street. Οχι η υπόλοιπη. 

οι γάλλοι ποιοι είναι;

Τα Longines μάλλον λόγω γαλικού ονόματος, γιατί είναι Ελβετικά :P

Αλεξ μεταξυ των δυο γαλλων συνεχιζει να μ αρεσει το δευτερο  :P

To 1o είναι πολύ καλύτερο από in real life. Αν το δείς ποτέ θα αλλάξεις γνώμη, όπως άλλαξε και η δικιά μου που έλεγε τα ίδια με σένα. 

Για να πάρω Ω δέν χρειάζεται να δώσω 6.5... Και με 3 μια χαρά είμαι

εγώ να πω την αλλήθεια σε αυτά τα λεφτά το submariner σκεφτόμουνα, απλά χάνεται στα άλλα γιατί είναι diver. 

• Like 1

3 και Ω; Ποιο?

Τα Ω επειδή είναι swatch group βαράνε μέχρι και 20 ρια έκπτωση σε τιμές καταλόγου στα σωστά μέρη. Μέχρι και moonwatch βρίκσεις κοντά στα 3.

Omega-326-30-40-50-01-001.jpg

Άλλα speedmaster και seamaster πάμε κάτω από 3. Μόνο αυτό που μου αρέσει έχουν ακριβο οι μαλάκες.  

Στη Rolex πχ, δεν υπάρχει τίποτα σε καμία περίπτωση με 3κ. Με 4 μετά την έκπτωση θα πάρεις το oyster perpetual , που εντάξει έπρεπε να το δίνουνε δώρο με γαριδάκια εκτός από ότι λέει επάνω Rolex δεν είναι τίποτα. 

cvkln9horo_blackpink_300x400.jpg

• Like 2

Seamaster κατω απο 3 ε;

Αλεξ να σαι μελος μεχρι του χρονου :P που θα παρω ρολοϊ , αντι να δωσω 2.500 για tag , να τσιμπησω Ω αν ειναι ετσι

Βεβαια φανταζομαι τωρα που το σκεφτομαι οτι θα μιλας για εξωτερικο οποτε παιζουν τα εισιτηρια...

Και τωρα ομως που το ξανασκεφτομαι εχω ξαδερφη στη Γενευη :D :P

Μπα νομίζω και ελλάδα θα βρεις 15% έκπτωση άνετα. Ίσα ίσα εξωτερικό δεν κάνουν παζάρια και εκτπωσεις ιδιαίτερα. Κύπρο παίζουν εκπτώσεις αρκετά. 

Εγώ από Θεσσαλονίκη θέλω να το πάρω να πάνε τα λεφτά Ελλάδα τουλάχιστον

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...