Dante80 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πιο κυριλέ λουράκι συνήθως, και καλύτερο για πληκτρολόγηση. Αυτά που έβαλε ο φίλος Cirith είναι μαζεμένα, μια χαρά όποιο και να επιλέξεις. Θα πήγαινα εδώ. https://www.skroutz.gr/s/6578778/Casio-Roloi-Mpatarias-me-Mayro-Dermatino-Louraki-MTP-1302PL-1AVEF.html Το έχω σε μπλέ σκούρο και είναι ταμάμ. Δύο σημερινές. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από Dante80 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cirith Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Όπως είπε και ο Dante, το δερμάτινο λουράκι θεωρείται πιο "επίσημο" από το μπρασελέ, αν και σε καθημερινό εργασιακό περιβάλλον δεν θα απέκλεια και αυτό, Επιπλέον, το λουράκι είναι λίγο ως πολύ ελαφρύτερο από μπρασελέ, κάτι που το καθιστά πιο άνετο. Τα digital πράγματι είναι πιο σπορ επιλογή, αλλά αυτά που πρότεινα θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια πιο... χίπστερ (έστω, εκκεντρική) επιλογή για τη χρήση που το προορίζεις. Ειδικά το AQ-230A είναι "μπαλαντέρ". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Χμμ, δεν πρέπει να σας πω πού δουλεύω, γιατί εκτός του ότι απαγορεύεται, θα με βρίσετε που δε δίνω πολλά παραπάνω χρήματα. Τελοσπάντων, ευτυχώς με τα νέα σας ποστ ξεκαθαρίσατε κάπως την κατάσταση, γιατί ήμουν έτοιμος και μπρασελέ να πάρω και το ψηφιακό - σπορ A700 που μου άρεσε λόγω λεπτότητας + ξυπνητηριού. Και θα ξεφτιλιζόμουν, γιατί αναμένεται από εμένα να είμαι πολύ συντηρητικά τυπικός με την ένδυση - αξεσουάρ, επ' ουδενί χιπστερ, χαλαρός, δροσερός ή εκκεντρικός. Δεν χρειάζεται να είμαι ντυμένος ακριβά (αν και δεν είναι πρόβλημα), απλά πρέπει να είμαι ως περιέγραψα. Τώρα, αν "φαίνομαι" και ακριβοντυμένος, χωρίς να είμαι, ακόμα καλύτερα. Βέβαια, μπορώ να το πάρω και να το κρύβω κάτω από πουκάμισο - κοστούμι, γιατί εμένα μ' άρεσε. Ή να το πάρω στην έκδοση υφασμάτινου λουριού, αν το μπρασελέ δε θεωρείται "επίσημο". Το AQ230A το ψιλο-ακούω, φαίνεται λίγο σαν λίγο απ' όλα γι' αυτό που θέλω, αλλά δεν το βλέπω σε δέρμα... Το MTP-1302 είναι μία ωραιότατη κλασικούρα, εκεί θα πάω για ασφάλεια μου φαίνεται. Θα κοιτάξω μήπως το βρω με καφέ λουρί και χωρίς λευκή ραφή. Αν και είχα φτιαχτεί με τα 6mm ύψος του Α700... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 5/11/2023 στις 10:35 ΜΜ, MikhailBakurin είπε Και θα ξεφτιλιζόμουν, γιατί αναμένεται από εμένα να είμαι πολύ συντηρητικά τυπικός με την ένδυση - αξεσουάρ... το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και όλο λέω άστο αλλά πραγματικά αδυνατώ να σκεφτώ δουλειά στην οποία κάποιος θα ξεφτυλιζόταν (!!!), οπως αναφέρεις, με το να φορέσει "λάθος" ρολόι... υπάρχουν ρολόγια ποιο κατάλληλα και λιγότερο κατάλληλα για κάποιες εκδηλώσεις ακόμα και δουλειές (?) ισως... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από Evgenios_V 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, Evgenios_V said: το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και όλο λέω άστο αλλά πραγματικά αδυνατώ να σκεφτώ δουλειά στην οποία κάποιος θα ξεφτυλιζόταν (!!!), οπως αναφέρεις, με το να φορέσει "λάθος" ρολόι... υπάρχουν ρολόγια ποιο κατάλληλα και λιγότερο κατάλληλα για κάποιες εκδηλώσεις ακόμα και δουλειές (?) ισως... Υπάρχουν επάγγελματα που είναι πολύ του φαίνεσθαι με νοοτροπία αφεντικού περασμένου αιώνα. Πωλητης, δημοσιογράφος που βγαίνει tv, η σε βουλή/πολιτικο γραφείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Στις 5/11/2023 στις 10:35 ΜΜ, MikhailBakurin είπε Χμμ, δεν πρέπει να σας πω πού δουλεύω, γιατί εκτός του ότι απαγορεύεται, θα με βρίσετε που δε δίνω πολλά παραπάνω χρήματα. Τελοσπάντων, ευτυχώς με τα νέα σας ποστ ξεκαθαρίσατε κάπως την κατάσταση, γιατί ήμουν έτοιμος και μπρασελέ να πάρω και το ψηφιακό - σπορ A700 που μου άρεσε λόγω λεπτότητας + ξυπνητηριού. Και θα ξεφτιλιζόμουν, γιατί αναμένεται από εμένα να είμαι πολύ συντηρητικά τυπικός με την ένδυση - αξεσουάρ, επ' ουδενί χιπστερ, χαλαρός, δροσερός ή εκκεντρικός. Δεν χρειάζεται να είμαι ντυμένος ακριβά (αν και δεν είναι πρόβλημα), απλά πρέπει να είμαι ως περιέγραψα. Τώρα, αν "φαίνομαι" και ακριβοντυμένος, χωρίς να είμαι, ακόμα καλύτερα. Βέβαια, μπορώ να το πάρω και να το κρύβω κάτω από πουκάμισο - κοστούμι, γιατί εμένα μ' άρεσε. Ή να το πάρω στην έκδοση υφασμάτινου λουριού, αν το μπρασελέ δε θεωρείται "επίσημο". Το AQ230A το ψιλο-ακούω, φαίνεται λίγο σαν λίγο απ' όλα γι' αυτό που θέλω, αλλά δεν το βλέπω σε δέρμα... Το MTP-1302 είναι μία ωραιότατη κλασικούρα, εκεί θα πάω για ασφάλεια μου φαίνεται. Θα κοιτάξω μήπως το βρω με καφέ λουρί και χωρίς λευκή ραφή. Αν και είχα φτιαχτεί με τα 6mm ύψος του Α700... Μητσοτάκη εσύ;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, imr είπε Υπάρχουν επάγγελματα που είναι πολύ του φαίνεσθαι με νοοτροπία αφεντικού περασμένου αιώνα. Πωλητης, δημοσιογράφος που βγαίνει tv, η σε βουλή/πολιτικο γραφείο. ok ΙΣΩΣ για αυτά να μπορώ να τα δικαιολογήσουμε... αλλά πέραν των ειδικών αυτών "επαγγελμάτων", δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να μπορεί να δικαιολογήσει το "αγχος" του να μην ξεφτυλιστεί κάποιος φορώντας λάθος ρολόι... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από Evgenios_V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 7 minutes ago, Evgenios_V said: ok ΙΣΩΣ για αυτά να μπορώ να τα δικαιολογήσουμε... αλλά πέραν των ειδικών αυτών "επαγγελμάτων", δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να μπορεί να δικαιολογήσει το "αγχος" του να μην ξεφτυλιστεί κάποιος φορώντας λάθος ρολόι... E ναι, ακομα και σε αυτες τις περιπτωσεις μαλλον το αφεντικο/προισταμενος ειναι περιεργος η ο φιλος πολυ ψαρωμενος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, imr said: Υπάρχουν επάγγελματα που είναι πολύ του φαίνεσθαι με νοοτροπία αφεντικού περασμένου αιώνα. Από όλα τα κακεντρεχή και ανόητα παραπάνω σχόλια, αυτό είναι το μόνο κοντά στην πραγματικότητα. Αν αλλάξεις το "περασμένου αιώνα" με το "περασμένΩΝ αιώνΩΝ". Ίσως και χιλιετιών. Μέχρι εκεί. Μετά, έχω NDA. Επιστροφή στα ρολόγια. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 30 minutes ago, MikhailBakurin said: Από όλα τα κακεντρεχή και ανόητα παραπάνω σχόλια, αυτό είναι το μόνο κοντά στην πραγματικότητα. Αν αλλάξεις το "περασμένου αιώνα" με το "περασμένΩΝ αιώνΩΝ". Ίσως και χιλιετιών. Μέχρι εκεί. Μετά, έχω NDA. Επιστροφή στα ρολόγια. Δεν νομίζω ότι είχες παντως κακεντρεχή σχόλια εδώ μέσα, ίσα ίσα. Εφοσον θέλεις dress watch χωρις να ξοδευτείς απλά βρες ένα οποιοδήποτε αναλογικό Casio με δερμάτινο λουράκι. Θα κρατήσει αρκετά χρόνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, imr είπε Δεν νομίζω ότι είχες παντως κακεντρεχή σχόλια εδώ μέσα, ίσα ίσα. Εφοσον θέλεις dress watch χωρις να ξοδευτείς απλά βρες ένα οποιοδήποτε αναλογικό Casio με δερμάτινο λουράκι. Θα κρατήσει αρκετά χρόνια. Λίγο χιούμορ δεν έβλαψε κανένα ειδικά χωρίς να υπάρχει υποψία προσβολής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε Μέχρι εκεί. Μετά, έχω NDA. Επιστροφή στα ρολόγια. Αγαπητέ Καλημέρα, NDA --> Non Disclosure Agreement γίνεται για να προστατευθούν τα μυστικά μιας εταιρίας απο το να διαρεύσουν στον ανταγωνισμό και υπάρχουν αρκετοί κλάδοι και εταιρίες που το εφαρμόζουν με υπαλλήλους τους οπότε ειναι μια σύνηθης πρακτική. ΔΕΝ αφορά το να αναφέρει κάποιος το που δουλευει (όνομα εταιρίας κτλ.) εκτός και αν δουλεύει κάποιος για την ΜΙ6 κτλ. αλλά εκεί λογικά δεν μιλάμε για NDA. απο εκεί και πέρα το θέμα με το που δουλευεις και δη το ονομα της εταιρίας και οτι δεν μπορείς να μας πεις καθως και οτι θα σε κράξουμε για το οτι δεν θέλεις να ξοδεψεις περισσότερα κτλ. το έφερες εσύ στο τραπέζι, δεν θέλησε κανείς να το αναφέρεις ουτε καν να ανεβείς απο το μπάτζετ σου, ο συμφουρμίτης προηγούμενος σου έδωσε ξεκάθαρες λύσεις και στις ταξινόμησε ακριβώς στα δικά σου κριτίρια για να σε βοηθήσει να επιλέξεις. Αυτό που σχολιάστηκε δεν αφορούσε το που δουλεύεις (που όπως πρωείπα δεν ζητήσε κανείς απο εδώ να μάθει) αλλά το οτι θα "ξεφτυλιστείς" οπως ανέφερες για το λάθος ρολόι μιας και θεωρήθηκε υπερβολικό να γίνει κάτι τέτοιο για το λάθος "τυπου" ρολόι. Γενικότερα ενας ανθρωπος δεν μπορεί να θεωρεί οτι ξεφτυλίζεται αυτός ή κάποιος άλλος για τόσο απλές επιλογές στην ζωή του οπως πχ ενα ρολόι, ρούχο κτλ. Καλημέρα σε όλους Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από Evgenios_V 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, Evgenios_V said: δουλεύει κάποιος για την ΜΙ6 κτλ. αλλά εκεί λογικά δεν μιλάμε για NDA. Πώς λέγεται αυτό; Κατά τα λοιπά, θέμα ήταν τα χιούμορ ΚΨΜ - φτηνά σχολιάκια τύπου "είσαι ο μητσοτάκης" , "εισαι ψαρωμένος" , "μήπως είσαι τηλεπλασιέ". Ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο και έλαβα (ευτυχώς) συγκεκριμένες απαντήσεις από 2 ανθρώπους. Το πού (δεν) δουλεύω το έφερα στη συζήτηση ακριβώς για να κοπεί ο αχρείαστος και ανόητος χαβαλές που μερικοί επιμένουν να κάνουν. Ό,τι γράφω, έχω λόγο που το γράφω. Και το "ξεφτιλιστώ" είναι προσεκτική επιλογή ρήματος, από το εκ και το ευτελίζομαι. Το ότι έχει επικρατήσει στη Ν. Ελληνική αργκώ να έχει βαρύτερη σημασία, πόρρω απέχει από την πραγματική του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a_f_a Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Νομίζω οτι η εταιρεία που δουλεύεις (αν κατάλαβα σωστά από ελάχιστα στοιχεία που είχες αναφέρει σε άλλο ποστ) ειναι πολύ γνωστή για το uniform dress code της. Μάλιστα ήταν γνωστό εκ της ιδρύσεώς της αυτό το χαρακτηριστικό (κομματι του μπραντ της). Οπότε κατανοώ για ποιό λόγο θέτεις θέμα για το πως θα σε δούν. Για να ενταχθείς, πέρα απο το γνωστικό αντικείμενο, καλώς ή κακώς θα πρέπει να "ενταχθείς" ως ενα σημείο και στο θέμα της εταιρικής κουλτούρας. Αν και τα ρολογια που προτάθηκαν ειναι συμπαθητικά και τίμια, θεωρώ οτι θα πρέπει να πας σε κάτι σαν Σεϊκο (και ιδανικά σε επιπεδο μηχανικού ρολογιου Σεϊκο). Πχ. Μπαταριας - https://vitopoulos.gr/en/men-s-watches/31320-seiko-essential-time-brown-leather-strap.html - https://vitopoulos.gr/en/men-s-watches/31936-seiko-essential-time-brown-leather-strap.html Μηχανικά - : - https://vitopoulos.gr/en/men-s-watches/28772-seiko-presage-automatic-silver-stainless-steel-bracelet.html - https://www.rist.gr/gr/seiko-presage-basic-line-mens-srpb43j1.html - https://www.chronoro.gr/product/seiko-presage-cocktail-time-midnight-blue-moon-automatic-brown-leather-strap-srpk15j1/ Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από a_f_a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Eσύ καλά το έχεις πιάσει, αλλά δυστυχώς αυτή η εταιρεία είναι μετριοπληρώτρια. Οπότε 200+ για ρολόι τώρα δεν υπάρχουν. Σε 2-3 χρόνια, πολύ πιθανόν. Ευχαριστώ πάντως! Mετά από βόλτα χθες κέντρο, βρήκα αυτό στα 50ε, συμπεριλαμβανομένου δερμάτινου λουριού σε χρώμα προτιμήσεώς μου. Μάλλον θα πάω σε σκούρο καφέ χωρίς γαζί. Το προτίμησα με διαφορά έναντι άλλων, καθώς απουσιάζουν τα καγκουριλίκια με 35 δείκτες, ύψος 18 εκατοστά και τζιτζιβιλόνια να ξεπετάγονται από παντού. Είναι λιτό, ελαφρύ, κομψότατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα