margaritagr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ναι το ειδα κ εγω το σκρουτζ, δε θελω να δωσω τοσα χρηματα, μεχρι 30 θα εδινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Zio10 εγω εχω ηδη 8 ρολογια απλα τα εχω στα κουτακια τους και δεν μ αρεσει γ αυτο συντομα θα παραγγειλω μια απο εξωτερικο δερματινη 12 θεσεων με 22 ευρω Εδω ελλαδα μ ζητησαν 55 ευρω.μεγαλη διαφορα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Σαν μέγεθος σας φαίνεται μικρό? (δεν είμαι εγώ στη φωτό) Kαι εδώ στο 4:40: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ε, τελικά δεν άντεξα.. πήγα και το πήρα (καλά, όλοι ρολόι θα μας πάρουμε για δώρο φέτος.. ). Προχθές που το δοκίμασα, πίστευα ότι θα ήταν καλύτερο αν ήταν ελάχιστα μεγαλύτερο, αλλά τελικά μου είναι οκ.. Πάρτε και μια καλλιτεχνική... Edit: Και άλλη μια.. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2015 από stratigos24 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο Στρατηγέ! Καλοφόρετο! Πόσο το πήρες; Το μέγεθος εμένα μου φαίνεται μια χαρά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρά φαίνεται στο χέρι σου ....πολύ ωραίο ρολόι! Με γειά σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 60, όσο μου το άφηνε και ο e-kotsis στο κέντρο, αλλά το πήρα από την περιοχή μου. 76 στο μαγαζί το είχανε, 65 στο site και μου λέει 60. Ναι, κάλο είναι σαν μέγεθος τελικά.. ότι πρέπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Πίστευα ότι θα ήταν σχετικά εύκολο να διαλέξω ένα ρολόι ρε γμτ! Έχω χαθεί και φαντάσου ότι έχω περιορίσει και το budget μου πολύ! Ρε μήπως να μου πάρω ένα xbox; Λίγο διαφορετικό από αυτά που κοιτούσα αλλά μου άρεσε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ένα τέτοιο στυλ πιο ωραίο για μένα είδα από timex (δεν ξέρω τί λέει σαν μάρκα) και το έβγαζε και σε καφέ: https://www.skroutz.gr/s/5269956/Timex-Inteligent-Quartz-Linear-Chrono-Brown-Leather-Strap-T2P277.html http://image.rakuten.co.jp/nanaple/cabinet/timex/t2p277-a.jpg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ένα τέτοιο στυλ πιο ωραίο για μένα είδα από timex (δεν ξέρω τί λέει σαν μάρκα) και το έβγαζε και σε καφέ: https://www.skroutz.gr/s/5269956/Timex-Inteligent-Quartz-Linear-Chrono-Brown-Leather-Strap-T2P277.html Το είδα και μου άρεσε, μαζί με αυτά τα δύο timex Και αυτό το citizen Σαν μάρκα δεν ξέρω κι εγώ καθόλου τι θεωρείται η timex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ωραία και αυτά!! Θα ψάξουμε να δούμε τί είναι η Timex.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δεν πιστεύω να παίζουν και τρελές διαφορές σε αυτά τα λεφτά...ωραίο δείχνει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Timex= Murican Company 160 years old.... Aρκετα καλη στα budget watches της. Πολυ ωραιο αυτο.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ισχύει αυτό που διάβασα? ότι δηλαδή είναι η εταιρεία πίσω από τα ρολόγια των Guess, Valentino, Feragamo, Nautica? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ισχύει αυτό που διάβασα? ότι δηλαδή είναι η εταιρεία πίσω από τα ρολόγια των Guess, Valentino, Feragamo, Nautica? Yeap, μετα απο συγχωνευση και την εισοδo αρκετων επενδυτων στον Ομιλο της Timex. Φυσικα εχει γινει γνωστη για τα Timex Iroman watches της και το Indiglo system της. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα