Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, villasg είπε

https://www.facebook.com/watch.services.mavridis/

επισης ο κος Βασιλης Στεφανιδης στην ομονοια Εμμανουήλ Μπενάκη 5 

Αυτός ο Μαυρίδης δεν βλέπω να έχει διεύθυνση ή τηλέφωνο στο παραπάνω link. Ένας μηχανισμός πάντως  ΝΗ35Α καινούργιος παραγγελία από ebay έχει περίπου στα 30 ευρώ. Δεν ξέρω αν δεχθούν να τους τον πάω και να τον περάσουν. 

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 minutes ago, mr.Vox said:

Αυτός ο Μαυρίδης δεν βλέπω να έχει διεύθυνση ή τηλέφωνο στο παραπάνω link. Ένας μηχανισμός πάντως  ΝΗ35Α καινούργιος παραγγελία από ebay έχει περίπου στα 30 ευρώ. Δεν ξέρω αν δεχθούν να τους τον πάω και να τον περάσουν. 

Με είχες ρωτήσει για αυτόν προ τριετίας, και σου έστειλα το τηλέφωνό του με PM. Τσέκαρε το inbox σου (αν το έχεις σβήσει, πες μου να στο ξαναστείλω). 

ΥΓ: ΝΗ35 γνήσιο με μεταφορικά στα 30€ δεν βρίσκεις (ειδικά αν ο πωλητής είναι Κίνα). Αντίγραφο κινέζικο που πωλείται ως "genuine SEIKO parts" ναι. 

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Joanna000 said:

Καλησπέρα ! Θα ήθελα όποιος γνωρίζει γνώμη για τα sunto. Μου αρέσουν πολύ σαν smartphones και θα ήθελα φέτος τα Χριστούγεννα να κάνω ένα τέτοιο δώρο στον εαυτό μου! Ποιο θα μου προτείνατε? Budget γύρω στα 300€+- και διάμετρος γύρω στα 45-50 αλλά δεν ξέρω αν θα είναι άσχημο για γυναικείο χέρι αν είναι πολύ μεγάλο . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τα Suunto δεν είναι ακριβώς smartwatches, είναι ρολόγια για αθλητές. Πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που σου αρέσει, σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις και σε αθλητικές δραστηριότητες; 

Γενικά η Suunto δεν είναι στα καλύτερά της. Πριν ενάμιση χρόνο άλλαξε ξανά ιδιοκτήτες και βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης, ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί τους άλλους τρεις (Garmin, Polar, Coros). Αν έπρεπε οπωσδήποτε να αγοράσω Suunto, το μόνο που θα σκεφτόμουν θα ήταν το 9 peak pro.

Tα 45mm είναι πάρα πολύ μεγάλο για ένα συνηθισμένο γυναικείο χέρι, αλλά επειδή είναι sportswatch, δεν ενοχλεί υπερβολικά. Τα 50mm είναι μη διαχειρίσμο από γυναίκα κατά τη γνώμη μου. Η χρυσή τομή είναι γύρω στα 42-43.

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Με είχες ρωτήσει για αυτόν προ τριετίας, και σου έστειλα το τηλέφωνό του με PM. Τσέκαρε το inbox σου (αν το έχεις σβήσει, πες μου να στο ξαναστείλω). 

ΥΓ: ΝΗ35 γνήσιο με μεταφορικά στα 30€ δεν βρίσκεις (ειδικά αν ο πωλητής είναι Κίνα). Αντίγραφο κινέζικο που πωλείται ως "genuine SEIKO parts" ναι. 

Μαλαισίας.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα και από μενα  το θηρίο rangeman για κάθε μέρα

και που και που το aqualand της citizen

το επόμενο θα ειναι κάποιο αυτόματο καταδυτικο, γλυκοκοιτάζω το CITIZEN  ΝΥ0040 

370312820_857597905957049_2721441213346921778_n.jpg

395875197_672979761262794_5060714319495567536_n.jpg

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Voodooman είπε

Τα Suunto δεν είναι ακριβώς smartwatches, είναι ρολόγια για αθλητές. Πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που σου αρέσει, σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις και σε αθλητικές δραστηριότητες; 

Γενικά η Suunto δεν είναι στα καλύτερά της. Πριν ενάμιση χρόνο άλλαξε ξανά ιδιοκτήτες και βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης, ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί τους άλλους τρεις (Garmin, Polar, Coros). Αν έπρεπε οπωσδήποτε να αγοράσω Suunto, το μόνο που θα σκεφτόμουν θα ήταν το 9 peak pro.

Tα 45mm είναι πάρα πολύ μεγάλο για ένα συνηθισμένο γυναικείο χέρι, αλλά επειδή είναι sportswatch, δεν ενοχλεί υπερβολικά. Τα 50mm είναι μη διαχειρίσμο από γυναίκα κατά τη γνώμη μου. Η χρυσή τομή είναι γύρω στα 42-43.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Ναι το χρειάζομαι και για αθλητικές δραστηριότητες. Έχεις να μου προτείνεις κάποια αξιόλογη εταιρεία αντίστοιχη της sunto?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, Joanna000 said:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Ναι το χρειάζομαι και για αθλητικές δραστηριότητες. Έχεις να μου προτείνεις κάποια αξιόλογη εταιρεία αντίστοιχη της sunto?

Η εύκολη επιλογή είναι η Garmin. Είναι η μεγαλύτερη εταιρία του χώρου και η πιο ακριβή συγκριτικά. Το Forerunner 255 είναι το πιο οικονομικό από τα πραγματικά αξιόλογα μοντέλα της. Πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας, έγχρωμη οθόνη η οποία όσο πιο δυνατός ο ήλιος, τόσο πιο ζωντανή φαίνεται, βασικές λειτουργίες smartwatch (ειδοποιήσεις και δυνατότητα αποστολής μηνύματος μέσα από το ρολόι), εξαιρετικό GPS και μέτρηση παλμών και πολύ καλό app. 

Το μοντέλο των 41mm (255 S) μάλλον ταιριάζει περισσότερο σε γυναίκα, αλλιώς αν πας στο 255 των 46mm, κερδίζεις μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και λίγο μεγαλύτερη οθόνη. 

Υπάρχει και το Coros pace 2,προσφέρει όσα το 255 σε χαμηλότερη τιμή, με λίγο χειρότερη οθόνη και λιγότερο ποιοτικά πλαστικά. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά φαίνεται καλή οικονομικότερη εναλλακτική. 

Τα μοντέλα της Polar δεν τα έχω ψάξει. 

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά απο αρκετή μελέτη και υπομονή, τελικά σήμερα προχώρησα στην αγορά του παρακάτω

Longines HydroConquest GMT L3.790.4.56.6

Και οι φωτο με το νέο απόκτημα...

Screenshot_20231031_060840_Photos.jpg

Screenshot_20231031_061727_Photos.jpg

Screenshot_20231031_061733_Photos.jpg

Screenshot_20231031_061751_Photos.jpg

Screenshot_20231031_061757_Photos.jpg

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, Evgenios_V said:

Μετά απο αρκετή μελέτη και υπομονή, τελικά σήμερα προχώρησα στην αγορά του παρακάτω

Μαυρο Longines Hydro-quest GMT

Και οι φωτο με το νέο απόκτημα...

20231030_151357_resized.heic 604.78 kB · 3 downloads

20231030_151357_resized.heic 604.78 kB · 1 download 20231030_151404_resized.heic 803.58 kB · 0 downloads

Πανέμορφο, να το χαρείς! Εξαιρετικό touch το πορτοκαλί στα σημεία του!

Ερώτηση κρίσεως, γιατί αυτό και όχι το αντίστοιχο Spirit Zulu; Το είχα δει στον Γκόφα και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση και αυτό.

yW6ZNVK.jpg

zFMkQe3.jpg

AGtfdgs.jpg

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Πανέμορφο, να το χαρείς! Εξαιρετικό touch το πορτοκαλί στα σημεία του!

Ερώτηση κρίσεως, γιατί αυτό και όχι το αντίστοιχο Spirit Zulu; Το είχα δει στον Γκόφα και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση και αυτό.

Σε ευχαριστώ πολύ,

ηταν και αυτό στην λίστα για πιθανή αγορά, βασικά το Zulu ήταν ο λόγος που άρχισα να κοιτάω τα longines...

οπως και το Tudor Pepsi με μαυρο καντράν (το οποίο για κάποιο λόγο δεν μου καθόταν στρωτά στον καρπό)...

οπότε το HC μου άρεσε ποιο πολύ σαν ρολόι και έπαιξε και τον ρόλο του οτι ήταν πολύ νέο μοντέλο με πολύ καλές συνολικά κριτικές.

Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι το Zulu δεν είναι αντάξιο ή και καλύτερο (δεν ειμαι κανένας γνώστης σε οτι αφορά τα ρολόγια πάω ποιο πολύ με το τι μου αρέσει)...

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Voodooman είπε

Η εύκολη επιλογή είναι η Garmin. Είναι η μεγαλύτερη εταιρία του χώρου και η πιο ακριβή συγκριτικά. Το Forerunner 255 είναι το πιο οικονομικό από τα πραγματικά αξιόλογα μοντέλα της. Πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας, έγχρωμη οθόνη η οποία όσο πιο δυνατός ο ήλιος, τόσο πιο ζωντανή φαίνεται, βασικές λειτουργίες smartwatch (ειδοποιήσεις και δυνατότητα αποστολής μηνύματος μέσα από το ρολόι), εξαιρετικό GPS και μέτρηση παλμών και πολύ καλό app. 

Το μοντέλο των 41mm (255 S) μάλλον ταιριάζει περισσότερο σε γυναίκα, αλλιώς αν πας στο 255 των 46mm, κερδίζεις μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και λίγο μεγαλύτερη οθόνη. 

Υπάρχει και το Coros pace 2,προσφέρει όσα το 255 σε χαμηλότερη τιμή, με λίγο χειρότερη οθόνη και λιγότερο ποιοτικά πλαστικά. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά φαίνεται καλή οικονομικότερη εναλλακτική. 

Τα μοντέλα της Polar δεν τα έχω ψάξει. 

Σε ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σου! Αυτό εδώ λες?? Το βρίσκω όμορφο πάντως https://www.skroutz.gr/s/29260818/Garmin-Forerunner-55-42mm-Adiavrocho-Smartwatch-me-Palmografo-Black.html

Δημοσ.
2 hours ago, Joanna000 said:

Σε ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σου! Αυτό εδώ λες?? Το βρίσκω όμορφο πάντως https://www.skroutz.gr/s/29260818/Garmin-Forerunner-55-42mm-Adiavrocho-Smartwatch-me-Palmografo-Black.html

'Όχι, αυτό

https://www.skroutz.gr/s/36395242/Garmin-Forerunner-255s-41mm-Adiavrocho-Smartwatch-me-Palmografo-Light-Pink.html

(αυτό είναι το S των 41mm, βγαίνει και σε 46mm)

Το 55 είναι πιο χαμηλής κατηγορίας. Κάνει τα βασικά, (παλμούς, όχι τόσο ακριβές GPS, πολλές δραστηριότητες), αλλά δεν έχει βαρόμετρο (άρα δεν μετράει υψομετρικές διαφορές ούτε ορόφους που ανεβαίνεις), οξύμετρο, μικρότερη οθόνη.

Αν η εμφάνιση είναι το βασικό κριτήριο και θέλεις να έχεις και κάποιες δυνατότητες για άθληση, και το 55 καλό είνα (και εμφανισιακά παρόμοιο και όμορφο), όπως είπα και πιο πάνω όμως, το 255 είναι το οικονομικότερο από τα πραγματικά "σοβαρά" μοντέλα της Garmin.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κύριοι για δώστε λίγο φώτα σε έναν απόλυτα λέτσο 28χρονο που πρέπει να έχει ρολόι όχι σμαρτ σε χώρο εργασίας που δεν επιτρέπει κινητά. Λέτσος ενν: δε φορούσα ΚΑΝ τζιν, μόνο καργκο και φόρμες, για ρολόι ούτε λόγος, πρέπει να έβαλα τελευταία φορά στο δημοτικό.

Θα φοριέται με ένδυση formal / semiformal, σπανίως με business casual, οπότε δε μου κάνει ένα οποιοδήποτε πλαστικό casio (αυτά τα κουλ με το φωτάκι και το ξυπνητηράκι, πολύ τα λατρεύω! ).

Ο μόνος περιορισμός, πέραν του να ταιριάζει με το ανωτέρω ντύσιμο, είναι το budget (40-50 ευρώ δυστυχώς) και να μην είναι γκουμούτσα - ενοχλεί σε πληκτρολόγιο ή χειρογραφή. Όσο γίνεται μικρότερο και λεπτότερο. Δε με ενδιαφέρει τίποτα από έξτρα που μπορεί να υπάρχουν. Μόνο αν έχει ξυπνητήρι, ανεβαίνω και 20 ευρώ στο μπατζετ. Αλλιώς δε με απασχολεί ούτε αυτό.

Ρωτώ εδώ γιατί δεν ξέρω, λόγω κύκλου σε παρόμοια ηλικία και συγγενών εκτός αστικής ζωής, ΚΑΝΕΝΑΝ που να φοράει ρολόι χειρός, να με συμβουλέψει. :(

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

εδιτ: Δεν το βιάζομαι τρομερά. Μπορώ να περιμένω ως 12-13 μέρες να μου έρθει.

Επεξ/σία από MikhailBakurin
  • Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, cirith said:

@MikhailBakurin:

Με μπρασελέ: 1 - 2 - 3

Με λουράκι: 1 - 2

Με ξυπνητήρι: 1 - 2 - 3

Ωραίος, άμεσος, κατατοπιστικός. Ευχαριστώ θερμά! 3 μίνι απορίες και προχωρώ σε αγορά:

1) Αυτά με το ξυπνητήρι είχα μικρός, αλλά με πλαστικό λουράκι! Δεν είναι "υποβάθμιση" του υπόλοιπου outfit να έχω τέτοιο ρολογάκι (έστω και με μπρασελέ) αντί ένα "ορθόδοξο" με δείκτες οπως τα ωραιότατα άλλα που παρέθεσες;

2) Τι είναι πιο ευκολοφόρετο - θεωρείται πιο "επίσημο"; Λουράκι ή μπρασελέ;

3) Διαμέτρους βλέπω, θα πάω στη μικρότερη. Το ύψος όμως; Θυμάμαι ότι το ψηφιακό είναι αρκετά "μαζεμένο" σε ύψος. Τυχαίνει να ξέρεις, από τα λοιπά που προτείνεις, ποιο - ποια είναι τα πιο slim;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...