famas Δημοσ. Σάββατο στις 01:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:26 μμ Θυμάμαι μια παλιά διαφήμιση στη τηλεόραση για ρολογια που τελείωνε έτσι : Φοριέται και στο δεξί, σαν κόσμημα. 1
bill_viper Δημοσ. Δευτέρα στις 11:41 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:41 πμ Στις 14/2/2025 στις 10:01 ΜΜ, Dante80 είπε Όχι, όπου σε βολεύει. Είθισται να μην το φοράς στο καλό σου χέρι γιατί το κοπανάς περισσότερο έτσι. Προσωπικά είμαι αριστερόχειρας και κανονικά το φοράω στο δεξί, οπότε αυτοσαρκαζόμουν τώρα που δεν μπορώ να το κάνω...😅 Πραγματικά όμως, όντας αριστερόχειρας κι εγώ ποτέ δεν έχω μπορέσει να κρατήσω ρολόι στο δεξί χέρι. Μου φαίνεται πολύ unnatural η κίνηση του "χαζού" χεριού μου για να δω την ώρα. Οπότε πολλά πολλά χρόνια τώρα είτε formal watches, είτε smartwatches μόνο στο αριστερό! 1
Dante80 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:31 μμ (επεξεργασμένο) Ειλικρινά είναι τι σε βολεύει. Και εγώ είχα ξεκινήσει να τα φοράω στα αριστερά (έχει και λογική στο κούρδισμα κλπ). Μετά την δεύτερη κάσα πόρτας που χτύπησα, αναθεώρησα...😂 Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:32 μμ από Dante80 1
Mhdenistis Δημοσ. Δευτέρα στις 05:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:09 μμ Η καλύτερη επιλογή είναι αυτό, λίγο ακριβό αλλά όχι και τόσο σε σχέση με άλλα αξίζει τον κόπο. 2
Dante80 Δημοσ. Τρίτη στις 12:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:43 μμ (επεξεργασμένο) @Mhdenistis H συγκεκριμένη εταιρία είναι ιστορία, υπό την έννοια πως ξεκίνησε ως kickstarter microbrand από τους αδερφούς Morelli με την ονομασία Meccaniche Veneziane. Αν και ξεκίνησαν δυνατά, σύντομα είχαν στείλει πολλούς κουβά με προβλήματα αξιοπιστίας, φινιρίσματος αλλά και μεγάλων καθυστερήσεων στα ρολόγια που έβγαζαν. Ως αποτέλεσμα και για να φύγει η ρετσινιά τρόπω τινά, έκαναν αργότερα re-branding σε Venezianico και ξεκίνησαν ουσιαστικά εκ νέου, με καινούριο εσωτερικό προμηθευτή. Και καλά έκαναν, καθώς σήμερα η ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων τους ακολουθεί αυτήν άλλων δυνατών micros όπως η CW ή η Baltic. Φυσικά με τα χρόνια η τιμή των ρολογιών της...ακολουθεί την ίδια πορεία προς τα πάνω. Αλλά αν μπορείς να ξεπεράσεις το πρόβλημα της μάρκας θα πάρεις ένα dressy GADA ή Diver σε τιμή ενός Hamilton ή Mido, αλλά με ανώτερη ποιότητα κατασκευής, και φινίρισμα εφάμιλλο ενός Longines ή Oris που κάνει 1k+ κατ' ελάχιστον. Οπότε βουρ! -------------- Ας βάλω και μια σημερινή, καλή Τρίτη! 😎 Επεξ/σία Τρίτη στις 12:44 μμ από Dante80 8
Helionar Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Στις 13/2/2025 στις 3:37 ΜΜ, Dante80 είπε Άρτι αφιχθέν, δώρο για ένα γιατρό που με χειρούργησε τις προάλλες. Το κονσεπτ ήταν να βρω κάτι να πηγαίνει με την φόρμα του που φοράει στην δουλειά (μπορντό). 🤩 Έχω ένα θέμα με τα μπορντοροδοκόκκινα, οπότε στο τσάκ ήμουν να το καβατζώσω και να του πάρω κανένα χαλβά ένεκεν... Αλλά άντεξα. Μάλιστα πήγα και του πήρα ένα δερμάτινο και ένα σιλικόνης, να έχει και σετ τρομάρα του... Σε καλή του μεριά...εύχομαι να μην τα φάει σε γιατρούς σαν και του λόγου μου...😋 Τα λουράκια από που αν επιτρέπεται; το ένα είναι Hirsch? (μοιάζει πολύ) το σιλικόνης θα με ενδιέφερε
Dante80 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 50 minutes ago, Helionar said: Τα λουράκια από που αν επιτρέπεται; το ένα είναι Hirsch? (μοιάζει πολύ) το σιλικόνης θα με ενδιέφερε To δερμάτινο είναι το Hirsch Duke AE Burgundy με Hirsch deployant από Timemaster στην Θησέως, και το σιλικόνης είναι από τον Τουμανιάν (Tomas) στην Πανεπιστημίου (απέναντι από τον Αλεξόπουλο στην στοά Χατζηχρήστου). 1
famas Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Το μαγαζί δεν εχει on line shop ; https://gioielleriapesci.it/vendi-il-tuo-orologio/
Dante80 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, famas said: Το μαγαζί δεν εχει on line shop ; https://gioielleriapesci.it/vendi-il-tuo-orologio/ Αγόρασα με middleman σε αυτό το μαγαζί (αφού τον έψαξα ενδελεχώς) μέσα από το Chrono24. Εδώ τα ρολόγια που έχει διαθέσιμα αυτή την στιγμή. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Dante80
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα