KX7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Eσύ καλά το έχεις πιάσει, αλλά δυστυχώς αυτή η εταιρεία είναι μετριοπληρώτρια. Οπότε 200+ για ρολόι τώρα δεν υπάρχουν. Σε 2-3 χρόνια, πολύ πιθανόν. Ευχαριστώ πάντως! Mετά από βόλτα χθες κέντρο, βρήκα αυτό στα 50ε, συμπεριλαμβανομένου δερμάτινου λουριού σε χρώμα προτιμήσεώς μου. Μάλλον θα πάω σε σκούρο καφέ χωρίς γαζί. Το προτίμησα με διαφορά έναντι άλλων, καθώς απουσιάζουν τα καγκουριλίκια με 35 δείκτες, ύψος 18 εκατοστά και τζιτζιβιλόνια να ξεπετάγονται από παντού. Είναι λιτό, ελαφρύ, κομψότατο. Λοιπον, κουστουμι απο τα H&M, τα Ζαρα ειναι εκτος budget, ρολοι απο την Αγια Βαρβαρα, τωρα εαν δεν λεει την ωρα σωστα, κοιτα την απο το κινητο η ρωτα στον δρομο περαστικο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Με κίνδυνο να γίνω ballbreaker, μπορώ να πω (επιεικώς) ότι το μαμήσατε το θέμα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Αξιοπρεπέστατο το Casio που πόσταρες. Μην το σκέφτεσαι άλλο. 11 minutes ago, Psyber said: Αξιοπρεπέστατο το Casio που πόσταρες. Μην το σκέφτεσαι άλλο. και λίγα λες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, MikhailBakurin said: Mετά από βόλτα χθες κέντρο, βρήκα αυτό στα 50ε, συμπεριλαμβανομένου δερμάτινου λουριού σε χρώμα προτιμήσεώς μου. Μάλλον θα πάω σε σκούρο καφέ χωρίς γαζί. Το προτίμησα με διαφορά έναντι άλλων, καθώς απουσιάζουν τα καγκουριλίκια με 35 δείκτες, ύψος 18 εκατοστά και τζιτζιβιλόνια να ξεπετάγονται από παντού. Είναι λιτό, ελαφρύ, κομψότατο. Είναι μια χαρά για την δουλειά που το θες, προχώρα άφοβα. ... Καλησπέρες, ας βάλουμε και μια σημερινή.. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από Dante80 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a_f_a Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 hours ago, MikhailBakurin said: 2-3 χρόνια, πολύ πιθανόν. Ευχαριστώ πάντως! Mετά από βόλτα χθες κέντρο, βρήκα αυτό στα 50ε, συμπεριλαμβανομένου δερμάτινου λουριού σε χρώμα προτιμήσεώς μου. Πολύ όμορφο και σε εξαιρετική τιμή! Με υγεία! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από a_f_a 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, Επειδή αυτή τη στιγμή έχω τα ρολόγια μου χύμα από εδώ κι από εκεί στο σπίτι, είτε στο κομοδίνο, είτε στο γραφείο, θα ήθελα να ρωτήσω: Εσείς χρησιμοποιείτε κάποια θήκη; Αν ναι, ποια, και πόσο ικανοποιημένοι είστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Θηκες απο Aliexpress και μεσα στην ντουλαπα μαζεμενα και προστατευμενα 10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Βλέπω έχεις μερικά ρολόγια 🤣🤣🤣 Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη; γενικά δεν το έχω με το Ali, με χαώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, foniki_melitzana είπε Βλέπω έχεις μερικά ρολόγια 🤣🤣🤣 Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη; γενικά δεν το έχω με το Ali, με χαώνει πανε χρονια που τις ειχα παρει , δεν ξερω τι παιζει τωρα , παρε μια ιδεα https://www.aliexpress.com/item/1005001454476414.html https://www.aliexpress.com/item/1005006208880329.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Έχω παπι supercub 125 σε μπλε την επανέκδοση του 2020. Σήμερα πήρα αυτό. Δεν είναι κάτι σπουδαίο. Από 450 το πηρα 370 αλλά είναι συλλεκτικό από την σεικο για την επανέκδοση του supercub. Βγαίνει και σε μπλε όπως το παπί που έχω αλλά το μαύρο έχει πολύ καλύτερη ποιότητα . 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μια χαρά σπουδαίο είναι. Η τρέχουσα σειρά seiko 5 θεωρείται από πολλούς ότι θα γίνει συλλεκτική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Στις 10/11/2023 στις 5:26 ΜΜ, foniki_melitzana είπε Καλησπέρα, Επειδή αυτή τη στιγμή έχω τα ρολόγια μου χύμα από εδώ κι από εκεί στο σπίτι, είτε στο κομοδίνο, είτε στο γραφείο, θα ήθελα να ρωτήσω: Εσείς χρησιμοποιείτε κάποια θήκη; Αν ναι, ποια, και πόσο ικανοποιημένοι είστε; έχω αυτή και είναι μια χαρά Rothenschild Ξύλινη Θήκη με διάφανο καπάκι για 20 ρολόγια με συρτάρι σε Καφέ χρώμα RS-2350-20C | Skroutz.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.invictastores.eu/collections/pro-diver/invicta-pro-diver-29178-mens-automatic-watch-42mm/ 79 € Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από zacharis1955 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 On 10/11/2023 at 17:26, foniki_melitzana said: Καλησπέρα, Επειδή αυτή τη στιγμή έχω τα ρολόγια μου χύμα από εδώ κι από εκεί στο σπίτι, είτε στο κομοδίνο, είτε στο γραφείο, θα ήθελα να ρωτήσω: Εσείς χρησιμοποιείτε κάποια θήκη; Αν ναι, ποια, και πόσο ικανοποιημένοι είστε; Κουτί από δώρο-ποτά που μου είχαν κάνει πριν από χρόνια και μαξιλαράκια από τα κουτιά των ρολογιών 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δεν έχω μαξιλαράκια, αλλά μάλλον θα παραγγείλω και θα κάνω κάτι τέτοιο κι εγώ μέχρι να δω κάτι που να μου αρέσει πολύ ☺️ Υγ πανέμορφο το omega. Θέλω κι εγώ ένα speedmaster κάποια στιγμή Υγ2 ποιο είναι δίπλα στο omega με το μπεζ λουράκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα