GBorb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Achilleasth είπε Καλησπέρα, θα σας ενδιέφερε κάτι σε pagani ή steeldive με αυτόματο seiko μηχανισμό και ζαφείρι κρύσταλλο? Πήρα τελικά ένα Hamilton 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μεγειές, βάλε καμία φωτογραφία να το χαρούμε και εδώ αν/όταν θες..👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilleasth Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 15 ώρες πριν, GBorb είπε Πήρα τελικά ένα Hamilton Εξαιρετική εταιρία και συνώνυμο του vfm για ελβετικό entry level ρολόι. Ποιο μοντέλο αν επιτρέπεται? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cerato Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα σας! https://postimg.cc/qhmnZfz3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Στις 20/10/2023 στις 10:19 ΠΜ, Achilleasth είπε Εξαιρετική εταιρία και συνώνυμο του vfm για ελβετικό entry level ρολόι. Ποιο μοντέλο αν επιτρέπεται? 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, cerato είπε Καλημέρα σας! https://postimg.cc/qhmnZfz3 Δεν ανοίγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZoReN Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, Bomber-21 said: Δεν ανοίγει. Εμένα μου ανοίγει κανονικά και από pc και από κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Κάτι θα κόλλησε πριν, τώρα όντως ανοίγει! Ωραίο ρολόι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilleasth Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, GBorb είπε Ωραίο ρολόι με vintage αισθητική και τρυπητό racing λουράκι 👌 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 3 hours ago, GBorb said: Να το χαρείς, πολύ όμορφη και ιδιαίτερη επιλογή! Δοκίμασε και το άλλο λουράκι που έχει μέσα, είναι φοβερό! Καλή εβδομάδα! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, Dante80 είπε Να το χαρείς, πολύ όμορφη και ιδιαίτερη επιλογή! Δοκίμασε και το άλλο λουράκι που έχει μέσα, είναι φοβερό! Καλή εβδομάδα! Σε ευχαριστώ Επίσης καλή βδομάδα. Ναι είναι πολύ ωραίο και αυτό το λουράκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπορώ από κάπου (να είναι ωρολογοποιός) στην Ελλάδα να αγοράσω μηχανισμό SEIKO NH35A με δυνατότητα να μου τον περάσει κιόλας; Δεν θέλω επισκευή του ιδίου. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δώρο που δέχτηκα ως νονός! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα ! Θα ήθελα όποιος γνωρίζει γνώμη για τα sunto. Μου αρέσουν πολύ σαν smartphones και θα ήθελα φέτος τα Χριστούγεννα να κάνω ένα τέτοιο δώρο στον εαυτό μου! Ποιο θα μου προτείνατε? Budget γύρω στα 300€+- και διάμετρος γύρω στα 45-50 αλλά δεν ξέρω αν θα είναι άσχημο για γυναικείο χέρι αν είναι πολύ μεγάλο . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Στις 24/10/2023 στις 7:23 ΠΜ, mr.Vox είπε Μπορώ από κάπου (να είναι ωρολογοποιός) στην Ελλάδα να αγοράσω μηχανισμό SEIKO NH35A με δυνατότητα να μου τον περάσει κιόλας; Δεν θέλω επισκευή του ιδίου. https://www.facebook.com/watch.services.mavridis/ επισης ο κος Βασιλης Στεφανιδης στην ομονοια Εμμανουήλ Μπενάκη 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα