Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/9/2024 στις 12:56 ΜΜ, sakisaudi είπε

Γεια σου φιλε μου

Για εμενα ψαχνω ρολοι, εχω σχετικα λεπτο καρπο περιπου 16.5 mm , το θελω για καθημερινη χρηση (γενικα ενα all around ρολοι). Ειχα διαφορα ρολογια στο παρελθον αλλα ολα πουληθηκαν. τωρα  αυτη την στιγμη εχω ενα breitling που ειναι αψογο, αλλα θα πουληθεί κ αυτο και ψαχνω κατι αλλο.

Με 16.5 καρπό ανάλογα το ρολόι μπορείς να δεις και σε παραπάνω διάμετρο, μην περιορίζεσαι στα 36mm. Το Seamaster Professional 300m στα 42mm πιθανότατα θα σου είναι μεγάλο, αλλά θεωρητικά ένα Aqua Terra στα 38 mm ή ακόμα και ένα Planet Ocean στα 39.5 mm μπορεί να σου κάθονται καλά στον καρπό.

Οσα και να σου προτείνουμε πρέπει να τα δοκιμάσεις να δεις τι θα σου κάνει κλικ.

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

IMG_2247.jpeg

IMG_2248.jpeg

Βόλτα και βλέπω στη βιτρίνα το συλλεκτικό Ζάκυνθος της Seiko. Μπήκα και το δοκίμασα. Εντυπωσιακό. Και με ζαφείρι. Έμαθα ότι όποιος το πάρει μπαίνει και σε κλήρωση για ένα ταξίδι στη Ζάκυνθο. Είναι λέει εμπνευσμένο από το ναυάγιο στην παραλία. 

https://wornandwound.com/introducing-the-seiko-prospex-spb473-a-limited-regional-release-for-the-european-market/

• Like 11
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, avacan23 είπε

IMG_2247.jpeg

IMG_2248.jpeg

Βόλτα και βλέπω στη βιτρίνα το συλλεκτικό Ζάκυνθος της Seiko. Μπήκα και το δοκίμασα. Εντυπωσιακό. Και με ζαφείρι. Έμαθα ότι όποιος το πάρει μπαίνει και σε κλήρωση για ένα ταξίδι στη Ζάκυνθο. Είναι λέει εμπνευσμένο από το ναυάγιο στην παραλία. 

https://wornandwound.com/introducing-the-seiko-prospex-spb473-a-limited-regional-release-for-the-european-market/

Αναμφίβολα πανέμορφο, ειδικά με το άσπρο λουράκι

image.png.ca9c27215813ad8880f7530a739358fd.png

• Like 2
Δημοσ.

Οφείλω πάντως χωρίς να κάνω διαφήμιση να πω ότι στο εκπτωτικό χωριό ο Νίκος του eoro είναι πολύ καλός και ευγενικός και με χαρά άφησε να δοκιμάσω ότι ήθελα και να ρωτήσω ότι ήθελα. Και μάλλον θα πάρω ένα αλπινιστή που έχω βάλει στο μάτι από εκεί. Πρέπει να λέμε και κάτι για τα μαγαζιά γιατί έχω αντιμετωπίσει σνομπισμούς ελιτισμούς και τοξική συμπεριφορά σε πολλά μαγαζιά. ειδικά αν δεν σε ξέρουν.. 

IMG_2245.jpeg

IMG_2246.jpeg

• Like 11
Δημοσ.
3 ώρες πριν, avacan23 είπε

Οφείλω πάντως χωρίς να κάνω διαφήμιση να πω ότι στο εκπτωτικό χωριό ο Νίκος του eoro είναι πολύ καλός και ευγενικός και με χαρά άφησε να δοκιμάσω ότι ήθελα και να ρωτήσω ότι ήθελα. Και μάλλον θα πάρω ένα αλπινιστή που έχω βάλει στο μάτι από εκεί. Πρέπει να λέμε και κάτι για τα μαγαζιά γιατί έχω αντιμετωπίσει σνομπισμούς ελιτισμούς και τοξική συμπεριφορά σε πολλά μαγαζιά. ειδικά αν δεν σε ξέρουν.. 

IMG_2245.jpeg

IMG_2246.jpeg

Φοβερό ρολόι ο αλπινιστης μάλλον και μένα το επόμενο 

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση προς τους ψαγμένους του φόρουμ.

Αξίζει το χιλιάρικο το παρακάτω;

https://www.midowatches.com/en/multifort-tv-big-date-m0495261109100.html

Εννοώ τεχνικά είναι ρολόι αυτής της τιμής ή είναι overpriced;

Μου αρέσει πολύ χωρίς όμως να το έχω δει από κοντά ακόμα. (Αν το έχει δει κανείς Θεσσαλονίκη το λέει).

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Neo4 είπε

Ερώτηση προς τους ψαγμένους του φόρουμ.

Αξίζει το χιλιάρικο το παρακάτω;

https://www.midowatches.com/en/multifort-tv-big-date-m0495261109100.html

Εννοώ τεχνικά είναι ρολόι αυτής της τιμής ή είναι overpriced;

Μου αρέσει πολύ χωρίς όμως να το έχω δει από κοντά ακόμα. (Αν το έχει δει κανείς Θεσσαλονίκη το λέει).

H Mido είναι μέλος του Swatch Group (Tissot, Longines, Omega etc) και για το price point τους θεωρώ ότι είναι ποιοτικά.

Ο μηχανισμός του μοντέλου που θέλεις αν δεν κάνω λάθος, (όποιος γνωρίζει καλύτερα για τον συγκεκριμένο με διορθώνει) είναι κάποια παραλαγή του Calibre 80 (Powermatic 80 στα Tissot).

Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να βρεις διάφορα ελβετικά και όχι μόνο ρολόγια από Tissot, Hamilton, Seikο, Laco, Certina. Θα σου πρότεινα να κάνεις μια μικρή έρευνα με εναλλακτικές σε αυτή την τιμή, να κάνεις μια βόλτα από τα καταστήματα να τα δοκιμάσεις από κοντά, και να αποφασίσεις.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτό που είδα ήταν καλή τιμή. Ρώτησα αν μπορώ να πω την έκπτωση αλλά μου είπε όχι και το σέβομαι. Άλλωστε είναι θέμα διαπραγμάτευσης. Εγώ δεν έγραψα για τις τιμές αλλά για τη συμπεριφορά. Μου κάνε εντύπωση ότι χωρίς να με ξέρει με άφησε να δοκιμάσω ότι ήθελα και έβγαλε και κάτι που δεν ζήτησα απλά για να το δω. Επίσης ζήτησα κάτι και το φέρε από άλλο μαγαζί για να το δοκιμάσω. 

Να ανεβάσω και το αγαπημένο μου swatch με system 51. 

IMG_2292.jpeg

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα παρέλαβα το πρώτο μου ρολόι! Το συγκεκριμένο ειναι microbrand,  Baltic HMS 003 - Silver Blue, το όπιο ήρθε με μπλε λουράκι + το  Stitched strap Saffiano black που παραγγελα. Το ρολόι μέσα έχει των Miyota 8315 και ειναι αυτόματο.

Μπορώ να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ, το περίμενα λίγο μεγαλύτερο, κατα τα αλλα ειναι τέλειο και σε θέμα εμφάνισης και στην λειτουργιά. 

Edit: είχα την επιλογή για ανοιχτό η κλειστώ το πίσω μέρος, για προσωπικούς λογούς το πείρα κλειστό.

Μπλε λουράκι

spacer.png

spacer.png

Μαύρο λουράκι

spacer.png

spacer.png

Επεξ/σία από BlackRose56
  • Like 13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ όμορφο και κλασσικό sector σχέδιο, να το χαρείς!

Γενικά μιλώντας, η Baltic πλέον έχει ξεπεράσει την κατηγορία των microbrands, ειδικά τώρα που έχει ανοίξει και φυσικά καταστήματα σε Λονδίνο Παρίσι και Νέα Υόρκη. Και με το σπαθί της, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.  👍

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή επιλογή και vfm! Είναι  καλή η Baltic. Αν είχε λίγο καλύτερο μηχανισμό θα κτυπουσε πολύ περισσότερο μερίδιο αγοράς.. μαζί με maen, cr.ward και studio underdog είναι τα αγαπημένα μου microbrands. 

Να ανεβάσω και ‘γώ το νέο gmt 5 της seiko με άσπρο dial. για 420 ευρώ ρολόι πιστεύω αξίζει πολύ! 

IMG_2339.jpeg

• Like 12
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, villasg είπε

Μόλις έρθει θα κάνει θραύση ( που λέει και η Θεοπούλα) .

Parkside από τα Lidl

Οι καλημερα σας

IMG_20240927_105825.jpg

Τραγικό. Απομίμηση Audemars Piguet . Όσο καλά τα πάνε εκεί στα Lidl κάτι επιλογές τους με κάνουν να απορώ ειλικρινά. Πχ παπούτσια κ κάλτσες στα χρώματα Lidl κ να γράφουν με μεγάλα γράμματα Lidl. Τωρα αυτο....

image.png.738d696c75db196d26a8d4fa71749f80.png 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα τιπ για οταν αγοράζετε και φοράτε καινούριο ρολόι: Ποτε μα ποτε μην το φορέσετε όταν πότε στο κτηνίατρο  και πολύ προσοχή γενικά!

Ανακάλυψα 2 μικρές γρατζουνιες στο γυαλί, που φαίνονται μόνο όταν το έχεις στο ύψος των ματιών πλαγια....... Με μισώ.

Η βλακεία ειναι οτι δεν μπορώ να σταματήσω να  το σκέφτομαι.

Επεξ/σία από BlackRose56
  • Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...