Nabuko Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, raid_av είπε Απλα μου αρεσει ενα συγκεκριμενο ρολoι το OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN CHRONOGRAPH και θελω να το βρω σε fake Αν σου αρέσει σαν εμφάνιση μπορείς πάντα να πας σε λύση homage (Pagani πχ) αλλά αν θες οπωσδήποτε να γράφει omega πάνω πας σε κάποιον που πουλάει μπανανοφάγα, με ότι συνεπάγεται αυτό. Υ.Γ το παραπάνω λινκ το φέρνω σαν παράδειγμα και δεν αποτελεί πρόταση
Dinos1973 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 11 minutes ago, Nabuko said: Αν σου αρέσει σαν εμφάνιση μπορείς πάντα να πας σε λύση homage (Pagani πχ) αλλά αν θες οπωσδήποτε να γράφει omega πάνω πας σε κάποιον που πουλάει μπανανοφάγα, με ότι συνεπάγεται αυτό. Υ.Γ το παραπάνω λινκ το φέρνω σαν παράδειγμα και δεν αποτελεί πρόταση Δεν είναι θέμα αυτοπεποίθησης αλλά να πουλήσουμε μούρη, βέβαια κατεβαίνοντας από ένα μηχανάκι η όχημα 15ετιας για να αγοράσει φρεντο στου Γρήγορη θα γίνετε εύκολα πιστευτός ότι φοράει μια αυθεντική ρεπλίκα των €200!! Το ότι προσπαθούμε πάντα να είμαστε κάποιου επιπέδου όταν αυτό δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε με ξεπερνά!!!!!!
raid_av Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 17 minutes ago, Nabuko said: Αν σου αρέσει σαν εμφάνιση μπορείς πάντα να πας σε λύση homage (Pagani πχ) αλλά αν θες οπωσδήποτε να γράφει omega πάνω πας σε κάποιον που πουλάει μπανανοφάγα, με ότι συνεπάγεται αυτό. Υ.Γ το παραπάνω λινκ το φέρνω σαν παράδειγμα και δεν αποτελεί πρόταση Θενξ δεν θα μου πηγαινε ποτε στο μυαλο να ψαξω στο car 😅
Nabuko Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Δεν είναι θέμα αυτοπεποίθησης αλλά να πουλήσουμε μούρη, βέβαια κατεβαίνοντας από ένα μηχανάκι η όχημα 15ετιας για να αγοράσει φρεντο στου Γρήγορη θα γίνετε εύκολα πιστευτός ότι φοράει μια αυθεντική ρεπλίκα των €200!! Το ότι προσπαθούμε πάντα να είμαστε κάποιου επιπέδου όταν αυτό δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε με ξεπερνά!!!!!! Ναι. Και γιατί τα λες σ' εμένα όλα αυτά? 🤔
Dinos1973 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Just now, Nabuko said: Ναι. Και γιατί τα λες σ' εμένα όλα αυτά? 🤔 δεν αφορουσε εσενα! βεβαια στο link που εδωσες πολυ πιθανον να πιστεψει οτι οι φωτογραφιες ειναι τα replica!!
Nabuko Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε δεν αφορουσε εσενα! βεβαια στο link που εδωσες πολυ πιθανον να πιστεψει οτι οι φωτογραφιες ειναι τα replica!! Υποθέτω ότι γνωρίζει. Κι αν δεν γνωρίζει θα το μάθει στην πορεία. Το έχω γράψει άλλωστε 22 λεπτά πριν, Nabuko είπε με ότι συνεπάγεται αυτό.
raid_av Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, Dinos1973 said: δεν αφορουσε εσενα! βεβαια στο link που εδωσες πολυ πιθανον να πιστεψει οτι οι φωτογραφιες ειναι τα replica!! Φιλε μου θα παω να το δω απο κοντα αμα μου αρεσει θα το παρω αμα δεν μου αρεσει δεν θα το παρω , φανταζομαι καταλαβαινεις οτι ο καθενας οτι θελει κανει με τα λεφτα του. Το joker να ειχα κερδισει 10χιλιαρικα για ρολοι δεν θα εδινα ο καθενας τα σκαει εκει που νομιζει, οπως εσυ κραζεις για τις ρεπλικες ετσι και εγω κραζω αυτον που σκαει λεφτα αξιας αυτοκινητου για να παρει ρολοι. Βεβαια το κανω απο μεσα μου και οχι σε καποιον που γραφει απλα μια ερωτηση σε ενα forum.
Skrobo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, raid_av said: Φιλε μου θα παω να το δω απο κοντα αμα μου αρεσει θα το παρω αμα δεν μου αρεσει δεν θα το παρω , φανταζομαι καταλαβαινεις οτι ο καθενας οτι θελει κανει με τα λεφτα του. Το joker να ειχα κερδισει 10χιλιαρικα για ρολοι δεν θα εδινα ο καθενας τα σκαει εκει που νομιζει, οπως εσυ κραζεις για τις ρεπλικες ετσι και εγω κραζω αυτον που σκαει λεφτα αξιας αυτοκινητου για να παρει ρολοι. Βεβαια το κανω απο μεσα μου και οχι σε καποιον που γραφει απλα μια ερωτηση σε ενα forum. Δεν κράζουν το τι θές να κάνεις με τα λεφτά σου, κράζουν το οτι θες omega, και όλη την κουλτούρα που ακολουθεί αυτό. Ναι, δεχομαι οτι σου αρέσει εξωτερικά το συγκεκριμένο ρολόι. Απο την άλλη, δεν έχεις δει ούτε το 5% των ρολογιών που κυκλοφορούν και είναι στο είδος που θες και στα χρήματα που εισαι διατεθημένος να ξοδέψεις. Οπως είπε και ο @Nabuko απο πάνω, είτε θα ξοδέψεις 200 ευρώ και θα πάρεις μαιμού που θα την καταλαβαίνει και η μισότυφλή γιαγία σου και τελικά θα ξεχαστεί σε ενα συρτάρι μετά απο 2 μήνες (και άρα απλα διαιωνίζεις το πρόβλημα με τις μαιμούδες εκ κίνας) είτε θα σκάσεις 1-2 χιλιάδες για ενα πολύ καλό replica omega. Στην δευτερη περίπτωση, όλοι, και ειδικά εσυ, ξερουν οτι θα μπορούσες να πάρεις ενα άλλο ρολόι με αυτά τα λεφτά, απλα ήθελες κάτι που να γράφει Οmega.
Dinos1973 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 6 minutes ago, raid_av said: Φιλε μου θα παω να το δω απο κοντα αμα μου αρεσει θα το παρω αμα δεν μου αρεσει δεν θα το παρω , φανταζομαι καταλαβαινεις οτι ο καθενας οτι θελει κανει με τα λεφτα του. Το joker να ειχα κερδισει 10χιλιαρικα για ρολοι δεν θα εδινα ο καθενας τα σκαει εκει που νομιζει, οπως εσυ κραζεις για τις ρεπλικες ετσι και εγω κραζω αυτον που σκαει λεφτα αξιας αυτοκινητου για να παρει ρολοι. Βεβαια το κανω απο μεσα μου και οχι σε καποιον που γραφει απλα μια ερωτηση σε ενα forum. Αυτός που θα δώσει X€ για ένα αυθεντικό ρολόι μπορεί να το υποστηρίξει! Δεν είναι τα χρήματα πρόβλημα, ίσως το βλέπει και σαν επένδυση, απλώς σκέψου το επόμενο παπάκι που θα συναντήσεις με εξάτμιση για 1000αρα μηχανή τι εντύπωση σου κάνει…..μετα κοίτα το χέρι σου!
raid_av Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, Dinos1973 said: Αυτός που θα δώσει X€ για ένα αυθεντικό ρολόι μπορεί να το υποστηρίξει! Δεν είναι τα χρήματα πρόβλημα, ίσως το βλέπει και σαν επένδυση, απλώς σκέψου το επόμενο παπάκι που θα συναντήσεις με εξάτμιση για 1000αρα μηχανή τι εντύπωση σου κάνει…..μετα κοίτα το χέρι σου! Ενταξει αυτο θα κανω θα κοιταξω το παπι και θα κοιταξω και το χερι μου.
JailbrokenDiesel Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Καλησπερα, βρίσκομαι σε αναζήτηση δώρου γάμου για ρολόι χειρός, με μπάτζετ ~1000€ έχω καταλήξει στα εξής παρακάτω: https://www.rist.gr/gr/seiko-presage-prestige-line-mens-spb169j1.html http://www.oroloi.gr/el-gr/product/2829459/TISSOT-T-Classic-Chemin-Des-Tourelles-Automatic-Silver-Stainless-Steel-Bracelet/ http://www.oroloi.gr/el-gr/product/2753012/TISSOT-Silicium-Automatic-Silver-Stainless-Steel-Bracelet/ http://www.oroloi.gr/el-gr/product/2829462/TISSOT-T-Classic-Chemin-Des-Tourelles-Automatic-Silver-Stainless-Steel-Bracelet/ Δυστυχώς το «σπορ» δεν το κατέχω τόσο, ιδανικά ψάχνω για μπρασελέ, αυτόματο μηχανισμό, η τιμη μπορεί να είναι παραπάνω αν έχει κάτι να προτείνει κάποιος.. 1
Dante80 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πολύ όμορφα όλα, νομίζω πως δεν θα έκανες λάθος όποιο και να επέλεγες. Σε αυτό το budget να σου δώσω δύο ακόμα επιλογές. Μια είναι το Jazzmaster thinline, με την ανώτερη ΕΤΑ 2892-A2 ("χτυπάει" 8 φορές το δευτερόλεπτο έναντι 6 στα ρολόγια παραπάνω). Τέσσερις αποχρώσεις σε μπρασελέ, και ακόμα περισσότερες αν το πάρεις με λουράκι και μπρασελέ ξεχωριστά. https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h38525181-jazzmaster.html Και άλλη μία είναι το Tissot PRX στο νέο Tiffany γαλάζιο του. Φέρει τον ίδιο μηχανισμό (περίπου) με τα άλλα Tissot που έβαλες, και έχει αρκετά ιδιαίτερο καντράν και μπρασελέ. https://www.tissotwatches.com/el-gr/t1374071135100.html Σε κάθε περίπτωση καλές αγορές εύχομαι! Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2023 από Dante80 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση @Dante80, θα τσεκάρω σίγουρα τη σειρά Jazzmaster thinline, την PRX την είχα δει αλλά δεν μου άρεσε τοσο σαν «σύγχρονο» σχέδιο. 1
GBorb Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Παντα μου αρεσαν τα ρολογια και παντα φορουσα κλασικου τυπου. Ηρθε η ωρα γαμου και ο πεθερος θελει να μου παρει ενα καλο. Προβληματιζομαι αν θα παρω ενα κλασικο παλι ή θα παω σε smart Και φυσικα ποιο να παρω απο καθε κατηγορια. Πολυ εχω μπερδευτει
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Πάρε ένα κλασικό. Το άλλο , έχει ημερομηνία λήξεως 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα