KrisDs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, Grfoxz είπε Μιλάω για ρολόι που θα χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση. Το μπρασελέ είναι πιο ανθεκτικό αυτό το καταλαβαίνω. Όπως ανέφεραν και τα υπόλοιπα παιδιά κοιτάς σε ελβετικό αυτόματο ρολόι. Κανένα δεν ρολόι δεν είναι αθάνατο, αλλά τα καλά ελβετικά αν τους κάνεις service ανά κάποια διαστήματα θα κρατήσουν για πολλά χρόνια και θα βρίσκεις και ανταλλακτικά. Αν ανέβεις και παραπάνω σε budget ανοίγουν και οι επιλογές σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο να λειτουργούν σήμερα ρολόγια 50 ετών. Το 50χρονο ελβετικό του μπαμπά μου δουλεύει ακόμη, είναι μιας χαμένης πλεόν ελβετικής εταιρίας και δεν έχει πάει ποτέ του για σέρβις. Το επίσης 50 ετών Zenith του πεθερού μου κάποια στιγμή χάλασε και το παράτησε, το πήγα σε ρολογά, το έφτιαξε με €50 και δουλεύει μια χαρά. Το 25 ετών φτηνό citizen μου έχει πάει μια φορά για προληπτικό σέρβις και ποτέ δεν είχε πρόβλημα, παρόλο που για 15 χρόνια δεν το έβγαλα ποτέ και πουθενά. Τα ρολόγια αντέχουν, το θέμα είναι αν εμείς θέλουμε να τα φοράμε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 7 hours ago, Grfoxz said: Μιλάω για ρολόι που θα χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση. Το μπρασελέ είναι πιο ανθεκτικό αυτό το καταλαβαίνω. quartz δεν εχει ζωη,μολις τελειωσει η μπαταρια πεθανε. αυτοματα παντα. 5 hours ago, Grfoxz said: Πολύ σωστά με ψυχολογησες. Αυτο με το καφέ λουράκι είναι ακριβώς στα γούστα. Λίγο που τα κοιτάω δεν βλέπω πουθενά κάποιος να ισχυρίζεται ότι κάποια ρολόγια θα κρατήσουν γενιές. 15-20 χρόνια λένε οι περισσότεροι. Εκτός και αν κάνεις κάθε τοσο το full service που λένε. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα δώσω αυτά τα χρήματα κάθε 5 χρόνια πχ. Οπότε ίσως έχω υπερβολικές απαιτήσεις. Τέλος, οταν λέμε ελβετικό τι μάρκες εννοούμε; 20 χρονια ειναι πολυ λιγο για αυτοματα ρολοι,υπολογιζε χωρις σερβις 50 χρονια στο χαλαρο,αμα κανεις σερβις καθε 10 χρονια ανετα γινεται αθανατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 32 λεπτά πριν, dsi44 είπε χωρις σερβις 50 χρονια στο χαλαρο, ούτε δύο φορές τη μέρα δεν θα πετυχαίνει την ώρα χωρίς σέρβις μισό αιώνα οποιοδήποτε ρολόι αλλά τέλος πάντων 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. Τρίτη στις 04:42 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:42 μμ (επεξεργασμένο) Ο ορισμός της απλότητας Επεξ/σία Τρίτη στις 04:44 μμ από Bomber-21 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex.fentagin Δημοσ. Τρίτη στις 04:53 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:53 μμ (επεξεργασμένο) sorry αν ειμαι off topic αλλα σε apple watch se 44mm ειναι συμβατα τα λουρακια των 49mm??? γιατι στο σκρουτζ σε μερικα γραφει 44mm/45mm/49mm Επεξ/σία Τρίτη στις 04:54 μμ από alex.fentagin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα