stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να πω ότι είμαι μεγάλος φαν των ρολογιών, νομίζω ότι δεν θα έπαιρνα κάτι πολύ ακριβό ακόμα κι αν μπορούσα, αλλά μου αρέσει το τόπικ στις τελευταίες του σελίδες γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν και πετυχημένοι νέοι άνθρωποι, που έχουν δουλέψει και έχουν ανταμειφθεί, με στόχους και φιλοδοξίες για ακόμα παραπάνω! Είναι μια ευχάριστη αλλαγή μέσα στη μιζέρια, τη γκρίνια, την ανεργία κτλ που βλέπουμε και ακούμε συνέχεια! Μπράβο ρε Alex! επίσης είναι και ωραίος άντρας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να πω ότι είμαι μεγάλος φαν των ρολογιών, νομίζω ότι δεν θα έπαιρνα κάτι πολύ ακριβό ακόμα κι αν μπορούσα, αλλά μου αρέσει το τόπικ στις τελευταίες του σελίδες γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν και πετυχημένοι νέοι άνθρωποι, που έχουν δουλέψει και έχουν ανταμειφθεί, με στόχους και φιλοδοξίες για ακόμα παραπάνω! Είναι μια ευχάριστη αλλαγή μέσα στη μιζέρια, τη γκρίνια, την ανεργία κτλ που βλέπουμε και ακούμε συνέχεια! Μπράβο ρε Alex! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αν έχεις διάθεση να κάνεις τις απαραίτητες θυσίες και θέληση να επιτύχεις τους στόχους που ο ίδιος ορίζεις όλα γίνονται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μεγάλη αλήθεια. ναι ρε φίλε, αντί να τα βάλω στην άκρη να πάω κανά ταξίδι, πράγμα που μου ανέβαζε 100% την ψυχολογία τα τρώω σε καθημερινές μαλακίες. Αλλά φέτος είπα θα αλλάξω σήμερα για παράδειγμα έφαγα κεμπάπ σε φάση γύρο και μου κάθισε στο στομάχι, πολύ σκατά (σορυ για το οφ τοπικ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 επίσης είναι και ωραίος άντρας thanks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 ναι ρε φίλε, αντί να τα βάλω στην άκρη να πάω κανά ταξίδι, πράγμα που μου ανέβαζε 100% την ψυχολογία τα τρώω σε καθημερινές μαλακίες. Αλλά φέτος είπα θα αλλάξω σήμερα για παράδειγμα έφαγα κεμπάπ σε φάση γύρο και μου κάθισε στο στομάχι, πολύ σκατά (σορυ για το οφ τοπικ) εγώ θα τα έδινα τα χρήματα αν έκαναν κάποια διαφορά στην ψυχολογία μου.. Δίνω έμφαση σ' αυτή την φράση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 εγώ μπορεί λεφτά να μην κοιτάζω, για εμφάνιση όμως λιώνω εγώ θα τα έδινα τα χρήματα αν έκαναν κάποια διαφορά στην ψυχολογία μου.. Δίνω έμφαση σ' αυτή την φράση. ναι φίλε χωρίς πλάκα... δε θα κανε τίποτα, αν αισθανόμουν σκατά, παλι σκατά θα αισθανόμουν και θα φορούσα και ρολόι των 4000 ευρω ντροπής πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Γενικα το ξοδεμα χρηματων για ικανοποιηση ειναι λαθος..Γιατι καλυπτει ικανοποιηση που δεν παιρνουμε απο πιο σοβαρα πραγματα. Και καπως ετσι και γω τους τελευταιους 2 μηνες αγορασα 4 ρολογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Σημειο κλειδί της επιτυχίας : δεν δουλεύει στην Ελλάδα.Αλλα σε προσωπικό επίπεδο σαφως και πρέπει να πουμε μπράβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Και φτανει σιγα σιγα, εκεινη η περιοδος του χρονου, που αναζητω το christmas gift for me..... και παιζουμε με 2 toys...... Bruguet Tradition or Jaquet Droz Grande Seconde tough decision..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 μια και είμαστε οφ τοπικ να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου έφτιαξε τη διάθεση; το σχόλιο της κοπέλας που νοίκιασα το δωμάτιό της και έμεινα εκεί μαζί της 10 μέρες απο τα διαμερίσματα airbnb (αν τα έχετε υπόψη σας) μετά τη "συνεργασία" οι δύο πλευρές γράφουν εντυπώσεις για τον άλλον κι αυτή έγραψε το παρακάτω αυτό ήταν πραγματικά κάτι που μου έφτιαξε τη διάθεση “I enjoyed her stay in the house. We talked and shared our opinions about life and I could understand that she is a good woman. I would recommend her as a guest.” Και φτανει σιγα σιγα, εκεινη η περιοδος του χρονου, που αναζητω το christmas gift for me..... και παιζουμε με 2 toys...... Bruguet Tradition or Jaquet Droz Grande Seconde tough decision..... πολύ metrosexual το δεύτερο προσωπικά δε μ'αρέσει οι άντρες να δείχνουν metrosexual 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Unabomber γουστα ειναι αυτα αλλα παρε το 1 και χτυπα το αλλο και τα 2 που σε ενδιαφερουν..Εμφανισιακα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Και φτανει σιγα σιγα, εκεινη η περιοδος του χρονου, που αναζητω το christmas gift for me..... και παιζουμε με 2 toys...... Bruguet Tradition or Jaquet Droz Grande Seconde tough decision..... Χθες ήθελα να γράψω σχόλιο ότι λείπει η βοήθεια του Unabomber στο θέμα! Χωρίς να έχω ιδέα νομίζω ότι μου αρέσει λίγο περισσότερο το πρώτο αν και σε έχω ικανό να τα πάρεις και τα δύο! (πρέπει να είναι και φτηνά! ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Φοβάμαι να googlάρω τις τιμές του Unabomber Το 2ο θα έπαιρνα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Unabomber γουστα ειναι αυτα αλλα παρε το 1 και χτυπα το αλλο και τα 2 που σε ενδιαφερουν..Εμφανισιακα παντα. Exω βαρεθει τα κλασσικα, οποτε ειπα να δω και κατα κει.... Χθες ήθελα να γράψω σχόλιο ότι λείπει η βοήθεια του Unabomber στο θέμα! Χωρίς να έχω ιδέα νομίζω ότι μου αρέσει λίγο περισσότερο το πρώτο αν και σε έχω ικανό να τα πάρεις και τα δύο! (πρέπει να είναι και φτηνά! ) Oχι και τα 2 ρε τρελε...... εχουμε να παρουμε και καινουργιο καρο την ανοιξη. Φοβάμαι να googlάρω τις τιμές του Unabomber Το 2ο θα έπαιρνα περι τα 20k each. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 δε παίρνεις ενα με 1k να δώσεις τάλλα 19 σε 19 ατομα που πεινανε? κανε γκιφτ στον εαυτό σου και σαλλα 19. και καλα χριστουγεννα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα