h3342 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) το αγαπημένο μου μάγκες, casio rangeman, κάπου στα 250+ ευρώ τόχα αγοράσει πριν σχεδόν 10 χρόνια απο amazon σε μια μικρη προσφορα που ειχαν βάλει.. το φόραγα για 4-5 χρόνια πρωί βράδυ,θάλασσα -βουνό το έλιωσα και του άλλαξα μόνο το λουράκι...απίστευτο ρολόι πραγματικά.. τα τελευταία 3 χρόνια δυστυχώς το έβαλα στο συρτάρι για ενα smartwatch το huawei gt2 pro με την εξαιρετική του μπαταρία με είχε κερδίσει,με βόλευε και με την δουλειά να βλέπω τις κλήσεις.. τις τελευταίες μέρες ξανά ξεκίνησα να φοράω το rangeman.. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από h3342 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε το τσουτσούνι που έχει στις 10, τι ρόλο βαράει; το είχα πάντα απορία χονδρικά όταν βουτάς στα 300μ το ανοίγεις πριν επιστρέψεις στην επιφάνεια για να φύγει το ήλιο που υπάρχει εσωτερικά του ρολογιού και έτσι να μην σπάσει το ρολόι!!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρες! Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από Dante80 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Μασημενη τροφη......και οποιος καταλαβε καταλαβε! φαε το report. ποια ρολόγια έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Κανονίστε να κλειδώσετε θέμα που είναι ζωντανό τόσα χρόνια 😐 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiKe-Dee Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Έχει παραγγείλει κανείς από StrapsCo; Να υποθέσω ότι πέρασε τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, MiKe-Dee said: Έχει παραγγείλει κανείς από StrapsCo; Να υποθέσω ότι πέρασε τελωνείο; Είχα παραγγείλει πέρσι αν θυμάμαι καλά. Τελωνείο μέσω ΕΛΤΑ, τα προβλεπόμενα. Με είχαν κοψοχολιάσει πάντως γιατί έκανε 45 μέρες να έρθει συνολικά. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από Dante80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgebek2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου On 22/03/2024 at 15:36, Bomber-21 said: Αν δεν έχει μεγάλο καρπό, Casio Ρολόι Μπαταρίας με Ασημί Μεταλλικό Μπρασελέ EFR-S108D-7AVUEF | Skroutz.gr ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Πάντα ήθελα ένα μικρότερο 5600 οπότε όταν είδα ότι το βγάλανε σε μαύρο ματ με positive οθόνη, το αγόρασα αμέσως. Προτείνεται για όσους δεν έχουν μεγάλο καρπό. Ποιο ακριβως μοντελο ειναι αυτο που ειναι ολα τα γραμματα ασπρα χωρις κοκκινο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Στις 2/9/2024 στις 1:12 ΜΜ, jmallen3 είπε Νέο απόκτημα, Casio Edifice με ηλιακή φόρτιση και Saphire γυαλί... Ρολογαρες τα edifice...και αθάνατα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Με αφορμή αγορά φίλου που έγινε πρόσφατα με μπάτζετ 500 ευρώ. Πήρε το tissot prx. οι άλλες επιλογές ήταν το citizen forza small seconds και seiko 5 gmt. Γενικά είδα ότι τα 3 ρολόγια είναι πολύ δημοφιλή και συμφωνώ και επαυξάνω επειδή τα είδα κι εγώ και τα φόρεσα. Πια πολύ από όλα μου άρεσε το citizen με άσπρο καντραν μου που θύμιζε grand seiko και δεν μπορούσαν πιστεψω ότι κόστιζε μόνο 370 ευρώ! το prx έχει φοβερό σχήμα και μπρασελέ αλλά ο μηχανισμός του είναι για τα μπάζα και το seiko είναι τρομερό αλλά δεν μπορεί να φορεθεί και με κουστουμι και με βερμούδα όπως τα αλλά δυο. εγώ στα λεφτά αυτά θα κοίταζα αγορά από εξωτερικό σε maen manchatan , baltic roulette και Christopher ward c63. Καλή περίπτωση είναι και το orient Είναι πολύ καλό ότι με 500+ ευρώ μπορεί να πάρεις πια ένα καλό μηχανικό ρολόι που θα σου αντέξει μια ζωή και θα το χαίρεσαι κάθε μέρα. Υπάρχουν παρά πολλές επιλογές ευτυχώς και το ρολόι είναι προσωπικό γούστο αλλά είπα να γράψω τη γνώμη μου με αφορμή τι βρήκα Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από avacan23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 hours ago, avacan23 said: Με αφορμή αγορά φίλου που έγινε πρόσφατα με μπάτζετ 500 ευρώ. Πήρε το tissot prx. οι άλλες επιλογές ήταν το citizen forza small seconds και seiko 5 gmt. Γενικά είδα ότι τα 3 ρολόγια είναι πολύ δημοφιλή και συμφωνώ και επαυξάνω επειδή τα είδα κι εγώ και τα φόρεσα. Πια πολύ από όλα μου άρεσε το citizen με άσπρο καντραν μου που θύμιζε grand seiko και δεν μπορούσαν πιστεψω ότι κόστιζε μόνο 370 ευρώ! το prx έχει φοβερό σχήμα και μπρασελέ αλλά ο μηχανισμός του είναι για τα μπάζα και το seiko είναι τρομερό αλλά δεν μπορεί να φορεθεί και με κουστουμι και με βερμούδα όπως τα αλλά δυο. εγώ στα λεφτά αυτά θα κοίταζα αγορά από εξωτερικό σε maen manchatan , baltic roulette και Christopher ward c63. Καλή περίπτωση είναι και το orient Είναι πολύ καλό ότι με 500+ ευρώ μπορεί να πάρεις πια ένα καλό μηχανικό ρολόι που θα σου αντέξει μια ζωή και θα το χαίρεσαι κάθε μέρα. Υπάρχουν παρά πολλές επιλογές ευτυχώς και το ρολόι είναι προσωπικό γούστο αλλά είπα να γράψω τη γνώμη μου με αφορμή τι βρήκα Για εμένα το Seiko GMT είναι ο ορισμός του ευέλικτου ρολογιού, μπορείς να το φορέσεις ακόμη και με φόρμα-που λέει ο λόγος. Για του λόγου το αληθές, δες με τι ντυσίματα φοριιούνται τα Rolex GMT master... Δυστυχώς δεν είναι καθόλου καλή εποχή για τα μηχανικά ρολόγια από άποψη τιμής. Όλοι οι κατασκευαστές έχουν ξεφύγει σε τιμές και ζητάνε €500, όταν κάποτε ζητούσαν κάτω από τα μισά. Το SKX007 (το entry level καταδυτικό της Seiko) ήταν ρολόι των €200 και τώρα το κατώφλι είναι πια τα €500. Φυσικά ακόμη βρίσκεις στην αγορά τα "ταπεινά" citizen NY0040 κοντά στα €200 (πώς θα μπορούσαν άλλωστε να ανεβάσουν την τιμή 150% πάνω σε ρολόι που κυκλοφορεί απαράλλακτο από τα 90s) και πολλά εξαιρετικά Orient, αλλά όλοι οι άλλοι έχουν φτάσει το entry level στα €500. Το μακρινό 2007 είχα πάρει Seiko samurai τιτανίου με €300 (είμαστε πια στα 600) και σκεφτόμουν το Seiko sumo στα €500, που τώρα πια είναι ίσως στο χιλιάρικο. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, ίσως πράγματι να είναι η καλύτερη εποχή για να αγοράσει κανείς μηχανικό ρολόι! Οι Seiko και Miyota που πωλούνται ως σκέτοι μηχανισμοί καταλήγουν σε ασιάτες μικροκατασκευαστές, που δημιουργούν εξαιρετικά ρολόγια σε λογικές τιμές. Για να επαναδιατυπώσω, είναι εξαιρετικά κακή εποχή να αγοράσει κανείς μηχανικό ρολόι από παλιούς και εδραιωμένους κατασκευαστές. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από Voodooman 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 12 hours ago, avacan23 said: baltic roulette και Christopher ward c63 ναι και ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zape Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, Voodooman είπε ΓΤο μακρινό 2007 είχα πάρει Seiko samurai τιτανίου με €300 (είμαστε πια στα 600) εντυπωσιακά ρολόγια αυτά, έχω ένα τέτοιο 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Στις 4/9/2024 στις 2:46 ΜΜ, Georgebek2 είπε Ποιο ακριβως μοντελο ειναι αυτο που ειναι ολα τα γραμματα ασπρα χωρις κοκκινο; GMD-S5600 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stam28 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ομάδα, να ανεβάσω και γω το καλό μου swiss military thunderbolt το οποίο και λατρεύω. Αναμένω και το δεύτερο μου G-Shock GW-M5610U-1BER Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από stam28 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα