LouCi4er Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/12/2023 στις 1:31 ΜΜ, zacharis1955 είπε Στις 24/12/2023 στις 3:36 ΜΜ, zacharis1955 είπε https://www.invictastores.eu/collections/pro-diver/invicta-pro-diver-9094-mens-automatic-watch-40mm/ 79 € Είναι στα 102 αυτή τη στιγμή,αξίζει?Ήθελα κάτι φθηνό για να φοράω 20 μέρες τον χρόνο,έλεγα να πάω σε κάποιο citizen στο ~250αρι.Να πάω σε αυτό που προτεινεις? Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από LouCi4er
zacharis1955 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Είναι στα 102 αυτή τη στιγμή,αξίζει?Ήθελα κάτι φθηνό για να φοράω 20 μέρες τον χρόνο,έλεγα να πάω σε κάποιο citizen στο ~250αρι.Να πάω σε αυτό που προτεινεις? Ναι, full με 1000! https://rb.gy/w6xrnv Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από zacharis1955 1
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Τα invicta όταν είναι σε τέτοιες προσφορές μου φαίνονται πολύ καλές περιπτώσεις . Ο μόνος λόγος που κολλάω λίγο είναι ότι ένα που ειχα δει απόφαση κοντά μου φάνηκε πολύ βαρύ και δεν ξέρω αν είναι όλα έτσι ή έτυχε.
imr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, LouCi4er said: Είναι στα 102 αυτή τη στιγμή,αξίζει?Ήθελα κάτι φθηνό για να φοράω 20 μέρες τον χρόνο,έλεγα να πάω σε κάποιο citizen στο ~250αρι.Να πάω σε αυτό που προτεινεις? Για 20 μέρες μόνο θα προτιμούσα κάποιο quartz
mr.Vox Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/12/2023 στις 7:09 ΜΜ, zio10 είπε Τα invicta όταν είναι σε τέτοιες προσφορές μου φαίνονται πολύ καλές περιπτώσεις . Ο μόνος λόγος που κολλάω λίγο είναι ότι ένα που ειχα δει απόφαση κοντά μου φάνηκε πολύ βαρύ και δεν ξέρω αν είναι όλα έτσι ή έτυχε. Είναι κάποια μοντέλα πολύ βαριά. Τα Grand Diver. Έχουν ένα σύμβολο με ένα σκάφανδρο. Έχω ένα τέτοιο. Υπάρχουν όμως και τα ελαφρά Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2023 από mr.Vox 1
Hnepes Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας, θα ρωτήσω εδώ που θεωρώ πιό πιθανό να γνωρίζει κάποιος. Σε smartwatch Huawei GT 3 SE ψάχνω να εγκαταστήσω ένα face ρολογιού αναλογικού τύπου που να προσομοιάζει τις κινήσεις δεικτών μηχανικού ρολογιού που είναι «συνεχούς κίνησης» (όπως στα apple watches) και όχι το «σκαλοπατιαστό» που έχουν τα ρολόγια μπαταρίας. Όσα και αν δοκίμασα (από τα free), πάντα είναι έτσι. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τέτοια επιλογή έστω και επί πληρωμή ή δεν υποστηρίζεται καθόλου; Πώς μπορώ να ξέρω από τη λίστα ρολογιών ποιά μπορεί να είναι έτσι πριν τα αγοράσω, επειδή δεν υπάρχει προεπισκόπηση κίνησης και μπορεί να πάει τζάμπα η αγορά.
Demon Lord Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Ήρθε και το τελευταίο «αγροτεμάχιο». Seiko 5 Sports x Peanuts “Parachute” Limited Edition Αρκετά όμορφο και ποιοτικό αν και μάλλον θα του αλλάξω το λουράκι με κάποιο σε καφέ χρώμα. 14
ASFE Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Κριμα τα ρολογια που αγοραζα τα προηγουμενα χρονια. Με τα smartwatches δεν με βλεπω να ξαναφοραω... 1
BlackRose56 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, Demon Lord είπε Ήρθε και το τελευταίο «αγροτεμάχιο». Seiko 5 Sports x Peanuts “Parachute” Limited Edition Αρκετά όμορφο και ποιοτικό αν και μάλλον θα του αλλάξω το λουράκι με κάποιο σε καφέ χρώμα. Πωωωω ρε φίλε τι μου έκανες τώρα, είναι πολύ ωραίο!! Με γεια!!! 28 λεπτά πριν, ASFE είπε Κριμα τα ρολογια που αγοραζα τα προηγουμενα χρονια. Με τα smartwatches δεν με βλεπω να ξαναφοραω... Βολικά μεν, αλλά θέλουν φορτίσει συχνά! Έχεις δεί Hybrid ρολόι χειρός? Smartwatch αλλά αναλογικό σχεδιασμένο. 1
ASFE Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Οχι φιλε μου,δεν εχω δει. Τωρα αλλαξα απο ενα garmin σε ενα samsung και νομιζω εκλεισα. Η φορτιση ναι ειναι θεμα αλλα την συνηθισα πλεον. Εχουμε και ενα powerbank παντα μαζι ξερεις για ωρα αναγκης. Απλα πιο πολυ εκανα το ποστ γιατι σημερα πραγματικα στεναχωρηθηκα που τα κοιταζα στα κουτακια τους. Ολα σχεδον χωρις μπαταρια,σκονισμενα..Που καθε μερα εβαζα και αλλο πχ αναλογα το ντυσιμο. Οκ δεν μιλαω για πανακριβα ρολογια, εκει απο 200 εως 500 πχ. Εξαιρεση το tag 🥰 Στειλε παντως αν θες 2-3 hybrid ετσι για ενημερωτικους λογους. 1
Voodooman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 13 hours ago, ASFE said: Κριμα τα ρολογια που αγοραζα τα προηγουμενα χρονια. Με τα smartwatches δεν με βλεπω να ξαναφοραω... Δυστυχώς το ίδιο ισχύει και για εμένα... Όσο καιρό είχα το Garmin 645, τα πράγματα ήταν υπό έλεγχο, αισθητικά δεν με ξετρέλαινε, δεν ήταν και εξαιρετικά ανθεκτικό, οπότε το φορούσα αποκλειστικά στο τρέξιμο. Από τη στιγμή που πήρα το Fenix 6 pro, τα υπόλοιπα ρολόγια άρχισα να τα φοράω όλο και λιγότερο. Οι ειδοποιήσεις, τα watch faces, η ανθεκτικότητα, η διάρκεια της μπαταρίας και οι υπόλοιπες λειτουργίες (ξυπνητήρι, χρονόμετρο κτλ κτλ) κατέστησαν τα υπόλοιπα αχρείαστα. Ο λόγος που δεν πήρα το Fenix 7 Solar σε τιτάνιο ήταν αυτός και μόνο, γιατί τότε δεν θα φορούσα κανένα άλλο ρολόι πουθενά, εκτός από ξεχωριστές περιστάσεις. Το Garmin τα αντικατέστησε όλα και, θεωρητικά, θα μπορούσα να πουλήσω όλα τα υπόλοιπα, εκτός από δύο.
BlackRose56 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Ένα αρθώ για hybrid watches για όσους ενδιαφερθούν στο μελών ! https://www.firstclasswatches.co.uk/blog/2021/08/what-is-a-hybrid-watch-definition-and-recommendations/
LouCi4er Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Στις 27/12/2023 στις 7:20 ΜΜ, imr είπε Για 20 μέρες μόνο θα προτιμούσα κάποιο quartz Μαλλον θα κανω την υπερβαση τροπος του λεγειν και θα παω για ενα eco-drive που εχω δει στα ~500€.
Dante80 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, LouCi4er said: Μαλλον θα κανω την υπερβαση τροπος του λεγειν και θα παω για ενα eco-drive που εχω δει στα ~500€. Απλά να θυμάσαι να το αφήνεις κάπου με φως (δεν χρειάζεται στον ήλιο, κάπου μέσα στο δωμάτιο) όταν δεν το χρησιμοποιείς. Ας πούμε σε ένα ράφι. Μην το βάλεις σε συρτάρι/στο κουτί του τις υπόλοιπες 345 μέρες, θα διαλύσεις τον πυκνωτή. Ποιο citizen σκέφτεσαι να πάρεις; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2023 από Dante80 2
MiKe-Dee Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Ταξίδεψα πρόσφατα στην Γερμανία και αγόρασα το Hamburg της Sternglas, το οποίο δυστυχώς έχει μια αστοχία στην κατασκευή με αποτέλεσμα να χάνει χρόνο. Εν τέλει, το επέστρεψα. Αν και διστακτικός, κατέληξα στο Naos της ιδιας εταιρείας βρίσκοντας ένα γενναίο κουπόνι για το eshop με τελική τιμή 125€ περίπου. Για όσους θέλουν ένα φτηνό ρολόι Bauhaus, νομίζω είναι μια εξαιρετική επιλογή! 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα