avacan23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Το ρολόι από την ταινία interstellar. Πολύ vfm σε 38αρι πολύ καλύτερο από το παλιό 42αρι. Το μόνο αρνητικό οι αντανακλάσεις στον ήλιο λόγω ποιότητας γυαλιού. Αλλά σε ρολόγια κάτω από 1000 ευρώ δεν περιμένω να ναι όλα τέλεια. Το ρολόι του Ιντιάνα Τζοόυνς. Δε μου ταιριάζει αλλά το δοκίμασα λόγω της ταινίας. Ρολόι μπαταρίας στα 500 ευρώ… Το καλύτερο ρολόι μέχρι 400 ευρώ μαζί με το seiko gmt. Απίστευτο dial με σούπερ τιτάνιο και μόνο αρνητικό το κούμπωμα του μπρασελέ αλλά δε φαίνεται όταν το φορας 9
dkstopo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, avacan23 είπε Το ρολόι από την ταινία interstellar. Πολύ vfm σε 38αρι πολύ καλύτερο από το παλιό 42αρι. Το μόνο αρνητικό οι αντανακλάσεις στον ήλιο λόγω ποιότητας γυαλιού. Αλλά σε ρολόγια κάτω από 1000 ευρώ δεν περιμένω να ναι όλα τέλεια. Το ρολόι του Ιντιάνα Τζοόυνς. Δε μου ταιριάζει αλλά το δοκίμασα λόγω της ταινίας. Ρολόι μπαταρίας στα 500 ευρώ… Το καλύτερο ρολόι μέχρι 400 ευρώ μαζί με το seiko gmt. Απίστευτο dial με σούπερ τιτάνιο και μόνο αρνητικό το κούμπωμα του μπρασελέ αλλά δε φαίνεται όταν το φορας ποιο πήρες;
avacan23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Η απάντηση είναι γραμμένη πιο πάνω. Δε με ακούσανε και πήρε αυτό. Είναι προσωπικό γούστο το ρολόι όποτε δε μπορείς να πεις σωστό η λάθος. Το μόνο μου πρόβλημα με τα prx ότι έχουν πλαστικά μέρη στο μηχανισμό και αν χαλάσει εκτός εγγύησης θα πρέπει να πάνε στο επίσημο σέρβις όπου θα το ξανά πληρώσεις για να στο φτιάξουν…η tissot είναι πολύ δυνατή τελευταία και έβγαλε και το seastar που όσο όμορφο και να ναι σε γκρι που το είδα έχει τον powrematic 80…
avacan23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 https://www.tissotwatches.com/en-en/t1379079720100.html το ice blue της φωτό ήταν το τελευταίο prx και τώρα έβγαλε και έκδοση με καρμπόν σε μαύρο.
dkstopo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 το seastar T120.410.11.041.00 ειναι πιο ομορφο απο κοντα 1
stam28 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα στην ομάδα, η ερώτηση αφορά όσους έχουν ή γνωρίζουν από G-Shock multiband 6. Εδώ στην Ελλάδα σας έχουν δεχτεί σήμα ποτέ; Σας ευχαριστώ
Dante80 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 1 hour ago, stam28 said: Καλησπέρα στην ομάδα, η ερώτηση αφορά όσους έχουν ή γνωρίζουν από G-Shock multiband 6. Εδώ στην Ελλάδα σας έχουν δεχτεί σήμα ποτέ; Σας ευχαριστώ Αθήνα (Κουκάκι) ναι κανονικά, συνήθως ξημερώματα Κυριακής που έχει λιγότερες παρεμβολές. Εξαρτάται το σημείο που είσαι. Μια φορά την εβδομάδα βγάζω τα ατομικά στο μπαλκόνι και τα στρέφω (την κεραία μέσα, συνήθως είναι στην θέση 9) προς Γερμανία. Citizen, Seiko, Orient και Casio μου συγχρονίζουν οκ. 1
stam28 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 20 minutes ago, Dante80 said: Αθήνα (Κουκάκι) ναι κανονικά, συνήθως ξημερώματα Κυριακής που έχει λιγότερες παρεμβολές. Εξαρτάται το σημείο που είσαι. Μια φορά την εβδομάδα βγάζω τα ατομικά στο μπαλκόνι και τα στρέφω (την κεραία μέσα, συνήθως είναι στην θέση 9) προς Γερμανία. Citizen, Seiko, Orient και Casio μου συγχρονίζουν οκ. Μένω Πάτρα υπάρχει περίπτωση να ισχύει και για εδώ ή το ξεχνάω; 😄
dkstopo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 γνωρίζει καποιος τι ακρίβεια εχουν τα quartz της Tissot ;
Dante80 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 11 minutes ago, dkstopo said: γνωρίζει καποιος τι ακρίβεια εχουν τα quartz της Tissot ; Εξαρτάται από τον μηχανισμό. Σε γενικές γραμμές τα Tissot σήμερα φορούν ΕΤΑ quartz μηχανισμούς, συνήθως παίζουν έως μισό δευτερόλεπτο την μέρα. 21 hours ago, stam28 said: Μένω Πάτρα υπάρχει περίπτωση να ισχύει και για εδώ ή το ξεχνάω; 😄 Έχω φίλο που συγχρονίζει από Κρήτη οπότε μάλλον δεν θα έχεις θέμα. Αλλά όπως έγραψα εξαρτάται από την τοποθεσία (και τις τοπικές παρεμβολές). 2
stam28 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 18 minutes ago, Dante80 said: Εξαρτάται από τον μηχανισμό. Σε γενικές γραμμές τα Tissot σήμερα φορούν ΕΤΑ quartz μηχανισμούς, συνήθως παίζουν έως μισό δευτερόλεπτο την μέρα. Έχω φίλο που συγχρονίζει από Κρήτη οπότε μάλλον δεν θα έχεις θέμα. Αλλά όπως έγραψα εξαρτάται από την τοποθεσία (και τις τοπικές παρεμβολές). Καλώς, σε ευχαριστώ για την απάντηση 🙏 1
villasg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Μπαινω σε πειρασμο μεγαλο 1500€ SEIKO Prospex Zakynthos Limited Edition 1965 Recreation Automatic SPB473J1 6
sphinxgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, villasg είπε Μπαινω σε πειρασμο μεγαλο 1500€ SEIKO Prospex Zakynthos Limited Edition 1965 Recreation Automatic SPB473J1 έχει καμια διαφορα απο τα κανονικα prospex με τα 500€?
Dante80 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Prospex με 500€ και να μην έχει 4R δεν βρίσκεις πλέον. Από εκεί και πέρα, έχει την 6R35 και όχι την νέα 6R55. 1000 κομμάτια, ενδιαφέρον χρώμα. Η αρχική τιμή είναι τρελή, όπως για όλα τα νέα Seiko σήμερα. Ένα απλό SPB143 για παράδειγμα θα πρέπει να ψάξεις αρκετά για να το ρίξεις κάτω από χιλιάρικο. Και με το ένα δέκατο των χρημάτων παίρνεις κάτι τέτοιο, με αντικειμενικά καλύτερη (τα είχα/έχω και τα δύο) ποιότητα: Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2024 από Dante80 4
avacan23 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Πολύ ωραίο ρολόι αλλά πάνω από 1500 θα κοίταζα σε oris doxa και sinn. Μου θυμίζει η διαφορά στα χρώματα στο dial αυτό που δοκίμασα πρόσφατα 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα