Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To χοντραίνει η Swatch. Εντάξει, γελάσαμε με το MoonSwatch, αλλά αρχίζουν να το παρακάνουν. Αντίγραφο του Fifty Fathoms, πλαστικό και αδιάβροχο στα 100μ., και αντικειμενικά παρδαλό και άσχημο. Με αυτόματο μηχανισμό που δεν επισκευάζεται και €400. Με αυτά τα χρήματα παίρνει κανείς 2 ΝΥ0040, πραγματικό καταδυτικό.

• Like 3
Δημοσ.
3 hours ago, foniki_melitzana said:

390 ευρώ για swatch, όχι ρε φιλαράκι. Παρά ταύτα θα περάσω μια βόλτα από το κατάστημα στο φακδεμολ να το δω από κοντά :P 

προφανώς και δεν αξίζει! Τα swatch x omega παντως, η σειρά με τους πλανήτες έλαβαν πολλά παράπονα για το φινίρισμα. ξεβαφαν για πλακα.

• Sad 1
Δημοσ.

Μετά απο περαιτέρω ερευνα έχω τελικά καταλήξει σε δυο μοντέλα της longines...

Το HydroQuest GMT και το Zulu Time GMT

Απο όσο έχω ψάξει και θα ήθελα την γνώμη των ποιο ειδικών

HydroQuest GMT --> True GMT με μηχανισμό semi-in house 

Zulu Time GMT --> True GMT με μηχανισμό In House

σε τιμή κινούνται στα ίδια 3200€ (αν και το HQ GMT αναμένετε να έρθει στην Ελλάδα για να δώ τιμή)...

Προσωπικά στο στύλ μου αρέσει περισσότερο το HQ (λόγω μεγέθους νομίζω οτι ταιριάζει περισσότερο στον 19cm καρπό μου)

ερώτηση στους ειδικότερους...τι θα διαλέγατε σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι που ισως να άξιζε να δω σε αυτο το στύλ έως τα 3500€?

μεταξύ των 2 βλέπετε κάποιο αντικειμενικό προβάδισμα στο να προτιμήσω το ένα εναντι του άλλου περαν του αισθητικού που κανένα απο τα δυο δεν μου ειναι αποκρουστικό ?

Ευχαριστώ πολύ

Ευγένιος

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Μετά απο περαιτέρω ερευνα έχω τελικά καταλήξει σε δυο μοντέλα της longines...

Το HydroQuest GMT και το Zulu Time GMT

Απο όσο έχω ψάξει και θα ήθελα την γνώμη των ποιο ειδικών

HydroQuest GMT --> True GMT με μηχανισμό semi-in house 

Zulu Time GMT --> True GMT με μηχανισμό In House

σε τιμή κινούνται στα ίδια 3200€ (αν και το HQ GMT αναμένετε να έρθει στην Ελλάδα για να δώ τιμή)...

Προσωπικά στο στύλ μου αρέσει περισσότερο το HQ (λόγω μεγέθους νομίζω οτι ταιριάζει περισσότερο στον 19cm καρπό μου)

ερώτηση στους ειδικότερους...τι θα διαλέγατε σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι που ισως να άξιζε να δω σε αυτο το στύλ έως τα 3500€?

μεταξύ των 2 βλέπετε κάποιο αντικειμενικό προβάδισμα στο να προτιμήσω το ένα εναντι του άλλου περαν του αισθητικού που κανένα απο τα δυο δεν μου ειναι αποκρουστικό ?

Ευχαριστώ πολύ

Ευγένιος

Αφού εφτασες σε αυτά τα χρήματα, βάλε ενα χιλιάρικο ακόμα κ πάρε ένα omega semaster που είναι ανώτερο απ οσα κοιτάς. 

Με τα ίδια χρήματα πριν 2 χρόνια, έπαιρνες καινούργιο semaster απο Authorized Dealer. Τωρα έχουν ανέβει λίγο κ παράλληλα έχουν μειωθεί οι εκπτώσεις 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Αφού εφτασες σε αυτά τα χρήματα, βάλε ενα χιλιάρικο ακόμα κ πάρε ένα omega semaster που είναι ανώτερο απ οσα κοιτάς. 

Με τα ίδια χρήματα πριν 2 χρόνια, έπαιρνες καινούργιο semaster απο Authorized Dealer. Τωρα έχουν ανέβει λίγο κ παράλληλα έχουν μειωθεί οι εκπτώσεις 

έχεις δίκιο οτι εβρισκες με αυτά τα χρήματα seamaster (και μετανιώνω γιατί παραλίγο να πάρω ενα) αλλά πλέον κινήσε πάνω απο 6.500€ για αυτά...

στα 4.500€ πλέον βρίσκεις μονο κάποια Tudor Black Bay

Αν ανέβω και αλλο στα χρήματα στα 4Κ βρίσκω τα 39αρια Tudor Black Bay και τα οποία επίσης μου αρέσουν πολύ

και ερώτηση ΑΝ πω οτι κάνω το άλμα και πάω στα 4+ θεωρούνται τα Tudor επένδυση...?

γιατί δεν με πειράζει να περιμένω λίγο για να πάρω κάτι που αξίζει...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, zanskou είπε

δεν νομίζω οτι πλέον βρίσκεις seamaster στα 4.500. 

πλέον η λιανική του έχει πάει 6600-6700

Δεν νομίζω να έχουν καταργηθεί οι εκπτώσεις. Αυτές είναι οι τιμές καταλόγου. 

Έχει πάει κανείς στους 3 AD να ρωτήσει τελευταία? 

• Like 1
Δημοσ.

εγώ που το πήρa πριν ενα χρόνο και κάτι είχε κανα χιλιάρικο παρακάτω και το πήρα περίπου στα λεφτα που λεμε οπότε θεωρώ οτι με τα νέα δεδομένα δεν θα είναι ακομη στα ιδια.

μακαρι να ειναι βεβαια και να το πάρει κι ο φίλος 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Έχει πάει κανείς στους 3 AD να ρωτήσει τελευταία? 

ποιοι είναι οι 3AD?

μιας και με έβαλες στην πρίζα...με τα tudor μπήκα στο Chrono 24 και είδα οτι καινούργιο 2023 Black Bay 58, απο reputable professional seller (1700reviews) βγαίνει στα 3600€ με λιγότερα απο 100€ μεταφρικά

έχετε χρησιμοποιησεί Chrono?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε

ποιοι είναι οι 3AD?

Απ ότι βλέπω τους έχουν πλέον αφαιρέσει όλους απο το επίσημο site της omega.

Πήγαινε στον ακόλουθο. Ήταν AD και έδινε τις καλύτερες τιμές -  Alexopoulos Jewellery Ελ. Βενιζέλου 38,

https://goo.gl/maps/3dKJpJApSHzSh42T7

----------------

https://www.chrono24.com.gr/omega/omega-seamaster-diver-300-m-newunworn--id24072836.htm

4500€ καινούργιο απο αξιόπιστο πωλητή στο Μαϊάμι. Στο φέρνει κάποιος που έρχεται απο Αμερική για να μην πληρώσεις τελωνείο ή πας εσυ ταξιδάκι αναψυχής και το παίρνεις (απο 450€ τα αεροπορικά)

Εγω το είχα ετοιμάσει το σκηνικό να το συνδυάσω έτσι, απο το να δώσω αέρα τα επιπλέον χρήματα. Τελικά πήρα σε AD σε ακόμα καλύτερη τιμη.  

• Thanks 1
Δημοσ.

@Evgenios_V εχω χρησιμοποιήσει Chrono. Έχει κάποιες δικλείδες όπως κάτι σαν escrow, όπου κρατούν αυτοί το ποσό μέχρι να βεβαιώσεις ότι όλα ειναι οκ, οπότε και περνάει το ποσό στον πωλητή.

Στην περίπτωση επιχείρησης έχει και rating, σε ιδιώτη μου φαίνεται όχι. 

Στη τελευταία αγορά μου, απο ότι αποδείχτηκε ( μετά απο 6 μήνες) το ρολόι δεν ηταν serviced. Αγορά απο ιδιώτη όμως

• Like 4
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...