washcloud Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Πήρα αυτό και όσοι το βλέπουν με ρωτάνε αν είναι ρολόι! ...μιλάμε για μαζοχισμό, όχι αστεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim3pap Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Tissot T-Race Limited Moto-GP edition 09 Δωράκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Το νέο μου g-shock για καλοκαίρι. Τα σπάει άσχημα. Γαματο!!! Μορεις να βαλεις καποιο λινκ να δω τιμη και τα σχετικα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noname2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Θυμάμαι ότι είχα βάλει εικόνα,δεν τη βλέπω,τελοσπάντων,αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 ονομα μοντελου? προπροπέρσινο της swatch δε παίζει να το θυμηθώ, αφού τελικά δε το πήρα, σορρυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Γαματο!!! Μορεις να βαλεις καποιο λινκ να δω τιμη και τα σχετικα?? Βεβαίως. Το δικό μου είναι το G304RL-1A1 Street Rider και είναι το αμερικάνικο μοντέλο (από ΗΠΑ μέσω ebay το πήρα). Το αντίστοιχο ευρωπαικό μοντέλο είναι το G-314RL-1AVeR Street Rider με μικροδιαφορές (λουρί με εφέ σκέτο δέρμα (όχι φίδι), άλλο χρώμα σε δείκτες, γράμματα, ψηφία). ~65€ από ΗΠΑ (με φόβο τελωνείου πάντα), ~75€ το ευρωπαικό από UK, 100€ από Ελλαδιστάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Σε ευχαριστω! Παω e-bay να δω τιμες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Να και το δικο μου... ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsabasid Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πρόσφατα πήρα αυτό: O διακαής πόθος βέβαια είναι αυτό, αλλά κάνει 12.000 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsabasid Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πρόσφατα πήρα αυτό: O διακαής πόθος βέβαια είναι αυτό, αλλά κάνει 12.000 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Φοράω αυτό το casio εδώ και 4 χρόνια και νομίζω πως ήρθε καιρός για αλλαγή. Έχω βάλει στο μάτι αυτό το police: η αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Φοράω αυτό το casio εδώ και 4 χρόνια και νομίζω πως ήρθε καιρός για αλλαγή. Έχω βάλει στο μάτι αυτό το police: η αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ορίστε και το δικό μου ιστορικό ρολόι, μου έχει πέσει εκατοντάδες φορές και ακόμα δεν λέει να ψοφήσει το άτιμο και να φανταστείτε έως τώρα του έχω κάνει ένα σέρβις στην αντιπροσωπία της Seiko στην ομόνοια κοντά κάπου και το κουβαλάω 42 χρόνια,τιμή αγοράς τότε 500 Δραχμές. http://www.watchsea24.com/46548/wristwatches/Seiko/5?listUrl=article/list&page=445&l=en Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ορίστε και το δικό μου ιστορικό ρολόι, μου έχει πέσει εκατοντάδες φορές και ακόμα δεν λέει να ψοφήσει το άτιμο και να φανταστείτε έως τώρα του έχω κάνει ένα σέρβις στην αντιπροσωπία της Seiko στην ομόνοια κοντά κάπου και το κουβαλάω 42 χρόνια,τιμή αγοράς τότε 500 Δραχμές. http://www.watchsea24.com/46548/wristwatches/Seiko/5?listUrl=article/list&page=445&l=en Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 http://e-men.gr/tw-steel-ceo-collection-watch-ce1005-c_109-p_8744 αυτο θα παρω οπου να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα