Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, BlackRose56 said:

@avacan23 το κοίταζα και εγώ την άλλη φορά. Στην ιστοσελίδα φαινόταν ωραίο, αλλά σε ένα βίντεο  στο YouTube έτσι και έτσι.

Κρίμα γιατί θα μπορούσαν να βγάλουν κάτι καλύτερο εμφανισιακά (χρώμα υλικά)

Για μένα Είναι όσο "ψεύτικο" και πλαστικό πρέπει. 

Ούτε πρέπει να είναι αρκετά καλά για να το μπερδέψεις με omega και φαίνεται σαν φτηνή απομίμηση ούτε τελείως πλαστικό για να το πεις παιδικό. 

Εχουν κανει πολύ καλή δουλειά για να ειναο στο ενδιάμεσο και να έχει τελικά δικό του χαρακτήρα. 

Καπου είδα θα βγουν και καουτσούκ Λούρακια που θα το βελτιώσουν αρκετά 

Επεξ/σία από imr
  • Like 1
Δημοσ.

Ποτέ δεν τον συμπάθησα αυτόν. Έχει κάτι το περίεργο εώς ύποπτο πάνω του. Ούτε τα ρολόγια του μου αρέσουν. Υπερκοστολογημένα και άσχημα. Δηλαδή στην ίδια κατηγορία με τα Ηublot

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!

Σκέφτομαι ένα beater (είμαι μηχανικός μέσα σε οικοδομές), αλλά το θέλω να στέκεται αξιοπρεπώς και στο γραφείο, με χαλαρά πουκάμισα και τζιν που συνήθως φοράω. Έχω ενα BB58 που το λυπάμαι στις οικοδομές και ενα g-shock 5610 για οταν θέλω ψηφιακό. Σκέφτομαι murph 38 ή sinn 556i (το sinn μου γεμίζει πιο πολύ το μάτι). Για πείτε καμιά γνώμη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

swiss made να γραφει, γιατι ακόμα και λαθος ώρα να λεει, πάλι θα δουλευει για σενα 

Επεξ/σία από dkstopo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, Dralium said:

Καλησπέρα στην παρέα!

Σκέφτομαι ένα beater (είμαι μηχανικός μέσα σε οικοδομές), αλλά το θέλω να στέκεται αξιοπρεπώς και στο γραφείο, με χαλαρά πουκάμισα και τζιν που συνήθως φοράω. Έχω ενα BB58 που το λυπάμαι στις οικοδομές και ενα g-shock 5610 για οταν θέλω ψηφιακό. Σκέφτομαι murph 38 ή sinn 556i (το sinn μου γεμίζει πιο πολύ το μάτι). Για πείτε καμιά γνώμη!

το Χάμιλτον πανέμορφο πάντως.Ειχα πάρει πριν 13 χρόνια το xcopter,το έχω ευχαριστηθεί(https://masterhorologer.com/2008/05/09/hamilton-x-copter-automatic-chronograph-watch-with-fahrenheit-celsius-temperature-converter-and-maximum-take-off-weight-m-t-o-w-calculator/)

Επεξ/σία από h3342
Δημοσ.

Το sinn ειναι swiss made? Έχω και μερικά seiko που μου αρέσουν πολύ, αλλά όχι για αυτό που περιγράφω. Αν έχεις πρόσταση (οχι alpi), ευπρόσδεκτη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Sinn κατασκευάζεται Γερμανία, ο μηχανισμός είναι Ελβετικός. 

Μια πρόταση από μένα στο concept που σκέφτεσαι, ρίξε μια ματιά στο νέο 6190

08qnSXk.png

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dante80 είπε

To Sinn κατασκευάζεται Γερμανία, ο μηχανισμός είναι Ελβετικός. 

Μια πρόταση από μένα στο concept που σκέφτεσαι, ρίξε μια ματιά στο νέο 6190

08qnSXk.png

Πολύ ωραίο και με ψυχολογησες πολύ καλά! Τι εταιρεία είναι αυτή, δεν την έχω ξαναδει! Απο specs πολυ καλη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Dralium said:

Πολύ ωραίο και με ψυχολογησες πολύ καλά! Τι εταιρεία είναι αυτή, δεν την έχω ξαναδει! Απο specs πολυ καλη

H Serica είναι Γαλλο-Ελβετική microbrand, σχετικά γνωστή στον χώρο. Το κλασσικό 6190 έχει πουλήσει αρκετά, όπως και το καταδυτικό της (5303). Το δεύτερο έχει αντιγραφεί αρκετά και από Κινέζους, πράγμα σχετικά δύσκολο για microbrand. 

Το νέο 6190 το χαλβαδιάζω εδώ και λίγο καιρό (εγώ και βασικά αρκετοί άλλοι λολ)

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Dante80 είπε

H Serica είναι Γαλλο-Ελβετική microbrand, σχετικά γνωστή στον χώρο. Το κλασσικό 6190 έχει πουλήσει αρκετά, όπως και το καταδυτικό της (5303). Το δεύτερο έχει αντιγραφεί αρκετά και από Κινέζους, πράγμα σχετικά δύσκολο για microbrand. 

Το νέο 6190 το χαλβαδιάζω εδώ και λίγο καιρό (εγώ και βασικά αρκετοί άλλοι λολ)

Και το παλιό είναι πολύ ωραίο, χαζευω video να δω τι παίζει τώρα

• Like 1
Δημοσ.

Ψαχνω κάποιον τεχνίτη να επισκευάσει έναν μπρασελέ ενός ελβετικού  ρολογιού που αξία του εάν ήταν εντάξει δεν θα ξεπερνούσε τα 400 στην καλύτερη. 
εχω όλα τα κομμάτια απλά πρέπει να τα βάλει στην σωστή σειρά και να ασφαλίσει ένα πυράκι που βγαίνει συνέχεια. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, dkstopo είπε

Ψαχνω κάποιον τεχνίτη να επισκευάσει έναν μπρασελέ ενός ελβετικού  ρολογιού που αξία του εάν ήταν εντάξει δεν θα ξεπερνούσε τα 400 στην καλύτερη. 
εχω όλα τα κομμάτια απλά πρέπει να τα βάλει στην σωστή σειρά και να ασφαλίσει ένα πυράκι που βγαίνει συνέχεια. 

Αν είσαι Αθήνα για δοκίμασε εδώ. Φτηνά και καλά. Είχα το ίδιο θέμα. Κάποιος φίλος από εδώ το site μου τον είχε προτείνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...