Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, sakisaudi είπε

Καλησπέρα σας

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια ρολόγια μεχρι 8 χιλιαδες ευρω;

Για Καινούργιο (τα μεταχειρισμένα δεν τα εμπιστεύομαι σε τετοιες τιμές)

Υποχρεωτικά 36mm

Υποχρεωτικά με μπρασελέ

Αδιαβροχο 100m και πάνω

Χρωμα καντράν δεν έχω προτιμηση

Ημερομηνία η οχι δεν με πειραζει

Ευχαριστώ 

Η βασική ερώτηση ειναι , γιατί 36?

Ειναι για γυναίκα?

• Like 1
  • Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έχεις μικρό καρπό είναι η απάντηση. Αν πάρει μεγαλύτερο θα ναι άσχημο και αστείο. Σαν τον κεβιν χαρτ που φοράει χρυσά τηγανιά. Οπότε πολλές εταιρείες βγάζουν 36αρια. Η tissot πιέστηκε πολύ να βγάλει το prx σε 35αρι όπως και η χαμιλτον το μερφυ από 42 ίντσες σε 38. Ξέρω τουλάχιστον 10 άτομα με ρόλεξ oyster perpetual 36αρι που το πήραν λόγω μεγέθους καρπού ή λόγω οικονομίας στα λεφτά. Οπότε δεν παίρνουν μόνο γυναίκες ρολόγια 36αρια.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Η βασική ερώτηση ειναι , γιατί 36?

Ειναι για γυναίκα?

Οχι φιλος για άνδρα ειναι. Οι γυναίκες φορανε 36αρια;

5 ώρες πριν, avacan23 είπε

Αν έχεις μικρό καρπό είναι η απάντηση. Αν πάρει μεγαλύτερο θα ναι άσχημο και αστείο. Σαν τον κεβιν χαρτ που φοράει χρυσά τηγανιά. Οπότε πολλές εταιρείες βγάζουν 36αρια. Η tissot πιέστηκε πολύ να βγάλει το prx σε 35αρι όπως και η χαμιλτον το μερφυ από 42 ίντσες σε 38. Ξέρω τουλάχιστον 10 άτομα με ρόλεξ oyster perpetual 36αρι που το πήραν λόγω μεγέθους καρπού ή λόγω οικονομίας στα λεφτά. Οπότε δεν παίρνουν μόνο γυναίκες ρολόγια 36αρια.

Προφανως λογω καρπου. Λογω οικονομιας δεν νομιζω γτ δεν εχουν μεγαλες διαφορες στην τιμή εξαλλου τοσα χρηματα δινεις παίρνεις αυτο που σου αρέσει και που σου ταιριαζει

Δημοσ.

IMG_2201.jpeg

IMG_2202.jpeg

9650 ευρώ το 36αρι και 11250 ευρώ στις 41 ίντσες 

δυστυχώς υπάρχει διαφορά . Εγώ απλά ήθελα να τονίσω ότι δεν είναι μειονεκτικό να φοράς μικρό ρολόι αν έχεις μικρό καρπό αλλά το σωστό. Αν βάλεις μεγαλύτερο θα ναι αστείο .. το κακό είναι αν θες σπορ ή καταδυτικό ρολόι σε 36αρι.. εκεί όποιος μπορεί ας προτείνει κάτι με ενδιαφέρει και μένα από περιέργεια γιατί δεν θυμάμαι κάτι καλό να υπάρχει 

• Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, avacan23 είπε

IMG_2201.jpeg

IMG_2202.jpeg

9650 ευρώ το 36αρι και 11250 ευρώ στις 41 ίντσες 

δυστυχώς υπάρχει διαφορά . Εγώ απλά ήθελα να τονίσω ότι δεν είναι μειονεκτικό να φοράς μικρό ρολόι αν έχεις μικρό καρπό αλλά το σωστό. Αν βάλεις μεγαλύτερο θα ναι αστείο .. το κακό είναι αν θες σπορ ή καταδυτικό ρολόι σε 36αρι.. εκεί όποιος μπορεί ας προτείνει κάτι με ενδιαφέρει και μένα από περιέργεια γιατί δεν θυμάμαι κάτι καλό να υπάρχει 

Προσωπικά δεν μου αρεσει στο συγκεκριμενο datejust αυτο το μπρασελε..επισης δεν μου αρεσει στο συγκεκριμένο το bezel που ειναι ετσι καπως φανταχτερό για τα δικα μου γουστα..

Δημοσ.

36αρι καταδυτικό (300 μέτρα) βγάζει η Longines το Legend Diver, αλλά βεβαια δεν είναι ρολόι με 8Κ (είναι πολύ φθηνότερο)

Μια καλή περίπτωση που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Ω το πλάνετ όσεαν, το μικρότερο. είναι 39,5 χιλ, 600 μέτρα στεγανό, κεραμικό μπέζελ και δείχνει μικρό. Είναι εντός χρημάτων. Καλό θα ήταν κάποιος με μικρό καρπό να το δοκιμάσει. Βγαίνει σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να θες κατι κομψο σαυτα τα χρηματα αλλα μεγαλυτερο πανε εδω  :  

https://www.chrono24.com.gr/iwc/portugieser-chronograph-refiw371615-2024-full-set-ungetragen--id35699229.htm?srsltid=AfmBOop0B0QhdnjPsYoOGrKrnkWOxW03AFcqpuWv4Q6SzHa3ALWAM408fkk

αλλα και το ρολεξ πιο πανω ειναι εξαιρετικο!

Επεξ/σία από megapaixtaras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, sakisaudi είπε

Οχι φιλος για άνδρα ειναι. Οι γυναίκες φορανε 36αρια;

Συνήθως ναι.

Επειδή σίγουρα θεωρείς ότι έχεις λεπτό καρπό, ενώ 99% κάνεις λάθος, πήγαινε σε ένα κοσμηματοπωλείο, δοκίμασε πχ ένα Omega Seamaster 42mm και θα δεις ότι το 36mm είναι εντελώς λάθος επιλογή.

Αν δεν δοκιμάσεις πρώτα, δεν αγοράζεις. Νόμος.

Φωτό με καρπό 17εκ

image.png.89fbe5e58431cff442abe8b703ab7d34.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς είναι θέμα γούστου. Επίσης το μέγεθος του ρολογιού (ανάλογα και ο τύπος του βέβαια) καλό είναι να συμβαδίζει με το μέγεθος του καρπού.

Εγώ ας πούμε θεωρώ ότι ακόμη και ένας λεπτός καρπός μπορεί να υποστηρίξει εύκολα ένα ρολόι 39mm.

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Συνήθως ναι.

Επειδή σίγουρα θεωρείς ότι έχεις λεπτό καρπό, ενώ 99% κάνεις λάθος, πήγαινε σε ένα κοσμηματοπωλείο, δοκίμασε πχ ένα Omega Seamaster 42mm και θα δεις ότι το 36mm είναι εντελώς λάθος επιλογή.

Αν δεν δοκιμάσεις πρώτα, δεν αγοράζεις. Νόμος.

Φωτό με καρπό 17εκ

image.png.89fbe5e58431cff442abe8b703ab7d34.png

Προσωπικά διαφωνω για το οτι θεωρεις οτι οι γυναικες φορανε 36mm ..δεν ειναι κομψο ρε παιδι μου τι να κανουμε τωρα. εκτος αν κανουν bodybuilding.δηλαδη τα γυναικεια μεγεθη που ξεκινουν απο 24 mm δεν ταιριαζουν στους γυναικειους καρπους;;

Σου επισυνάπτω και μια φωτο απο 34mm και οχι απο 36mm ρολόι σε ανδρικό καρπο

out-of-curiosity-how-does-this-34mm-looks-on-my-wrist-v0-vbeoq6occscb1.jpg

• Like 1
Δημοσ.

τα 36αρια είναι τα κλασικά ρολόγια για άντρες, τα 2x  γυναικεία,  οτιδήποτε άλλο είναι προσωπική επιλογή, άκομψη για εμένα, εκτός εαν εχει τιποτα χρονογράφους, ταχύμετρα, ηλιακούς συλλέκτες κτλ, οπότε θέλει μεγαλύτερη κάσα για να τα χωρέσει. πχ

image.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...