zape Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου τα σεικο έχουν γίνει πολύ ακριβά πλέον. Δυστυχώς....
Dante80 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, zape said: τα σεικο έχουν γίνει πολύ ακριβά πλέον. Δυστυχώς.... Ok δεκτό αυτό - εξάλλου αυτό το επιχείρημα εξέφρασα...αλλά το Oris που έβαλε ο φίλος δεν έχει αρχική 1500€ αλλά κοντά τέσσερα χιλιάρικα. Επίσης κακή τιμή (*αν και τουλάχιστον ο μηχανισμός την εξηγεί εν μέρει). Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από Dante80 1
avacan23 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) μάλλον με παρεξηγησες...δεν συγκρινα τιμές αλλά τα dial που έχουν διχρωμία Το ρολοι της φωτό ειναι συλλεκτικό και έχει αρχική τιμή 3900 ευρώ. Εχω 3 seiko και σκοπέυω να πάρω κι άλλα. έχω βάλει στο μάτι ενα αλπινιστή για επόμενο. Ειναι αγαπημενη εταιρεία αλλα τελευταία βρίσκω να έχει αυξήσει τις τιμές σε σχεση με το μηχανισμό και το μπρασελέ του ρολογιού που πουλάει. Αν θες με 1500 ευρώ μπορω να σου προτείνω πολλά ρολογια στις μάρκες που ανέφερα και θα προσθέσω και τη mido (άντε και τη zodiac με επιφύλαξη). Αν θες να τα δώσεις για seiko καλά θα κάνεις. το ρολοι ειναι πάνω από ολα προσωπική επιλογή και ευχαρίστηση. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από avacan23 2
iznodur Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα στην ομάδα, πήρα τα χριστούγεννα ενα seiko 5 gmt πολύ ωραίο. Πρόσφατα όμως μου έκαναν δώρο ενα tissot chrono xl quartz και λεω να το αλλάξω σε κάτι αυτόματο. Γλυκοκοιτάζω το prx, το gentleman και το seastar. Το κακό ειναι πως το μαγαζί που έγινε η αγορά έχει tissot, seiko και oris οπότε δεν έχω πολλές επιλογές. Τι προτείνετε για κάπως πιο καλό ρολόρι απο το gmt seiko 5 ;
Dante80 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 36 minutes ago, iznodur said: Καλησπέρα στην ομάδα, πήρα τα χριστούγεννα ενα seiko 5 gmt πολύ ωραίο. Πρόσφατα όμως μου έκαναν δώρο ενα tissot chrono xl quartz και λεω να το αλλάξω σε κάτι αυτόματο. Γλυκοκοιτάζω το prx, το gentleman και το seastar. Το κακό ειναι πως το μαγαζί που έγινε η αγορά έχει tissot, seiko και oris οπότε δεν έχω πολλές επιλογές. Τι προτείνετε για κάπως πιο καλό ρολόρι απο το gmt seiko 5 ; Είδα χθες στην μπουτίκ κέντρο τα δύο Gradient μπλέ (1) (2) που έβγαλαν τελευταία και μου άρεσαν αρκετά σαν καντράν, ρίξτους μια ματιά από κοντά.. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από Dante80
avacan23 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου https://www.youtube.com/watch?v=zKeu-i9u-ZY πάρε αυτό. Είναι ληστεία στα 379 ευρώ 1
Dante80 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, avacan23 said: https://www.youtube.com/watch?v=zKeu-i9u-ZY πάρε αυτό. Είναι ληστεία στα 379 ευρώ Πως να το πάρει, αφού δεν έχει Citizen το μαγαζί; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από Dante80
Helionar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, Dante80 είπε Είδα χθες στην μπουτίκ κέντρο τα δύο Gradient μπλέ (1) (2) που έβγαλαν τελευταία και μου άρεσαν αρκετά σαν καντράν, ρίξτους μια ματιά από κοντά.. Απλα η αλλαγη θα του κοστισει και αλλο ενα 300αρι επιπλεον περιπου λογω της διαφορας τιμης αναμεσα στα 2 μοντελα 1
avacan23 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Θα βάζα στοίχημα ότι έχει και citizen . Αν θέλεις να σε βοηθήσουμε στείλε το μαγαζί και αν θες αυτόματο ή κουρδιστιρι μπαταρίας. Σε τίποτα στα ίδια λεφτά θα πήγαινα σε seastar. To gentlemen icy blue το δοκίμασα αλλά δεν τρελάθηκα. Έχει καλύτερο μηχανισμό από prx σε Oris το πιο φθηνό είναι 1800 ευρώ οπότε ξεφεύγεις σε seiko θα πήγαινα στο χρονογράφο αντιγραφή του Daytona
iznodur Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, avacan23 είπε Θα βάζα στοίχημα ότι έχει και citizen . Αν θέλεις να σε βοηθήσουμε στείλε το μαγαζί και αν θες αυτόματο ή κουρδιστιρι μπαταρίας. Σε τίποτα στα ίδια λεφτά θα πήγαινα σε seastar. To gentlemen icy blue το δοκίμασα αλλά δεν τρελάθηκα. Έχει καλύτερο μηχανισμό από prx σε Oris το πιο φθηνό είναι 1800 ευρώ οπότε ξεφεύγεις σε seiko θα πήγαινα στο χρονογράφο αντιγραφή του Daytona Δεν με νοιάζει να δώσω διάφορα μπορώ να φτάσω το χιλιάρικο, μάλλον θα πάω στο seastar 1000 η στο prx λόγω άλλου στιλ σου όλα τα άλλα που έχω θα πάω από βδομάδα να δω
avacan23 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Αν ανέβεις χιλιάρικο δες αυτά που είναι καλές περιπτώσεις για μένα . Αν θες κάτι πιο επίσημο dress watch και vfm για τα λεφτά του με την έννοια ότι κρατάνε τα λεφτά τους 1200 αρχική το πιο φθηνό oris https://www.oris.ch/en-US/product/watch/classic/classic-date/01-733-7719-4871-07-6-20-32?srsltid=AfmBOopIU0bycXW6SFKdW-7eQlv5sIFazpJf_NzP1K47Hil1oGMKlfcZ 780 αρχική ο αλπινιστης και 950 ο μερφυ του ιντερστελαρ Τώρα για καταδυτικό ρολόι από το seastar θα πήγαινα σε αυτό το γιαπωνέζικο θρύλο. https://www.seikowatches.com/au-en/products/prospex/special/1965_savetheocean/index Αλλά αν ξεφεύγει στα λεφτά υπάρχει και το γιαπωνέζικο Daytona https://www.seikowatches.com/au-en/products/prospex/ssc813 1
sakisaudi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σας Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια ρολόγια μεχρι 8 χιλιαδες ευρω; Για Καινούργιο (τα μεταχειρισμένα δεν τα εμπιστεύομαι σε τετοιες τιμές) Υποχρεωτικά 36mm Υποχρεωτικά με μπρασελέ Αδιαβροχο 100m και πάνω Χρωμα καντράν δεν έχω προτιμηση Ημερομηνία η οχι δεν με πειραζει Ευχαριστώ
KrisDs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, sakisaudi είπε Καλησπέρα σας Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια ρολόγια μεχρι 8 χιλιαδες ευρω; Για Καινούργιο (τα μεταχειρισμένα δεν τα εμπιστεύομαι σε τετοιες τιμές) Υποχρεωτικά 36mm Υποχρεωτικά με μπρασελέ Αδιαβροχο 100m και πάνω Χρωμα καντράν δεν έχω προτιμηση Ημερομηνία η οχι δεν με πειραζει Ευχαριστώ Πολλές επιλογές σε αυτά τα χρήματα. Γενικά θα πρότεινα να μην περιοριστείς στα 36mm γιατί παίζει ρόλο και η κάσα του ρολογιού, μπορεί δηλαδή ένα 38mm στον καρπό να φοριέται σαν να είναι μικρότερο. Για αυτό και πάντα λέμε ότι πρέπει να τα δοκιμάσουμε τα ρολόγια στον καρπό πριν τα αγοράσουμε. Από εκεί και πέρα σε αυτό το budget βρίσκεις: TAG Heuer Aquaracer 300M TUDOR Black Bay Breitling SUPEROCEAN Omega Seamaster Aqua Terra (34mm, 38mm & 41mm) και αν ανέβεις λίγο παραπάνω υπάρχει και το Rolex DateJust 36, είναι στα 100m αδιάβροχο αν δεν κάνω λάθος. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από KrisDs 1 1
avacan23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Αυστηρά στα 36αρια ρολογια υπάρχουν λίγες επιλογές. Τα συγκεκριμενα ειναι δημοφιλη και κρατάνε και τα λεφτά τους αν θεσ να τα πουλήσεις. 1)rolex op ή εξερευνητής 2) cartier santos ( ή tank) 3) omega constellation 4) zenith defy skyline or ultra thin 5) iwc davinci or πορτογάλο 6) JLC reverso Mάρκες οπως tudor, breitling, Longines, nomos, grand Seiko, tag etc. είναι πιο κάτω κατηγορία και θα θα στις προτεινα αν είχες όριο τα 5.000 ευρώ. 2
KrisDs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Καλές επιλογές απλά θέλει να είναι αδιάβροχο τουλάχιστον 100m, οπότε αυτομάτως βγαίνουν off τα JLC, IWC, Cartier Tank και Zenith Ultra Thin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα