Evgenios_V Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Οκ Ευχαριστώ πολύ για όλες τις διευκρινήσεις... Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο κατάστημα για την επισκευή ή να κάνω χρήση της υπηρεσίας της Tissot ? Επίσης μέχρι 2Κ€ τι θα προτείνατε σε στύλ Tissot Gentleman Green Dial ? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από Evgenios_V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Οκ Ευχαριστώ πολύ για όλες τις διευκρινήσεις... Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο κατάστημα για την επισκευή ή να κάνω χρήση της υπηρεσίας της Tissot ? Επίσης μέχρι 2Κ€ τι θα προτείνατε σε στύλ Tissot Gentleman Green Dial ? Επισκευή με αντικατάσταση μηχανισμού κάνουν μόνο εξουσιοδοτημένα της Tissot. Τα υπόλοιπα κάνουν λίπανση του τρέχοντος μηχανισμού. Εμένα εμφανισιακά μου αρέσουν και τα Oris. Απο κοντά ή απο χαρακτηριστικά δεν ξέρω τι λένε. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από sphinxgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Evgenios_V said: Επίσης μέχρι 2Κ€ τι θα προτείνατε σε στύλ Tissot Gentleman Green Dial ? Δοκίμασα τις προάλλες τo νέο Conquest της Longines, είναι καλή περίπτωση. Θα το βρεις κάτω από διχίλιαρο. Για το ρολόι σου, θα σου πρότεινα να μιλήσεις με την Tissot. Οι τιμές της είναι εδώ, υπάρχει περίπτωση να περνάει το πρόβλημά ως ως μερική συντήρηση + παρέμβαση. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από Dante80 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ποια θα βάζατε σαν ποιο σοβαρή αγορά μεταξύ...Budget 2K€ AN και το Tissot βγαίνει στα 800 € Longines Tag Heuer Tissot Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από Evgenios_V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 tag heuer από εμενα. αναλογα και το budget βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos16717 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα, για ρολόι μέχρι 1.000€ τι προτείνετε? Μου αρέσουν τα 43mm και είμαι φαν της seiko, αλλά είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση. Τα βασικά μου ρολόγια είναι ένα seiko samurai save the ocean Και ένα Hamilton khaki field Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Dante80 είπε Δοκίμασα τις προάλλες τo νέο Conquest της Longines, είναι καλή περίπτωση. Θα το βρεις κάτω από διχίλιαρο. Για το ρολόι σου, θα σου πρότεινα να μιλήσεις με την Tissot. Οι τιμές της είναι εδώ, υπάρχει περίπτωση να περνάει το πρόβλημά ως ως μερική συντήρηση + παρέμβαση. πολύ ωραίο αυτό, είδα και το Longines Hydroconquest διαφορετικό στύλ αλλα επίσης καλό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 3 hours ago, nikos16717 said: Καλησπέρα, για ρολόι μέχρι 1.000€ τι προτείνετε? Μου αρέσουν τα 43mm και είμαι φαν της seiko, αλλά είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση. Τα βασικά μου ρολόγια είναι ένα seiko samurai save the ocean Και ένα Hamilton khaki field τι θα έλεγες για κάτι τέτοιο; https://www.christopherward.com/watches/c60-trident-pro-300/C60-42ADA31S0VV0-RO.html Προσωπικά καλοβλέπω αυτό αλλά είναι μικρό με βάση τα όσα ζήτησες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 28/8/2023 στις 3:40 ΜΜ, Evgenios_V είπε Ποια θα βάζατε σαν ποιο σοβαρή αγορά μεταξύ...Budget 2K€ AN και το Tissot βγαίνει στα 800 € Longines Tag Heuer Tissot @Evgenios_V Tag Longines Tissot με αυτή τη σειρά. κι εγώ στα 2Κ κινήθηκα, και κατέληξα σε longines, παραπάνω από αυτό το ποσο, πας σε Tag. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από JailbrokenDiesel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.fr/Citizen-BM7555-83E-Watch/dp/B09R3W9BTV 133 € Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karthan7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Swatch x Blancpain https://www.hodinkee.com/articles/the-swatch-x-blancpain-scuba-fifty-fathoms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cirith Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 "Τι ψυχή έχουν 60 ευρώ;" είπε το χέρι μου και πάτησε -μόνο του!- το "Add to cart". Άτιμο Aliexpress, θα μας καταστρέψεις... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 28/8/2023 στις 5:39 ΜΜ, Evgenios_V είπε πολύ ωραίο αυτό, είδα και το Longines Hydroconquest διαφορετικό στύλ αλλα επίσης καλό ημουν αναμεσα στο Conquest/Hydroconquest και κατεληξα στο Hydro. πολυ πιο ολοκληρωμενη προταση και σε συνδυασμο με την κεραμικη επιστρωση, η ποιοτητα ειναι ξεκαθαρη. Το απλο conquest δεν μου εβγαλε αυτο το wow factor ωστε να δικαιολογει τα λεφτα του.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 On 07/09/2023 at 22:08, karthan7 said: Swatch x Blancpain https://www.hodinkee.com/articles/the-swatch-x-blancpain-scuba-fifty-fathoms ντροπή και αίσχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 390 ευρώ για swatch, όχι ρε φιλαράκι. Παρά ταύτα θα περάσω μια βόλτα από το κατάστημα στο φακδεμολ να το δω από κοντά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα