Voodooman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 To χοντραίνει η Swatch. Εντάξει, γελάσαμε με το MoonSwatch, αλλά αρχίζουν να το παρακάνουν. Αντίγραφο του Fifty Fathoms, πλαστικό και αδιάβροχο στα 100μ., και αντικειμενικά παρδαλό και άσχημο. Με αυτόματο μηχανισμό που δεν επισκευάζεται και €400. Με αυτά τα χρήματα παίρνει κανείς 2 ΝΥ0040, πραγματικό καταδυτικό. 3
Psyber Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, foniki_melitzana said: 390 ευρώ για swatch, όχι ρε φιλαράκι. Παρά ταύτα θα περάσω μια βόλτα από το κατάστημα στο φακδεμολ να το δω από κοντά προφανώς και δεν αξίζει! Τα swatch x omega παντως, η σειρά με τους πλανήτες έλαβαν πολλά παράπονα για το φινίρισμα. ξεβαφαν για πλακα. 1
Evgenios_V Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μετά απο περαιτέρω ερευνα έχω τελικά καταλήξει σε δυο μοντέλα της longines... Το HydroQuest GMT και το Zulu Time GMT Απο όσο έχω ψάξει και θα ήθελα την γνώμη των ποιο ειδικών HydroQuest GMT --> True GMT με μηχανισμό semi-in house Zulu Time GMT --> True GMT με μηχανισμό In House σε τιμή κινούνται στα ίδια 3200€ (αν και το HQ GMT αναμένετε να έρθει στην Ελλάδα για να δώ τιμή)... Προσωπικά στο στύλ μου αρέσει περισσότερο το HQ (λόγω μεγέθους νομίζω οτι ταιριάζει περισσότερο στον 19cm καρπό μου) ερώτηση στους ειδικότερους...τι θα διαλέγατε σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι που ισως να άξιζε να δω σε αυτο το στύλ έως τα 3500€? μεταξύ των 2 βλέπετε κάποιο αντικειμενικό προβάδισμα στο να προτιμήσω το ένα εναντι του άλλου περαν του αισθητικού που κανένα απο τα δυο δεν μου ειναι αποκρουστικό ? Ευχαριστώ πολύ Ευγένιος 1
sphinxgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Μετά απο περαιτέρω ερευνα έχω τελικά καταλήξει σε δυο μοντέλα της longines... Το HydroQuest GMT και το Zulu Time GMT Απο όσο έχω ψάξει και θα ήθελα την γνώμη των ποιο ειδικών HydroQuest GMT --> True GMT με μηχανισμό semi-in house Zulu Time GMT --> True GMT με μηχανισμό In House σε τιμή κινούνται στα ίδια 3200€ (αν και το HQ GMT αναμένετε να έρθει στην Ελλάδα για να δώ τιμή)... Προσωπικά στο στύλ μου αρέσει περισσότερο το HQ (λόγω μεγέθους νομίζω οτι ταιριάζει περισσότερο στον 19cm καρπό μου) ερώτηση στους ειδικότερους...τι θα διαλέγατε σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι που ισως να άξιζε να δω σε αυτο το στύλ έως τα 3500€? μεταξύ των 2 βλέπετε κάποιο αντικειμενικό προβάδισμα στο να προτιμήσω το ένα εναντι του άλλου περαν του αισθητικού που κανένα απο τα δυο δεν μου ειναι αποκρουστικό ? Ευχαριστώ πολύ Ευγένιος Αφού εφτασες σε αυτά τα χρήματα, βάλε ενα χιλιάρικο ακόμα κ πάρε ένα omega semaster που είναι ανώτερο απ οσα κοιτάς. Με τα ίδια χρήματα πριν 2 χρόνια, έπαιρνες καινούργιο semaster απο Authorized Dealer. Τωρα έχουν ανέβει λίγο κ παράλληλα έχουν μειωθεί οι εκπτώσεις
zanskou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 δεν νομίζω οτι πλέον βρίσκεις seamaster στα 4.500. πλέον η λιανική του έχει πάει 6600-6700 2 2
Evgenios_V Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Αφού εφτασες σε αυτά τα χρήματα, βάλε ενα χιλιάρικο ακόμα κ πάρε ένα omega semaster που είναι ανώτερο απ οσα κοιτάς. Με τα ίδια χρήματα πριν 2 χρόνια, έπαιρνες καινούργιο semaster απο Authorized Dealer. Τωρα έχουν ανέβει λίγο κ παράλληλα έχουν μειωθεί οι εκπτώσεις έχεις δίκιο οτι εβρισκες με αυτά τα χρήματα seamaster (και μετανιώνω γιατί παραλίγο να πάρω ενα) αλλά πλέον κινήσε πάνω απο 6.500€ για αυτά... στα 4.500€ πλέον βρίσκεις μονο κάποια Tudor Black Bay Αν ανέβω και αλλο στα χρήματα στα 4Κ βρίσκω τα 39αρια Tudor Black Bay και τα οποία επίσης μου αρέσουν πολύ και ερώτηση ΑΝ πω οτι κάνω το άλμα και πάω στα 4+ θεωρούνται τα Tudor επένδυση...? γιατί δεν με πειράζει να περιμένω λίγο για να πάρω κάτι που αξίζει...
sphinxgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, zanskou είπε δεν νομίζω οτι πλέον βρίσκεις seamaster στα 4.500. πλέον η λιανική του έχει πάει 6600-6700 Δεν νομίζω να έχουν καταργηθεί οι εκπτώσεις. Αυτές είναι οι τιμές καταλόγου. Έχει πάει κανείς στους 3 AD να ρωτήσει τελευταία? 1
zanskou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 εγώ που το πήρa πριν ενα χρόνο και κάτι είχε κανα χιλιάρικο παρακάτω και το πήρα περίπου στα λεφτα που λεμε οπότε θεωρώ οτι με τα νέα δεδομένα δεν θα είναι ακομη στα ιδια. μακαρι να ειναι βεβαια και να το πάρει κι ο φίλος 1
Evgenios_V Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Έχει πάει κανείς στους 3 AD να ρωτήσει τελευταία? ποιοι είναι οι 3AD? μιας και με έβαλες στην πρίζα...με τα tudor μπήκα στο Chrono 24 και είδα οτι καινούργιο 2023 Black Bay 58, απο reputable professional seller (1700reviews) βγαίνει στα 3600€ με λιγότερα απο 100€ μεταφρικά έχετε χρησιμοποιησεί Chrono?
zanskou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε ποιοι είναι οι 3AD? κανε μια βόλτα στη Σταδίου. γύρω γύρω ειναι ολοι 1
sphinxgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε ποιοι είναι οι 3AD? Απ ότι βλέπω τους έχουν πλέον αφαιρέσει όλους απο το επίσημο site της omega. Πήγαινε στον ακόλουθο. Ήταν AD και έδινε τις καλύτερες τιμές - Alexopoulos Jewellery Ελ. Βενιζέλου 38, https://goo.gl/maps/3dKJpJApSHzSh42T7 ---------------- https://www.chrono24.com.gr/omega/omega-seamaster-diver-300-m-newunworn--id24072836.htm 4500€ καινούργιο απο αξιόπιστο πωλητή στο Μαϊάμι. Στο φέρνει κάποιος που έρχεται απο Αμερική για να μην πληρώσεις τελωνείο ή πας εσυ ταξιδάκι αναψυχής και το παίρνεις (απο 450€ τα αεροπορικά) Εγω το είχα ετοιμάσει το σκηνικό να το συνδυάσω έτσι, απο το να δώσω αέρα τα επιπλέον χρήματα. Τελικά πήρα σε AD σε ακόμα καλύτερη τιμη. 1
Nikolas883 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 @Evgenios_V εχω χρησιμοποιήσει Chrono. Έχει κάποιες δικλείδες όπως κάτι σαν escrow, όπου κρατούν αυτοί το ποσό μέχρι να βεβαιώσεις ότι όλα ειναι οκ, οπότε και περνάει το ποσό στον πωλητή. Στην περίπτωση επιχείρησης έχει και rating, σε ιδιώτη μου φαίνεται όχι. Στη τελευταία αγορά μου, απο ότι αποδείχτηκε ( μετά απο 6 μήνες) το ρολόι δεν ηταν serviced. Αγορά απο ιδιώτη όμως 4 1
Dinos1973 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στα €1400 quartz με ελαχιστη χρηση. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από Dinos1973 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα