Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

[off topik]

Ερωτηση , επειδη σκεφτομαι σοβαρα να "χαλασω" την συλογη μου ( τα εχω σχεδον ολα στην Αθηνα στο πατρικο  και καποια στιγμη θα κατεβω να τα φερω εδω στο σπιτι στην Ευβοια ) ποιο θα ηταν το πιο καλο "μερος" ( ιντερνετικα )  να τα βαλω για πωληση τα ρολογια μου ???
Τα πιο πολλα ειναι αφορετα και λογικα κανενα quartz δεν εχει πλεον δυναμη στην μπαταρια του 

[/off topik]

ΠΧ

Spoiler

09.jpg

10.jpg

11.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

FB Marketplace και Vendora έχουν αρκετή κίνηση από την εμπειρία μου. Για κάποιο ιδιαίτερο κομμάτι, μπορείς να ρίξεις και μια ματιά στο Chrono24 (9% προμήθεια) ή στο WUS, ή στο reddit στο εξωτερικό. Εννοείται πως μπορείς να βάλεις και εδώ στο insomnia.

Τέλος, υπάρχουν επίσης Ελληνικά forum όπως το GWF ή το Mywatch.gr που έχουν τμήμα αγγελιών.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1

7 ώρες πριν, villasg είπε

Κανενα λινκ απο aliexpress με καλα δερματινα λουρακια εχετε πετυχει - δοκιμασει ??

Τον Ιανουάριο παρέλαβα αυτό.

Είμαι ικανοποιημένος από την αγορά. Είναι άνετο και με ευχάριστη αίσθηση στο χέρι, χωρίς υπερβολικές φθορές. Σκέπτομαι να πάρω και άλλα λουράκια, για άλλα ρολόγια από αυτή τη Maikes.

Παραθέτω σημερινές φωτογραφίες του δικού μου.

St01a.jpg

St02a.jpg

• Like 2

43 λεπτά πριν, cirith είπε

Τον Ιανουάριο παρέλαβα αυτό.

Είμαι ικανοποιημένος από την αγορά. Είναι άνετο και με ευχάριστη αίσθηση στο χέρι, χωρίς υπερβολικές φθορές. Σκέπτομαι να πάρω και άλλα λουράκια, για άλλα ρολόγια από αυτή τη Maikes.

Παραθέτω σημερινές φωτογραφίες του δικού μου.

St01a.jpg

St02a.jpg

Από την φωτογραφία φαίνεται αρκετά καλό. Με βάζεις στον πειρασμό να παραγγείλω 

• Like 1

5 λεπτά πριν, jakis13 είπε

Το τελευταίο ρολόι. Το έχω ξαναπεί, αλλά αυτή τη φορά το εννοώ :D

P1050199.jpg

P1050201.jpg

P1050200.jpg

AQ4020-54Y (Case – 37.8mm, Thickness – 10.2mm, Lug to Lug – 44.9mm)

Όμορφο. Να τα χαρείς. Αλλά ξέρεις ότι δεν θα είναι το τελευταίο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, jakis13 said:

Το τελευταίο ρολόι. Το έχω ξαναπεί, αλλά αυτή τη φορά το εννοώ :D

Καλοφόρετο. Ρολόγια αυτού του στυλ και ποιότητας πράγματι σε κάνουν να σκέφτεσαι μερικές φορές ..."γιατί να έχω άλλα ρολόγια;".

Και μετά πας στο επόμενο...😅

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο αντρικό ρολόι και θα ήθελα την βοήθειά σας, καθώς δεν γνωρίζω πολλά σχετικά με τα ρολόγια.

Καταρχάς έχω πολύ λεπτούς καρπούς, οπότε αναγκαστικά παραμένω σε μέγεθος κασας γύρω στα 38-40 mm. Ψάχνω αναλογικό ρολόι με μεταλλικό μπρασελε, κατά προτίμηση να ταιριάζει σε πολλαπλές περιστάσεις (καθημερινότητα/casual, γραφείο, εξόδους, κλπ). Και σε κόστος να κυμαίνεται γύρω στα 50-100€.

Με μια πρώτη αναζήτηση μου άρεσε αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/15959475/Casio-Roloi-Mpatarias-me-Metalliko-Mprasele-se-Asimi-chroma-MTP-1302PD-2AVEF.html

Πιστεύετε είναι καλό ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Να σημειώσω ότι εδώ και 4 χρόνια φοράω αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/375087/Casio-Vintage-Iconic-PSifiako-Roloi-CHronografos-Mpatarias-me-Asimi-Metalliko-Mprasele-A-164WA-1VES.html

... Το οποίο με έχει βολέψει πάρα πολύ, αλλά αυτή τη φορά θα ήθελα κάτι σε αναλογικό.

Επεξ/σία από SciManiac
  • Like 1

5 hours ago, SciManiac said:

Γεια σας, σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο αντρικό ρολόι και θα ήθελα την βοήθειά σας, καθώς δεν γνωρίζω πολλά σχετικά με τα ρολόγια.

Καταρχάς έχω πολύ λεπτούς καρπούς, οπότε αναγκαστικά παραμένω σε μέγεθος κασας γύρω στα 38-40 mm. Ψάχνω αναλογικό ρολόι με μεταλλικό μπρασελε, κατά προτίμηση να ταιριάζει σε πολλαπλές περιστάσεις (καθημερινότητα/casual, γραφείο, εξόδους, κλπ). Και σε κόστος να κυμαίνεται γύρω στα 50-100€.

Με μια πρώτη αναζήτηση μου άρεσε αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/15959475/Casio-Roloi-Mpatarias-me-Metalliko-Mprasele-se-Asimi-chroma-MTP-1302PD-2AVEF.html

Πιστεύετε είναι καλό ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Το συγκεκριμένο το έχω, και μάλιστα μου άρεσε τόσο πολύ που το αναβάθμισα με ζαφείρι κρύσταλλο.

Νομίζω πως είναι μια χαρά για τα λεφτά του, το μπρασελέ του όμως είναι σχετικά αδιάφορο (όπως και όλα τα μπρασελέ της Casio σε αυτό το πλαίσιο τιμών).

Αν σε ενδιαφέρει, το έχω αγγελία εδώ και δύο εβδομάδες..

• Like 2

13 ώρες πριν, SciManiac είπε

Καταρχάς έχω πολύ λεπτούς καρπούς, οπότε αναγκαστικά παραμένω σε μέγεθος κασας γύρω στα 38-40 mm. 

Για πες εκατοστά, να δω κάτι που θέλω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SciManiac είπε

~14,5 cm. Λες να πρέπει να πάω σε μικρότερο μέγεθος κασας;

ακου να δεις πως παιζει. Στα ρολόγια δεν αγοράζεις απλά βάσει αριθμών και μετρήσεων.

Για 14.5εκ θεωρητικά πας σε 38-40. Αυτό όμως στη θεωρία. ΜΗΝ αγοράσεις αν δεν δοκιμάσεις πρωτα στο χέρι σου πως κάθεται κάθε ρολόι. Στις φωτό όλα ωραία ειναι. 

Πάνω στο χέρι σου και ανάλογα με τη σχεδίαση, μπορεί να σου κάθεται εκπληκτικά ένα ρολόι 36χιλ , μπορεί όμως και ένα 43χιλ. Παιζουν πάρα πολλά ρόλο. Οπότε μην κολλάς στο μεγεθος χεριού / κάσας ρολογιου.

ρολόγια χωρίς δοκιμή παίρνουμε μόνο g shock! Όλα τα υπόλοιπα θέλουν δοκιμή να δουμε αν μας κάνουν

*Το casio που εβαλες πιο πάνω, είναι τίμιο και φθηνό MTP-1302PD-2AVEF). Οπότε δεν μπορείς να κάνεις λάθος με αυτό. Μια χαρα ειναι. Για να εισαι 100% σίγουρος θα έλεγα να κάνεις μια βόλτα απο κανά μαγαζί να τα δεις στο χέρι σου. Να έχεις μια άποψη κ τώρα αλλά και για το μέλλον τι σου αρεσει. Κ σαν μεγεθος θα σου ειναι μια χαρα 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...