Bomber-21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 27 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Έλεγα να πάρω το πρασινακι αλλά σκέφτομαι ότι θα βαρεθώ το μπρασελέ πολύ σύντομα. Δεν το έχω δει από κοντά αλλά μου κάνει λίγο φτηνιάρικο και είναι κρίμα για το ρολόι. Η αλήθεια είναι ότι το μπρασελέ δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο το σώμα του ρολογιού αλλά δεν είναι και χάλια. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι κάνει θόρυβο αν δε το φοράς σφιχτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Αυτό εδώ αγόρασα προ μερικούς μήνες, το φοράω εναλλάξ με ένα Casio G Shock μεταλλικό μπρασελέ... Αξιόλογο το 5.11 δεν ξέρω ομως τι μηχανισμό έχει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Το 2020 έβρισκες ωραία ρολόγια με ζαφείρι και 100m με 90 ευρώ… Είχα καιρό να το φορέσω. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Πάρα πολύ ωραίο! Σε τι αναφέρονται τα 100mm? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Psyber said: Πάρα πολύ ωραίο! Σε τι αναφέρονται τα 100mm? 100m, δλδ 10ΑΤΜ αδιάβροχο. Το SGEH77 όπως και το SGEG99 όταν είχαν βγει ήταν πολύ VFM ρολογάκια! Διατίθενται ακόμα νομίζω (σε αρκετές παραλλαγές) στην αγορά της Μέσης Ανατολής - Ασίας. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από Dante80 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Διάβασα λάθος, ευχαριστώ για την απάντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Προχθές κάποιος εδώ έβαλε το παρακάτω link για φθηνά ρολόγια Invicta https://www.invictastores.eu/collections/pro-diver/invicta-pro-diver-46928-mens-quartz-watch-45mm/ Ενημερώνω ότι οι τιμές αλλάζουν κάθε φορά μπαίνεις στην σελίδα. Τώρα μου το βγάζει στα 66 ευρώ. Χθες το αγόρασα στα 43€ μαζί με τα 5€ ταχυδρομικά. Δεν περιμένω πολλά πράγματα. Αλλά έτσι για κάθε μέρα. Άλλη μια απάτη που μου εμφανίστηκε σήμερα και για τους άσχετους θα φανεί αληθοφανές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras22 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα στους ποιό έμπειρους, υποθέτω πολυσυζητημένο στον κόσμο των ρολογιών, ωστόσο ώντας αρχάριος θα μ ενδιέφερε η γνώμη σας. μετά απο δική σας πρόταση πήρα το citizen tsuyosa με το μπλέ καντράν. Χωρίς να έχω εμπειρία απο ρολόγια μου αρέσει πολύ, αυτόματο, με κρύσταλλο ζαφύρι, τίμιο μπρασελέ, νομίζω όχι το καλύτερο, αλλα αξιοπρεπές, ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Κι έρχομαι να ρωτήσω... Γιατί πραγματικά, εκτός απ το ρομαντικό του θέματος κι απ την αίσθηση οτι βλέπουμε το μηχανισμό κλπ κλπ, παίρνουμε αυτόματα ρολόγια, ενώ τα ρολόγια μπαταρίας είναι ποιό ακριβή, δε χρειάζεται ν ασχολλείσαι φάση το έβγαλα για 3 μέρες να το ξανα ρυθμίσω, δεν απαιτούν τόσο ακριβή συντήρηση κλπ κλπ; Θέλω να πω, εκτός απ το συναισθηματικό κομμάτι, την ιστορία που κρύβει ο χώρος της ωρολογοποιία κλπ κλπ, υπάρχουν πρακτικά πλεονεκτήματα των αυτόματων ρολογιών, που τα πληρώνουμε κι ακριβότερα; Στα μάτια μου, χωρίς καθόλου γνώσεις ωστόσο, ένα ρολόι μπαταρίας μοιάζει πολύ καλύτερο σε όλα. Ποιά είναι η γνώμη σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lousy Offcomer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Γνωρίζω ότι είμαι -σχετικά- εκτός θεματολογία αλλά παρακαλώ προτείνετε κάποιον επαγγελματία, έστω και σε π.μ, εντός Αθήνας για συντήρηση ρολογιών seiko. Αυτόματα & kinetic μηχανισμοί. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 1 hour ago, trelaras22 said: Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα στους ποιό έμπειρους, υποθέτω πολυσυζητημένο στον κόσμο των ρολογιών, ωστόσο ώντας αρχάριος θα μ ενδιέφερε η γνώμη σας. μετά απο δική σας πρόταση πήρα το citizen tsuyosa με το μπλέ καντράν. Χωρίς να έχω εμπειρία απο ρολόγια μου αρέσει πολύ, αυτόματο, με κρύσταλλο ζαφύρι, τίμιο μπρασελέ, νομίζω όχι το καλύτερο, αλλα αξιοπρεπές, ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Κι έρχομαι να ρωτήσω... Γιατί πραγματικά, εκτός απ το ρομαντικό του θέματος κι απ την αίσθηση οτι βλέπουμε το μηχανισμό κλπ κλπ, παίρνουμε αυτόματα ρολόγια, ενώ τα ρολόγια μπαταρίας είναι ποιό ακριβή, δε χρειάζεται ν ασχολλείσαι φάση το έβγαλα για 3 μέρες να το ξανα ρυθμίσω, δεν απαιτούν τόσο ακριβή συντήρηση κλπ κλπ; Θέλω να πω, εκτός απ το συναισθηματικό κομμάτι, την ιστορία που κρύβει ο χώρος της ωρολογοποιία κλπ κλπ, υπάρχουν πρακτικά πλεονεκτήματα των αυτόματων ρολογιών, που τα πληρώνουμε κι ακριβότερα; Στα μάτια μου, χωρίς καθόλου γνώσεις ωστόσο, ένα ρολόι μπαταρίας μοιάζει πολύ καλύτερο σε όλα. Ποιά είναι η γνώμη σας; Τα quartz ήταν η επανάσταση στην ωρολογοποιία, τα αυτόματα υπάρχουν μόνο για να δικαιολογούν την υψηλή τιμή λόγο τις πολυπλοκότητας του μηχανισμού, τίποτα άλλο, ούτε αξιόπιστα είναι ούτε χωρίς προβλήματα και με ακριβή συντήρηση ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, Lousy Offcomer είπε Γνωρίζω ότι είμαι -σχετικά- εκτός θεματολογία αλλά παρακαλώ προτείνετε κάποιον επαγγελματία, έστω και σε π.μ, εντός Αθήνας για συντήρηση ρολογιών seiko. Αυτόματα & kinetic μηχανισμοί. Ευχαριστώ. Στεφανιδης Εμμανουήλ Μπενάκη 5 Ομονοια 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Μια ερώτηση στους ρολογαδες φίλους του φόρουμ πως βλέπετε την tissot σαν ρολόι καταλαβαίνω έχει να κάνει με μοντέλο χρήματα και κατασκευή μηχανισμό αλλά σαν brand πως το ακούτε; Και τι price range θα επιλέγατε αν σας αρέσει η εταιρεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Κορυφαία ελβετικά είναι τα tissot, δεν είναι να αναρωτιέται κανείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, Psyber είπε Κορυφαία ελβετικά είναι τα tissot, δεν είναι να αναρωτιέται κανείς. Ποιο μοντέλο θα έπαιρνες και σε τι εύρος τιμής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Προσωπικά δεν έχω την άνεση για κάτι τόσο καλό. Ο κουμπάρος μου έχει με μηχανισμό powermatic 80 που είναι καταπληκτικό και έχει εντυπωσιακή αυτονομία. Νομίζω το συγκεκριμένο τιμολογειται κοντά στα 1000 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα