MiKe-Dee Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Στις 2/2/2025 στις 12:05 ΠΜ, dkstopo είπε Ψαχνω κάποιον τεχνίτη να επισκευάσει έναν μπρασελέ ενός ελβετικού ρολογιού που αξία του εάν ήταν εντάξει δεν θα ξεπερνούσε τα 400 στην καλύτερη. εχω όλα τα κομμάτια απλά πρέπει να τα βάλει στην σωστή σειρά και να ασφαλίσει ένα πυράκι που βγαίνει συνέχεια. Έχω ακούσει καλό feedback για τον Ερρίκο: errikosservice.gr – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΡΟΛΟΓΙΩΝ 1
villasg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 2/2/2025 στις 12:22 ΜΜ, mr.Vox είπε Αν είσαι Αθήνα για δοκίμασε εδώ. Στεφανιδης στο κεντρο φτηνα και αψογα Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από villasg 1
slzr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Έχει ψωνίσει κανείς από creationwatches.com ? Στo scam websites checker φαίνεται legit...
famas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 16 λεπτά πριν, slzr είπε Έχει ψωνίσει κανείς από creationwatches.com ? Στo scam websites checker φαίνεται legit... Βεβαίως, το κόψαμε όμως λόγω τελωνείου.
slzr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, famas είπε Βεβαίως, το κόψαμε όμως λόγω τελωνείου. Ευχαριστώ!
someone- Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, famas είπε Βεβαίως, το κόψαμε όμως λόγω τελωνείου. Αλήθεια; Περνάει τελωνείο; Παρήγγειλα ρολόι πριν δύο βδομάδες ρε γμτ. Έβαλα την αργή αποστολή με ΕΛΤΑ χωρίς αυθεντικό κουτί.
MISKIN Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, someone- είπε Αλήθεια; Περνάει τελωνείο; Παρήγγειλα ρολόι πριν δύο βδομάδες ρε γμτ. Έβαλα την αργή αποστολή με ΕΛΤΑ χωρίς αυθεντικό κουτί. Μόλις πριν 10 μέρες παρέλαβα με αυτόν το τρόπο. Όντως το τελωνείο δε το γλυτώνεις αλλά εμένα με χρέωσε τα μισά αν το έστελνα με πληρωμένα τέλη με DHL. 1
Dante80 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Επίσης νομίζω πως σε κάποια κομμάτια έχει επιλογή προ-πληρωμής του τελωνείου πλέον. Δλδ πληρώνεις στην αγορά και δεν έχεις μετά κανένα πρόσθετο μπουγιουρντί. Αγόρασε ένας γνωστός ένα citizen προ εξαμήνου έτσι. 1
someone- Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Έχω πάρει απλό καζίο σε χρώμα που δεν έβρισκα εδώ, 28€ τι να πληρώσω άραγε..
MISKIN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 36 λεπτά πριν, someone- είπε Έχω πάρει απλό καζίο σε χρώμα που δεν έβρισκα εδώ, 28€ τι να πληρώσω άραγε.. 10.5€.... Νομίζω ότι πήραμε το ίδιο
someone- Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, MISKIN είπε 10.5€.... Νομίζω ότι πήραμε το ίδιο Το W-800H-5AV πήρα στο καφέ. Ε ρε γμτ τζάμπα το 10 άρικο. 27 € το πήρα τελικά Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από someone-
MISKIN Δημοσ. Τετάρτη στις 04:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:41 μμ Δε πήραμε το ίδιο τελικά, αλλά τόσο το πήρα και γω. Με κουτί δώρου και ελτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα